05.12.09, 23:08
Lubicie wf.? Obijacie się na nim.?suspicious
ja czasem zależy jak mi się chce. tongue_out
ale my mamy takiego faceta, że czasem bym go najchetniej zatłukła, a czasem nie da się z
nim wytrzymać i są takie ziania. cool
on to tak mówi nam że na następną lekcje przez jakiś czas będziemy się uczyć walca lub
cha-chy. Następna lekcje - nieee, on tak nie mówił dziś gramy w piłkę nożną i uczymy się
podstaw. Takie lekcje będą gdzieś przez dwa tygodnie.
Następna lekcja - "Umiemy już grac w piłkę nożną", więc zaczynamy siatkę. Na
kolejnej lekcji znowu wracamy do nożnej. Następna lekcja to skok przez skrzynię,
poćwiczymy 15 min i przypomina sobie o tej lekcji po dwóch miesiącach i każe nam
zdawać, bo on jest przekonany, że my go kłamiemy i długo to już ćwiczyliśmy.
Potem "ostro" zaczynamy trenować siatkę, ale nieee, bo on jednak zrobi z nami na
następną lekcję unihokeja. Albo robi swoje ćwiczenia przed każdym wf i wystawia ten swój
wielki owłosiony brzuch xDD
Uczy nas rzeczy, których sam nie umie poprawie wykonać. tongue_out Zawsze gdy zaczynamy
jakieś ćwiczenie to mówi, że oszukujemy i zaczynamy znowu od zera. I tak może z 5 razy
zaczynamy sciana Jak gamy w siatkę i ktoś nie odbije podchodzi i prezentuje jak to
powinno wyglądać <oczywiście nigdy mu się w pełni nie udaje ta prezentacja>. Chodzi po
tej sali jak jakiś mutant w tych swoich wielkich podróbach NIKE. xd i podciąga sobie do
góry tą koszulkę żeby było widać ten jego wielki owłosiony brzuch. uncertain
ehh, facet jest dziwny. tongue_out
Obserwuj wątek
    • tarwani Re: wf. ; pp 06.12.09, 10:56
      wf to zlooooo -.-
    • lady_em Re: wf. ; pp 06.12.09, 11:10
      masakra, proste słówko.
      mamy wuef z klasą równorzędną. Podział na panie-panowie-osobny-wuef u nas działa. Co
      nie zmienia faktu, że ta hala jest za mała na dwie klasy. Nawet w ręczną nie pogramy, bo
      nie ma gdzie. A i jakoże mamy z drugą klasą wuef to posiadamy dwóch nauczycieli - nasza
      wychowawczyni i pan Lizak, który potrafi tyle, że och-ach. >.<
      Lizak odwala całą robotę, gdy wych. siedzi i tylko patrzy albo z nami rozmawia : >
      U nas jest jakis normalny harmonogram, czyli przez kilka lekcji ćwiczymy serwy, później
      sprawdzian, a potem coś innego zaczynamy.
      Czasem jak Lizakowi się lekcji nie chce prowadzić to stawia na krzesełku radio, włącza płytę
      z aerobikiem i drze morde, gdy ktoś nie ćwiczy. Trudno się dziwić, bo te `ćwiczenia` są
      nudne. Bezsensu.
    • princessm Re: wf. ; pp 06.12.09, 11:33
      strasznie wyglądają twoje lekcje wfusad najchetniej bym sie obijała ale mogęuncertain
      nienawidze wfu uncertain
    • buntowniczkaxd ; qq . 06.12.09, 12:02
      heeh Paula aleś to ujeła , ale zgadzam się we wszytskim co powiedziałaś kazdy wf tak
      wygląda x ddd

[ ta sama klasaa ]
      • hellokiciara Re: ; qq . 06.12.09, 12:12
        Wkurza mnie , to że w piątek mamy w-f z klasą sportową , to przez tą walnięta
        klase musimy biegać skakać przez ławki i wgl . My mamy na szczeście babe xd .

Ale i tak oczywiście taki facet musi nam lekcję prowadzić . Nie lubię
        go , klepię dziewczyny ' niegrzeczne ' po dupie swoim plastikowym mieczykiem . xdd
        • molinka Re: ; qq . 06.12.09, 18:22
          Ja (jak narazie) mam zwolnienie . Ale u nas też ten wuef jakiś dziwny bo
          mieliśmy tylko chyba jeden sprawdzian a niedługo koniec I półtocza i co ? Poza
          tym on wystawia słabe oceny , mamy w-f z przemądrzałą klasą ...
          Teraz skaczemy wzwyż (czego nienawidzę) , ja tam lubię siatkę i nożną ale nie to
          skakanie ...
          Dobrze że mam narazie zwolnienie bo już niedługo i tak zaczynam ćwiczyć ( w II
          półroczu)
          • karmel_ Re: ; qq . 06.12.09, 21:16
            `U nas dziewczyny mają babę - chłopacy - faceta ;dd
            Nasza baba to ... . Ma swoich pupilków i tych , których nienawidzi [ jestem w 2
            grupie ] .
            Pupilkom daje 6 za Giee , a ja nie jestem taka zła z wf to mi daje 2 i 3 . ; / [
            nawet z siatki , chociaż trenuje w klubie -.- ' ]
            Mamy malą salę więc , mimo iż uwielbiam sport , nienawidzę wf w mojej szkole .
            • kammi Re: ; qq . 07.12.09, 21:17
              karmel_ napisał(a):

> `U nas dziewczyny mają babę - chłopacy - faceta ;dd
              > Nasza baba to ... . Ma swoich pupilków i tych , których nienawidzi [ jestem w 2
              > grupie ] .
              > Pupilkom daje 6 za Giee , a ja nie jestem taka zła z wf to mi daje 2 i 3 . ; /
              > [
              > nawet z siatki , chociaż trenuje w klubie -.- ' ]
              > Mamy malą salę więc , mimo iż uwielbiam sport , nienawidzę wf w mojej szkole .

