caterina97 06.12.09, 17:34 Hej czy ktoś wie może, co to oznacza, jeśli komuś przyśni się kobra albo zwyczajny wąż ? Słyszałam, że oznacza kłopoty, zmartwienia itp, a jeśli z jakąś bliską ci osobą, znaczy że cię zdradza i oszukuje... to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellokiciara Re: Sen z wężami 06.12.09, 18:16 Ej jesteśmy takie same xd . Mi się dwa razy śniły , a co one Ci robiły ? Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Sen z wężami 07.12.09, 13:24 ja tam nie wiem mi sie nigdy wąż nie śnił ...mi zresztą mało co sie kiedy śni ...kiedyś przyśniło mi się ze mama moja wiare zmieniła i ogoliła głowe to sie z płaczem obudziłam ale nie patrzyłam znaczenia tego snu Odpowiedz Link Zgłoś
natala_nati Re: Sen z wężami 07.12.09, 19:03 ja też miałam takie sny , też właśnie nie wiem co one mogą znaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Sen z wężami 08.12.09, 18:47 ja miałam trochę dziwny sen... była lekcja matmy.. siedziałam w ławce z naj kumpelą. przed nami siedział chłopak, który mi się pdb.. i pani od matmy tłumaczyła nam zadanie na tablicy. Nagle spojrzałam w bok. Ściana była tuż obok mnie! na niej jakby przylepiona "wisiała" ogromna, szara kobra. Ja z kumpelą zaczęłyśmy krzyczeć. tylko my ją widziałyśmy, reszta klasy nie! Ten chłopak zaczął mi mówić, że tu nic nie ma i żebym się nie bała, a pani żebyśmy się uspokoiły i wgl.. potem się obudziłam.. czytałam, że oznacza to kłopoty, zmartwienia.. rzeczywiście, następnego dnia miałam okropny dzień i bardzo się martwiłam.. to się sprawdza czasem... a wy? o czym miałyście sny? Odpowiedz Link Zgłoś
bells1313 Re: Sen z wężami 20.12.09, 18:24 Mi już 2 razy się śniła wojna demonów. No i nie wiem co to oznacza. Odpowiedz Link Zgłoś
renassou Re: Sen z wężami 22.12.09, 13:26 no taa . a może po prostu naoglądałaś się jakichś filmów ? : d zresztą na internecie pełno jest znaczeń snów , których szczerze nie polecam . same brednie życiowe . - , - Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Sen z wężami 22.12.09, 13:50 też mi się śniły , o mamoo , miałam kiedyś sen , o III wojnie światowej .. ; * żal , wiem . xd Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Sen z wężami 22.12.09, 14:00 tak trudno w googlach poszukać sennika ? ; > Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Sen z wężami 22.12.09, 14:00 Moja koleżanka mówiła mi , że śniło się jej bzyku , bzyku x P Odpowiedz Link Zgłoś
andziaa. Re: Sen z wężami 24.12.09, 21:52 ' ukryci wrogowie ' tak przeczytałam na jednej stronce . Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Sen z wężami 22.12.09, 14:06 śniły mi się ...grzechy oznacza czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
carolin Re: Sen z wężami 22.12.09, 14:13 Mi się śnią codziennie zabójstwa xd Oglądam za dużo kryminałów różne CSI,Zabójcze umysły,Medium itp. Ale najgorszy sen to ten co poszukiwałam jakieś dziecko z mojego miasteczka i wgl przyjaciółka też później zginęła i później szaman powiedział,że nie żyje Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Sen z wężami 24.12.09, 09:09 mi sie niemal codziennie sni szkoła ; d znaczenie twojego snu . ? Zwykły wąż to zapowiedź choroby lub nieprzyjaciela; tak jak wąż zachowuje się wobec śniącego, tak też postąpi z nim choroba lub nieprzyjaciel. Kobry i żmije oznaczają pieniądz, bo mają dużo jadu, a także bogate żony, z tej samej przyczyny. Węże wodne zapowiadają to samo, co węże zwykłe, a także chorobę z wilgoci lub niebezpieczeństwo w wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawaaxd Re: Sen z wężami 25.12.09, 23:21 ooo gasz ! x d mii sie raz śniŁy ślimakii !! . fuuj nie nawidze ślimakOw . onee tak Łaziły po jedzeniu a ja je zaczeŁam jeść.... masakraa . Odpowiedz Link Zgłoś