fanka.twilight 26.11.09, 21:20 Hej!!! Czy macie tez taki problem z chodzeniem po nocy w miescie ja sie okropnie boje nawet wyjsc do sklepu!! Poszłybyscie gdzies same w nocy np o 12 ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miley112 Re: Boicie się nocy 26.11.09, 21:27 ` czemu nie. ?? jak bym z kimś szła ale sama - nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 Re: Boicie się nocy 27.11.09, 18:06 sama - nigdy w życiu , z kimś - najlepiej z fajnym chłopakiem ( ) pewnie tak . KIEDYŚ PO 12 SAMA SZŁAM PRZEZ CMENTARZ Z JEDNEGO KOŃCA NA DRUGI I BYŁO TYLKO TROCHE OŚWIETLONE . myślałam , że się zesram . Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: Boicie się nocy 27.11.09, 18:52 Z kimś bym mogła, trochę scykana, ale nawet chętnie . A sama - w życiu . W zimę o 21 mi jest dziwnie iść . . . . Mam wrażenie że z krzaków ktoś wyleci . . . A ja przy okazji mieszkam na takim zajeb*stym odludziu . . .. Odpowiedz Link Zgłoś
madlene iiijjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexd 27.11.09, 19:13 Boje się nocy, ciemności i tego wszystkiego Jedyną opcją byłoby chodzenie po ciemku ze swoją drugą połówka Odpowiedz Link Zgłoś
anonimka Re: Boicie się nocy 04.12.09, 18:41 powiedzmy gdybym musiała to TAK. no boję się troszeczkę ale zawsze gdy wracałam po ciemku mówiłam sobie : "Tu zaraz za krzakami wyskoczy Wampir...Bryy... a po chwili ...spoko to pewnie Edward Cullen. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: Boicie się nocy 26.11.09, 21:27 e nie. bo myślę, że ktoś za mną idzie, a nie idzie -,- Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Boicie się nocy 26.11.09, 21:34 pomijając,że o godz.12 w nocy jest już zimno to tak.wyszłabym jeżeli byłaby taka konieczność,albo gdyby mi się zachciało.nie rozumiem co jest strasznego w nocy..no pomijając oczywiście fakt,że jest zimno! Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.twilight Re: Boicie się nocy 26.11.09, 21:36 no na przykłąd jakas sory za wyrazenie banda meneli<br /> Nie myslcie ze jakies duchy czy cos bo tez tego sie nie boje ale własnie tego ze ja bede szla a obok jacys goscie i beda mnie zaczepiac Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: Boicie się nocy 26.11.09, 21:38 To głupie , ale dzisiaj musiałam wyjść z domu około szesnastej , ściemniało się i widziałam samych podejrzanych ludzi - morderców . Tragikomedia . Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Boicie się nocy 26.11.09, 21:46 o północy w zyciu ale tak koło 22 to czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
platyna Re: Boicie się nocy 26.11.09, 21:47 nie, bo obok mnie nie ma całodobowego! xD Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Boicie się nocy 27.11.09, 17:11 o północy - pewnie tak . Raczej niczego się nie boję : P Odpowiedz Link Zgłoś
martusia933 Re: Boicie się nocy 27.11.09, 17:55 Ja tam się nie boje. Wracałam z kina o 2 w nocy ( jak byłam na przedpremieże Księżyca w nowiu, ;d;d ) I jakoś przeżyła, nawet jak się trochę bałam, to było to raczej ekscytujące, tzn ja lubię adrenalinę, dlatego wyszła bym o 12 w nowcy i później też ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mora Re: Boicie się nocy 27.11.09, 17:14 Ja kocham noc, ale sama bym nie chodziła po mieście, bo włąśnie bym się bała. Odpowiedz Link Zgłoś
mickeymouse Re: Boicie się nocy 27.11.09, 17:18 Ja bym się bała chodzić po0 mieście w nocy.../ Kiedyś jak wracałam z dyskoteki to myślałam że umrę ze strachu...) Ale ogólnie nie jest tak strasznie xDD Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Boicie się nocy 27.11.09, 17:19 Mam tak sao jak alez , ja nawet o 16 jak wracam do domu to sie trzese jak dalniara ..... myśle że ktoś za mna idzie albo śledzi . ; /// Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka ; ] 27.11.09, 17:19 ja tam nie mam z tym problemu ... chociaż u nas są różni ludzie i ludzikowie x DD Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Boicie się nocy 27.11.09, 17:22 tak. super by było xD ja się nie boje ciemności. mogę iść, bez światła po schodach, na dworzu itd. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka.. Re: Boicie się nocy 27.11.09, 17:23 Ja się nie boję.. Bym mogła samapo noicy chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