Dokładnie . Ja też jestem w tej drugiej grupie. Może sportu nie kocham, ale na pewno
              byłby przyjemniejszy gdyby uczył u nas ktoś normalny . uncertain
    • pariska65 Re: wf. ; pp 06.12.09, 21:25
      oj ja wf nie lubić tongue_outtongue_out nie wykonywać wszystkich poleceń i najchętniej spać by
      się chciało mi xdd
    • kicaj Re: wf. ; pp 07.12.09, 14:07
      ja jestem wysportowana tzn trenuje lekkoatletyke siatke itp , ale wf nienawidze -.-
      u nas babka wymysla takie cwiczenia, ze to jakis koszmar.
      Dobrze, ze chociaz trenera mam fajnego ; )
      • maga219 Re: wf. ; pp 07.12.09, 14:13
        ja tam lubie ale tylko jak gramy w siatkę albo w noge ; ) szczególnie z
        chłopakami z mojej klasyy kiss gostek mnie tez wkurza.pedał : /
    • jajecznica_ loofff xDDDD 07.12.09, 14:30
      KOCHAM wf , ; dd
      i sie nie obijam , xd
      ale nasza babka jest chora.. jeśli ktoś niepoprawnie odbije.. lecą minusy .. o,O
      pozatym .. moja klasa ledwo co umie grać w siatke, kosza... itp.
      LEDWO.. to za dużo powiedzianie..

więc sobie dobrze nie pogram xD
      • kaila. Re: 07.12.09, 14:43
        yhyy mnie też wkurza mój gostek od w-f ; /
    • gwiazdeczka36 Re: wf. ; pp 07.12.09, 14:52
      ee tamm ..
      A u mnie co facet od w-fu wymyślił każe mi grać na konkursie
      wsiatkętongue_outtongue_outscaredscared
      Coś go pogieło ja w siatkę nie umiem grać wcale..scianascianasciana

A dzisiaj nie w-fie nie ćwiczyłam kazał mi sędziować .. i w d..... nic nie
      umiałam sciana
      Robiłam sobie żarty a on gdzieś poszedł ..
      I nawet jak kazał mi dmuchać w ten gwizdek to odkarzał go po sobie tongue_outtongue_out
      I teraz będe na zawodach w siatkę jak ja nie umiem scianasciana
    • sweet_dudee Re: wf. ; pp 07.12.09, 15:00
      Ojjjojj. Nie nawidze W-Fu. uncertain//
      To masakra jest poprostuu.
      Zawsze sie na nim obijam. A czesto nie cwiczee. uncertain
      Z tego co piszesz to u ciebie W-F wyglada podobnie jak u mnie. uncertain
    • mellow Re: wf. ; pp 07.12.09, 16:09
      Baba, która uczy mnie wf to tyranka.

We wtorek mamy spr z siatki, w czwartek z gimnastyki. Ciekawe co nam wymyśli na
      piątek? o.o
    • imperativ Re: wf. ; pp 07.12.09, 16:16
      uwielbiam ; D

prezent
    • karola_483_th Re: wf. ; pp 07.12.09, 21:00
      czasem się obijam xD
      ja mam panią i jest tak sobie . ;p tylko wkurza mnie to że prawie na każdej
      lekcji gramy w siatkę . ^^ w sumie to nie narzekam po kocham siate xD
      • zmienna Re: wf. ; pp 07.12.09, 21:04
        nienienienienienienienienienienienienienienienienienie..-.-'
        • mweezy Re: wf. ; pp 07.12.09, 21:11
          włef jest zuy devil

ogólnie nie przepadam za wf-em , ale nie to że nie lubię sportu , bo lubię .

ale to na prawdę nie jest przyjemność grać ciągle w siatkę i przebierać się w
          małych szatniach , tudzież zostawać za wszystko ocenianym , nawet za to czego
          nie umiem lub umiem słabo .

całe szczęście że i tak rzadko ćwiczę big_grin
    • littlex3 Re: wf. ; pp 07.12.09, 21:11
      ja lubię wf jak gramy w siatę albo kosza xD
    • tokio_hotel_483 Re: wf. ; pp 07.12.09, 21:17
      W podst.grałam w siatke,teraz w gimie jest inaczej,nie trenuje już.I wf do dupy,juz go nie
      lubie;/
      • vikka Re: wf. ; pp 07.12.09, 21:21
        Ja lubie w-f nawet bardzo facetke mamy do dupy xD ale zależny jaki ma humor ;/
    • poconacokomuto Uwielbiam. ;-d 07.12.09, 23:17
      Uwielbiam wf! Po prostu... ach smile przeważnie gramy w siatę (i dobrzetongue_out) w wiosne idziemy na dwór czasem na piłkę nożną (!), i biegi długodystansowe ;// i krótkodystansowe ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka