magdaaa785 23.11.09, 20:27 Ja myślę że ten ostatni odcinek była bardzo piękny wszyscy byli dla siebie tacy mili i w ogóle ten ślub Almy i Franka A Wy jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rositta Re: Co myślicie o ostatnim odcinku Zbuntowanych? 23.11.09, 21:23 a to on był dzisiaj?? Odpowiedz Link Zgłoś
boska_ola Re: Co myślicie o ostatnim odcinku Zbuntowanych? 24.11.09, 15:47 był już?! o nie,nie widziałam będe płakac..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Co myślicie o ostatnim odcinku Zbuntowanych? 24.11.09, 08:13 ślub Almy i Franka. Odpowiedz Link Zgłoś
anai5 Re: Co myślicie o ostatnim odcinku Zbuntowanych? 24.11.09, 11:21 A ja się bardzo, bardzo zawiodłamSpodziewałam się jaikiegoś ich koncertu finałowego, usłyszeć ich kilka piosenek... Fajne było to podsumowanie pod koniec ale to nie to czego się spodziewałam... I według mnie mogli jeszcze cos wspomnieć o ojcu Diega- jakieś jego nawrócenie, to samo mogli zrobić z Sol- zeby pogodziła się ze wszystkimi czy coś... Niewypał Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: Co myślicie o ostatnim odcinku Zbuntowanych? 24.11.09, 11:43 mi się bardzo podobał.! przepłakałam cały odcinek- raz płakałam ze śmiechu a raz ze smutku że to już koniec Cudne było jak się Roberta z Diegiem pogodziła i jak Mabel wróciła, ale najbardziej mi się podobało jak oni na tej imprezie tak o każdym coś opowiadali tylko jedno jest dziwne jak oglądałam po Hiszpańsku na youtube to była jeszcze scena z Robertą i Diegiem jak są na łódce. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Co myślicie o ostatnim odcinku Zbuntowanych? 24.11.09, 15:22 ło matko, oglądała. nudny był, Roberta strasznie nudziła, a Alma miała zbyt wydekoltowaną suknię Jedynie Miguel mi się podobał, śliczny! Odpowiedz Link Zgłoś
pattiq Re: Co myślicie o ostatnim odcinku Zbuntowanych? 24.11.09, 15:26 Ja byłam zawiedziona , chociaż ryczłam . Bo TV4 skrciło sobie zbuntowanych bo jescze miało dojść od pierwsezgo razu z Diego i Robertą w łódze , a tu ? Nic . grr ! Odpowiedz Link Zgłoś
martuusia Re: Co myślicie o ostatnim odcinku Zbuntowanych? 24.11.09, 15:33 ja płakałam ;* podobało mi się jak mia nakleiła gwiazdke miguelowi i przemowa roberty ;* Odpowiedz Link Zgłoś
mia124 Re: Co myślicie o ostatnim odcinku Zbuntowanych? 24.11.09, 15:33 Odcinek był świetny!!!!!!prawie sie poryczałam jak rob wymieniała wszystkich:ser ce::serc e: Odpowiedz Link Zgłoś
ashleytisdalep Re: Co myślicie o ostatnim odcinku Zbuntowanych? 24.11.09, 15:40 mysle tak samo jak ty ten odcinek byl piekny az lezka poleciala ze to juz koniex Odpowiedz Link Zgłoś
any.rbd Re: Co myślicie o ostatnim odcinku Zbuntowanych? 24.11.09, 15:46 ja sie poplakalam odcinek piekny myslalam ze bd inny ale ten byl piekny szkoda ze sie konczy kocham ich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
quelle ... 24.11.09, 15:47 ostatni odcinek był booski ;] a jak pokazywali szkołę na koniec to aż płakac mi się chciało ;p od piątku albo od poniedziałku od nowa będą Zbuntowani o 16.00 Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech_slonca Re: ... 24.11.09, 18:40 śliczny !!! poryczałam się jak Roberta opowiadała o każdym coś.... i jak na końcu szkołę pokazywali już tęsknie za Zbuntowanymi Odpowiedz Link Zgłoś
rossalonde Re: Co myślicie o ostatnim odcinku Zbuntowanych? 24.11.09, 18:50 Oglądałam ten serial wgl lubię RBD ! szkoda że się rozpadło =\ A ostatni odcinek był BOSKI ! Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Co myślicie o ostatnim odcinku Zbuntowanych? 25.11.09, 17:19 fajny był mi najbardziej podobała sie scena z robertą i diegiem przy stole i scena jak roberta mówiła o wszystkich jakieś miłe rzeczy. fajny ten odcinek nie oglądałam tego serialu od początku ale bardzo go polubiłam a najbardziej robertę lupitę i santosa i jose dobrze że pogodziła sie z Teo. Odpowiedz Link Zgłoś
llizaczek Re: Co myślicie o ostatnim odcinku Zbuntowanych? 25.11.09, 17:20 nie oglądam tego . XD Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Co myślicie o ostatnim odcinku Zbuntowanych? 25.11.09, 17:29 nie widziałam o tego nie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
miracle_ : ) 25.11.09, 21:09 oglądałam, ale o dziwo nie ryczałam . *,* może dlatego, że od 1 grudnia o 16, będę lecieć wszystkie odcinku Rebelde od początku : ) Odpowiedz Link Zgłoś
madziaa.a Re: Zbuntowani :serce: 26.11.09, 10:55 bosskie zakończenie ślub Almy i Franca Mia i Miguel . <333 popłakałam się ; )) mama Diega .. oj było świetnie ;-* tylko szkoda .. że ucieli tą scenkę z MyM na mostku i DyR w łódce Odpowiedz Link Zgłoś