Dodaj do ulubionych

Śląsk-Tychy .

07.12.09, 17:43
Założyłam ten wątek, ponieważ chcę dowiedzieć się ile osób z kotka
jest ze Śląska. Ale interesuję mnie też ile osób mieszka w Tychach (tak jak ja).
Wiem, może to i głupi wątek ale po prostu jestem ciekawa tongue_out .

To ja pierwsza :
Ja jestem ze Śląska. Z Tychów.
Obserwuj wątek
    • paulinusia4 -.- 07.12.09, 20:23
      Gdyby każdy zakładał wątek ze swoją miejscowością.. no to nie wiem co by z tego
      fora zostało -.-
      • limka Re: -.- 07.12.09, 20:28
        Ja jestem ze śląska z Katowic-Murcek. To zaraz obok Tychów. Często bywam w Twojej miejscowości - chodzę tam do szkoły muzycznej.
    • kimiko3 Re: Śląsk-Tychy . 07.12.09, 21:14
      Ja może nie mieszkam na SLĄSKU..tylko na DOLNYM SLASKU...opowiem to wam....:
      moi rodzice pochodzą z małego miasteczka (u podnóża gór złotych)...niestety tato znalazł
      prace na podkarpaciu indifferent....jezdził tak około 400km co tydzień (400km w jedną stronę)w
      pewnym momencie na dolnym slasku była ogromniasta powodz....moze w moim
      miasteczku az taka
      nie była jak w okolicach ale tez rzeka wylala..i tato musial zostać troche dłużej w domu....w
      końcu postanowił PRZENIEŚĆ NAS WSZYSTKICH ABY NIE JEZDZIĆ JAK GŁUPI TAM I Z
      POWROTEM (wiecie moj tato jest baaaardzo zrzyty z mamą ze mna moimi siostrami i
      młodszym
      bratem ale wtedy jeszcze nie było go na świecie)...mama była załamana..całe dzieciństwo
      przeżyła w górach gdzie jesienią jest tak cudownie!!z domu z okien mamy cudowny widok
      na wysokie góry....a w nocy gdy jest juz ciemno widać miasto....i cmentarz...(centralnie na
      wprost okna z mojego pokoju byłego....podobno na tym cmentarzu leży pare członków
      mojej rodzinysad )było to doooobre paredziesiąt kilometrów
      odległości...ale to wszystko po ciemku tak się pięknie mieniłosmilenikt nie chciał opuszczać
      tego miastasadsadale cóz...teraz od 10 lat mieszkam na podkarpaciusadsadza to na jakieś dłuższe
      ferie..wakacje itp przyjezdzam w góry zdobywać szczyty po raz kolejny...zwiedzać te
      wszystkie zabydkismilesmilei oczywiście widywać się z rodziną ktora tam mieszkasadsadbrakuje mi
      tego miasta...tu jest baaardzo ruchliwo...czasami powietrze śmierdzi spalinamisadsada tam??!!
      piękny szelest liści dookoła domu....cudowne widoki...owiele bliżej szkoła tam niz na
      podkarpaciu....heh..no szkodasmilesmilepozdrowienia;*
      • cytrusia Re: Śląsk-Tychy . 07.12.09, 21:21
        śląsk KATOWICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka