miley_cyrus7 Re: Boicie się nocy 27.11.09, 18:48 sama... na pewno nie daleko Ale z kimś, np z chłopakiem to pewnie że tak Odpowiedz Link Zgłoś
carmel198800 XD 27.11.09, 18:51 zależy , np . z koleżankami jak łązimy po północy to nie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ . 27.11.09, 18:58 przeważnie nie boję się. jedynie trzęsę się zawsze z zimna, 12 to już późno. rzadko chodzę sama o tej porze, ale mi się zdarza. głównie jak jakieś ognisko, namioty itp. sobie robimy, ale to minimalnie pięć osób jest i wieelkie ogniska zawsze. lubię księżyc. nawet sobie pokój wybrałam od tej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: XD 27.11.09, 18:59 Eh , ostatnio chodzę do koleżanki , wracam o 2o ; ) . A do mojego domu jest dosyć daleko xdd , gdy widzę dużo chłopaków - s.p.i.e.r.d.a.l.a.m gdzie się Daa ! . A wczoraj poszłam z koleżanką z psem na plac , to jak wracałyśmy to tacy naje.. bani szli i krzykneli do nas takie Buuu ! . A my uciekamy , potem zobaczyłam , że to brat Diabła- taki gościu co zabił 22- latka , a on ma 16 , a ten to zwie się Bestia xd , boję się goo xd Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: XD 27.11.09, 19:01 a dlaczego nie. nie bałabym się wzięłabym tylko na wszelki wypadek komórke ze sobą no ale fajniej byłoby oczywiście z chłopakiem i jak romantycznie^^ Odpowiedz Link Zgłoś
smile23 Re: ; )) 28.11.09, 10:08 Spoko ja wczoraj chodziłam do 1-szej w nocy z psem po najgorszych uliczkach u nas w blokach Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Boicie się nocy 02.12.09, 00:24 będziecie się ze mnie śmiać,dlatego się nie udzielę xD ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
eadgyh.t Re: Boicie się nocy 05.12.09, 22:11 uwielbiam noc.. nie wiem czego można sie bać.. może ja jestem uzależniona od adrenaliny??;p Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Boicie się nocy 06.12.09, 11:48 sama - w życiuuu z kimś - może tak ;d mam bujną wyobraźnię, jakbym usłyszała jakiś szelest to bym zaczęła biec ;d Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Boicie się nocy 06.12.09, 16:21 to zależy w jakim rejonie miasta, jeśli gdzie śródmiescie albo centrum to tak, ale takie bardzij wyludnione obszary odpadają Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Boicie się nocy 06.12.09, 17:44 hmm , nie za bardzo się boję chodzić w nocy , chociaż czasem tak . xD Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Boicie się nocy 06.12.09, 17:50 Ja się nie boję wychodzić nocą ... o 12 jest teraz prawie tak samo ciemno jak o 17. wyjdź ze znajomymi późno (np: o 23.00 ) i pomyśl ,że jest np: 18. Odpowiedz Link Zgłoś
paulis... Re: Boicie się nocy 06.12.09, 17:57 ja musiałam iść z psem o 2 w nocy ale sie nie boje Odpowiedz Link Zgłoś
s.e.l.e.n.a Re: Boicie się nocy 06.12.09, 18:10 ja bym się nie bała, ale o tej godz. rodzice by mi nie pozwolili nigdzie iść, to oni by się bali o mnie xD. Nawet jak idę do kosciola na 18 i jest juz ciemno (mam 10 minut drogi) to sie pytają czy po mnie przyjechać xD ale jakoś szczególnie się nie boje i nawet na skróty walę przez nieoświetlne uliczki Odpowiedz Link Zgłoś
country_music Re: Boicie się nocy 06.12.09, 18:00 nie. ja cały czas choddze gdzieś po nocy. ja sie tam niczego nie boje. o 12 w nocy moge chodzić nawet po lesie . sama. jedyne czego się boje to spanie ;p wiem ,to może brzmieć głupio ale boje się spać. ostatnio i tak mniej. miesiąc temu mama mi musiała dawać tabletki albo sama mnie uśpiwać. nie wiem czemu. po prostu się boję że np. zabije się podczas snu , że się nie obudzę ,że będę mieć koszmary itd. nienawidze spać ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
300flowers Re: Boicie się nocy 06.12.09, 18:12 nie, a nawet lubię chodzić gdy jest ciemno. (-; Odpowiedz Link Zgłoś
piano Re: Boicie się nocy 06.12.09, 21:46 Heh ja tam bym sie bała xD Nie wiadamo co się kręci po nocy. Może jacys bandyci Nie radziłabym samej wychodzić Odpowiedz Link Zgłoś