anusia1314 04.12.09, 22:31 od jakiegos czasu mam ochote zapisywac sobie moje tajemnice w pamietniku ale takim zeby nikt nie wiedzial o tym i nie czytal na razie zapisuje w notatkach na telefonie . czy mislice ze to jest dziecinne czy moze byc czekam na oodpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mruffkaxd Re: tajemnice 04.12.09, 22:49 Ja też tak robię. Spisuję swoje wszystkie myśli w telefonie a potem przerzucam to wszystko na kartkę. Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: tajemnice 04.12.09, 22:53 Nie, dlaczego? Ja osobiście nie wierzę nikomu, nawet pamiętnikom ani telefonom, sekrety zachowuję tylko dla siebie. Ale jeśli chcesz, czemu nie? BTW, nie pytaj wszystkich, o ich opinię. Rób swoje. Nie martw się. Ludzię bardziej cenią tych, którzy mają własne zdanie niż tych, którzy innych pytają o zgodę. Nie wstydź się. To nie jest dziecinne, jeśli ty tak uważasz. Jeśli myślisz, że to jednak dziecinne - proszę bardzo, nie rób tego. :] Odpowiedz Link Zgłoś
andziaa. Re: tajemnice 05.12.09, 10:24 ja prowadzę taki pamiętnik od dwóch lat. zapisuję w nim dużo ciekawych rzeczy, jakie mnie spotkały. za niedługo będę musiała kupić nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
cold . 05.12.09, 12:11 Nie pisze pamiętnika bo nie miałabym czasu w nim pisać . Chcesz? Zapisuj... Odpowiedz Link Zgłoś