amydenlee tarja... 23.01.10, 15:09 wolę Tarję bo lepiej śpiewa na żywo.Anette to ....czasem nie wychodzi,delikatnie mówiąc Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: tarja... 23.01.10, 15:13 no cóż, mimo wszystko i tak nie jest źle. chociaż również wolę Tarję <3 Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Re: tarja... 23.01.10, 15:24 O ja też wolę Tarje.. Ale nie gdy śpiewa Smells Like Teen Spirit Nirvany -.- Klik tu Jak coś to ona śpiewa od 1:05 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: tarja... 23.01.10, 17:09 Po pierwsze: masz rację, google nie gryzą. Po drugie:moim zdaniem, NIGDY NIKT mnie nie przekona do Anette A po trzecie:przepiękną sukienkę ma Tarja w tym filmiku, ale co do wokalu to nawet tutaj jest niezły, ale ogólnie nie przepadam za Nirvaną Odpowiedz Link Zgłoś
irrepleacable Re: Tarja vs Anette 23.01.10, 23:21 Anette ma jeden z tych głosów, które wzbudzają zaufanie, kurcze, nei wiem jak to określić..^^ Tymczasem głos Tarji jest chyba mocniejszy i w ogóle.^ Taki bardziej przejmujący, momentami piękny, czasem przerażający. Ale Smells Like Teen Spirit to piosenka zdecydowanie NIE dla niej..^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ? 24.01.10, 12:28 No to lepiej nie pisz i nie zaśmiecaj forum, a jak chcesz wiedzieć to google nie gryzą Odpowiedz Link Zgłoś
amydenlee tarjavs anette 27.01.10, 11:54 poza tym,wg mnie Tarja jest ładniejsza... Anette trochę dziwnie wygłąda w klipie ,,october &april'' Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: tarjavs anette 27.01.10, 19:47 Zgadzam się z tobą amydenlee, ale Anette wszędzie wygląda dziwnie więc większej różnicy nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: tarjavs anette 27.01.10, 20:05 no cóż, Anette ma swój urok, ale zgadzam się z tobą, Tarja jest piękniejsza ;d rozwala mnie to zdjęcie xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: tarjavs anette 27.01.10, 21:09 Rzeczywiście, rozwalające zdjęcie xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
amydenlee Re: tarjavs anette 27.01.10, 22:17 dziewczyny,a widziałyście ten filmik? www.youtube.com/watch?v=RWQlTJFR2Nw&feature=related buhaha oni są niemożliwi! Odpowiedz Link Zgłoś
inese Re: tarjavs anette 27.01.10, 22:40 Widziałam Oni są niemożliwi, ale i wspaniali Eh... szkoda że Tarja odeszła. Brakuje mi jej głosu:C A szczególnie kiedy (moim zdaniem) muzyka którą pisze Tuomas jest zdecydowanie lepsza niż na pierwszych płytach... Anette ma wprawdzie ładny głos, ale nie do Nightwisha... Piosenka October & April którą śpiewa razem z The Rasmus jest nawet niezła... Ale... jej głos niepasuje. Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
amydenlee Re: tarjavs anette 27.01.10, 22:55 no,Tarka co prawda nagrała solową płytę,ale to nie to samo,co z Nightwish... kurde....czemu ona nie jest wciąz w NW?????? buuu,mam depresjęęęęę.... a tak na poważnie,to october &april jest nawet fajne,ale....Anette tam tak dziwniw śpiewa .Lauri(?) wypadł w tej piosence lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: tarjavs anette 27.01.10, 23:00 no cóż, Anette jest fajna, ale Tarja jest najlepsza <3 hahaha, te śmieszne momenty są świetne xD jakie miny, padam xD Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowa_ Re: Tarja vs Anette 27.01.10, 22:47 To chyba wokalistki Nightwish, tak ? Chętnie posłucham i zadecyduję. Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowa_ Re: Tarja vs Anette 27.01.10, 22:54 Hmmm... ciężko zdecydować. Obie mają śliczne głosy... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
chochliczka Re: Tarja vs Anette 14.02.10, 17:19 Obydwie lubię tak samo mimo że są zupełnie inne Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Tarja vs Anette 21.02.10, 08:05 Moim zdaniem obie śpiewają pięknie chodź faktycznie Tarja śpiewa jakoś tak fajniej Odpowiedz Link Zgłoś
kajasobol Re: Tarja vs Anette 21.02.10, 08:08 Ja uważam,że Tarja ma lepszy głos taki piękny a Anetta taki zwykły Odpowiedz Link Zgłoś
ktosia167 Re: Tarja vs Anette 15.05.10, 17:40 Trudno wybrać, lubię i tą i tą... ale zawsze jak słucham piosenek z wokalem Tarji, to czuję "ten" klimat Nightwish Anette nie jest zła, ale jednak to nie to samo co Tarja ;D Odpowiedz Link Zgłoś
amydenlee Re: Tarja vs Anette 19.05.10, 13:27 a słyszeliście,że Tarja ma wystąpić w Polsce?! podobno Odpowiedz Link Zgłoś