pierniczkowa_ Re: Boicie się nocy 27.11.09, 17:23 ja się trochę boje najbardziej jak jestem wieczorem sama w domu xD Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: Boicie się nocy 27.11.09, 17:25 Tak , poszłabym ; P . Chociaż ja mam bzika na punkcie zamykania na wszystkie spusty drzwi ; P .. A ty masz takie zwidy że np. zaraz na ciebie spadnie drzewo ? ; DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lousy11 Re: Boicie się nocy 27.11.09, 17:28 jakbym szła z kumpelą lub kumplem to nie ale jak sama to tak ;PP jeszcze zależy która godzina bo do 22 to sama bym się nie bała ale po to taak xDD Odpowiedz Link Zgłoś
eweluna97 Re: Boicie się nocy 27.11.09, 17:36 niom , oczywiste że jak bym szła z kimś to bym się nie bała no ale jak sama to taaa bo bym zaraz myślała , że za mną jakieś kolesie idą i mnie zaczepią ... Już raz tak miałam , że wracałam sobie wieczorem do domu , a tu jakieś menele i mnie gonią a ja do domu zwiałam na szczęście ale w tedy miałam stracha Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowaxd Re: Boicie się nocy 27.11.09, 17:35 Nocy niby się nie boję, ale jakby miała gdzieś iść na ciemniaka to nieee Brr xD Odpowiedz Link Zgłoś
totgeliebt89 Re: Boicie się nocy 27.11.09, 17:36 Oczywiście..no bo co może się stać ? Lubię chodzić po nocach po mieście..zwłaszcza że nie jest ono duże . Odpowiedz Link Zgłoś
martusia933 Re: Boicie się nocy 27.11.09, 17:57 Ja tam się nie boje. Wracałam z kina o 2 w nocy ( jak byłam na przedpremieże Księżyca w nowiu, ;d;d ) I jakoś przeżyła, nawet jak się trochę bałam, to było to raczej ekscytujące, tzn ja lubię adrenalinę, dlatego wyszła bym o 12 w nowcy i później też ;p Odpowiedz Link Zgłoś
agaa122 Re: Boicie się nocy 27.11.09, 17:58 Od wczoraj tak!! Niestety..Wczoraj jak szłam po imprezce pod szkołe..jechało jakieś auto..a w nim jacyś młodzi goście Tak się gapili i koło mnie ciągle jeździli........nawet mi pomachali Tak się wystraszyłam że zaczęłam biec przed siebie!! Na szczęście już za mną nie jechali Jeszcze koło szkoły na stadionie była kumpela z kumplem ..No to strach mi przeszedłPotem jak wracałam z całą paczką do domu to się już nie bałam całkowicie;p Jak to mówią: W grupie zawsze raźniej: I to jest święta racja Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Boicie się nocy 27.11.09, 17:59 nie raz zdarzyło się, że o tej porze musiałam wracać przez połowę miasta, i często wydaje mi się, że ktoś za mną idzie. może się boję, ale nie lubię tego. Odpowiedz Link Zgłoś
sliweczkaa Re: Boicie się nocy 27.11.09, 18:02 kiedy jest ciemno i ide sama to mi także wydaje sie, że ktoś za mną idzie ale przez miasto, gdzie jest pełno ludzi to nie ma problemu, nawet w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
gigi_ Re: Boicie się nocy 27.11.09, 18:01 może z mamą.?? ale sama to się nawet bałam przed dom wyjść w sylwestra na fajerwerki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka23123 Re: Boicie się nocy 27.11.09, 18:06 no i to jeszcze jak nawet boje sie isc do lazienki Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox Re: Boicie się nocy 27.11.09, 18:43 hihi;D. szłabym ..jednak nie sama z kumpelami we wakacje z nammiotu uciekałyśmy o 01. xdd;d. i byłoo ostroo ;P alle nie zaprzeczam ,że sie nie bałysme..bo zawsze jest jakis strach^^ heh np. przed żulami .menelami lub policja xD ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Boicie się nocy 27.11.09, 18:13 kiedys wracalam z przyjaciolka przez centrum, bylo chyba po polnocy. samochodow duzo nie bylo, ludzi tez nie, troche dziwne jak na stolice, bo zazwyczaj widzialam tlumy pijanych studentow. ;x spiewalysmy ... jest juz ciemno, ale, wszystko jednoooo! ;dd ale ogolnie, to nie lubie sama wracac. nigdy sie nie odwracam za siebie, bo sie cholernie boje. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: Boicie się nocy 27.11.09, 18:37 ja sie nie boje. ale zadko chodze po nocy, z prostej przyczyny nie chce mi sie ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
19olus96 Re: Boicie się nocy 27.11.09, 18:43 O 12 w nocy nie ;/<br /> A jak wracam po ciemku np. to nie za bardzo lubie dziwne uczucie mam wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
crej_zii Re: Boicie się nocy 27.11.09, 18:44 yyy , raczej , ja mam jakieś schizy na temat nocy .. ostatnio miałam okropnyy koszmar ! matko , teraz się boje sama łazić po domu ... Odpowiedz Link Zgłoś