pattisonka5 Marta x dd 29.08.10, 16:19 nie za bardzo lubie to imie, a lepsze to niz Kunegunda x dd sory dla Kunegund x d. Odpowiedz Link Zgłoś
toffika Re: Jak macie na imię? 29.08.10, 16:30 Natalia , ale wszyscy mówią na mnie Nasia :p nie nie pasuje do mnie Natalia i nie lubie tego imienia na drugie Janina i mi się podoba to imię Ale podobno pasuje do mnie Paulina a chciałbym mieć na imię Dagmara, Jagoda, Odpowiedz Link Zgłoś
lui Re: Jak macie na imię? 29.08.10, 16:27 Luiza Aneta a po bierzmowaniu: Luiza Aneta Maria Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Jak macie na imię? 10.11.10, 17:33 Magdalena nic do tego imienia nie mam, imię jak imię. ważne żeby nie mówili na mnie Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Janne. 10.11.10, 23:03 Fajne imię, co masz przeciwko? xD Jesteś z Finlandii, dobrze mówię? Odpowiedz Link Zgłoś
ravenhatred Re: Janne. 11.11.10, 23:41 Dobrze mówisz... Wiele osób mówi, że fajne, ale najbardziej irytuje mnie fakt, że jest tu ono strasznie powszechne. Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Janne. 27.11.10, 00:47 Mikko też jest raczej dość powszechne. W każdym kraju znajdzie się imię, które będzie bardziej popularne od innych. Moje niestety też było 'modne', kiedy się urodziłam. -.- Kiedyś go nie lubiłam, ale już się przyzwyczaiłam. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: Jak macie na imię? 10.11.10, 19:29 Maria wolę Marysia nienawidzę jak nazywają mnie Marian Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Jak macie na imię? 10.11.10, 19:30 Paulina - strasznie pospolite chciałabym się nazywać Julka, Kamila lub Nikola ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Jak macie na imię? 10.11.10, 19:34 Marcelina <br /> Dla przyjaciół Marci Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: Jak macie na imię? 10.11.10, 19:50 Natalia (drugie Maria) bardzo lubię swoje imię. kiedy mama mi je wybierała nie było popularne, co dawało oryginalność. teraz jest dość popularne i stało się trochę pospolite, ale nie przejmuję się tym zbytnio. mi się podoba. gdybym miała zmienić? chyba bym nie zmieniła, ale gdyby nie było innego wyjścia to chyba Ewelina. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja_jean Re: Jak macie na imię? 10.11.10, 23:00 Ja mam na imię Agata i już się przyzwyczaiłam do tego imienia.. Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkozajete Re: Jak macie na imię? 10.11.10, 23:09 Dominika A chciała bym jakieś takie zagraniczne np. Hayley albo wgl. jakieś takie inne. Moje mi nie przeszkadza ale jest troche za długie Odpowiedz Link Zgłoś
domelciaxdd Re: Jak macie na imię? 10.11.10, 23:10 Dominika-miałam miec na imię Sara i szkoda że tak nie mam bo podoba mi się te imie, no ale tak wyszło...a podoba mi się jeszcze Julia, Gabriela, Oliwia..i jeszcze jest ich tam troche;p Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Jak macie na imię? 12.11.10, 22:56 Nazywam się Kasia . c; Niezbyt lubie te imie . Takie popularne *.* Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Jak macie na imię? 12.11.10, 23:00 Dominika Lubię swoje imię,lepsze niż Kasia,Asia,Joasia ;p.Pewnie nie lubię takich imion przez to,że ma je moja siostra . Odpowiedz Link Zgłoś
malinowa.jagoda Re: Jak macie na imię? 12.11.10, 23:03 Jagoda Roksana Malwina niby wszystkie trzy są okej ale dziwnie razem brzmią xd nie zamieniłabym je na inne . Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Jak macie na imię? 12.11.10, 23:24 Sandra i jest mi obojętne jak mam na imię ,ani bym go nie zmieniła ani mi nie przeszkadza. ^^' Odpowiedz Link Zgłoś
miley_1 Ja jestem Roksana Maria ;p 28.11.10, 16:17 Raczej nie chcialabym zmieniac ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mrozionka Re: Jak macie na imię? 13.11.10, 17:16 wiktoria ! : << chciała bym Lidia Odpowiedz Link Zgłoś