teqiulla 07.12.09, 19:15 napewno był taki watek ale nie chce mi sie szukac jakiej muzyki słuchacie na codzien ? jakiego garunku ? macie jakies ulubione zespoły lub gwiazdy ? piszcie !!;d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buntowniczkaxd Re: muzyka ;d;d 07.12.09, 19:18 rap - pezet , peja , firma , grupa operacyjna itp. hip hop - eminem , 5o cent pop - britney spears , justin bieber. Odpowiedz Link Zgłoś
monique_93 Re: muzyka ;d;d 07.12.09, 19:21 W sumie to słucham wszystkiego, co mi wpadnie w ucho... Czy to pop, rap, czy ostry rock... Ostatnio lubię Green Day i Mitchela Musso... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gotka96 J'adore punk! 08.12.09, 16:57 Punk/Rock/Metal -Hunter -Hey -HappySad -Hurt -Coma -Rammstein -Green Day -Kazik Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: muzyka ;d;d 07.12.09, 19:28 ja przedwszystkim słucham rapu polskiego ;] peja hemp gru pezet firma karamba kasta donGURALesko pezet bez cenzury fokus molesta ewenement itd później jest pop britney spears lady gaga miley cyrus ( typy the climb lub party in the usa ) rihianna itd. i inne ; paramore , green day , tokio hotel ( dobre na doła ;d ) itd. Odpowiedz Link Zgłoś
sheisemily Re: muzyka ;d;d 07.12.09, 19:21 Tylko Elektro i Alicia Keys.I Little Boots <3 Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: muzyka ;d;d 07.12.09, 19:24 reggae, dancehall- East West Rockers, Junior Stress, Marika, Grubson, Ras Luta hip-hop: OSTR. rock- Radiohead, Hey, T.Love, The Beatles, Strachy na lachy [Happysad czasem] +Coldplay Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: muzyka ;d;d 08.12.09, 13:00 Coldplay, My Chemical Romance, Green Day, Linkin Park, etc. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
anieluska Re: muzyka ;d;d 08.12.09, 20:08 O.S.T.R rzadzi;dd czyli polski rap;] o zyciu. wyjebane;p no a tak ogolem to tez slucham roznego rodzaju muzyki. aby nie disco polo;] po prostu ten rodzja muzyki mi nie podchodzi;p Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: muzyka ;d;d 07.12.09, 19:30 i jeszcze reggeage / ragga oczywiscie jamal bob marley itp Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: muzyka ;d;d 08.12.09, 10:07 post hardcore, emo, screamo, hardcore itp. Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: muzyka ;d;d 08.12.09, 10:03 Ostatnio zaczęłam słuchać Julii Marcell. Śpiewa utwory z punkową energią w aranżacjach akustycznych opartych o fortepian i kwartet smyczkowy. Polecam muzykę Julii. Jest na prawdę piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: muzyka ;d;d 08.12.09, 10:25 the all american rejects, the used, billy talent, pink, britney spears, green day, eminem,....itp. Odpowiedz Link Zgłoś
wampirzycaa.xx Re: muzyka ;d;d 08.12.09, 13:03 Green Day, Kesha, Rychu Peja itp. ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
maliinka_x : - ) 08.12.09, 13:36 ja uwielbiam muzykę pop. nie wiem dlaczego niektórzy mają do niej coś. ja nie wiem jak można słuchać takiego hevimetalu. lubię jeszcze coś w stylu Green Day'a. nie wiem jaki rodzaj . xD ulubieeni : Michael Jackson . < 3 Green Day . < 3 Nightwish . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
andziaa. Re: muzyka ;d;d 08.12.09, 14:43 moją ulubioną piosenkarką jest Hayley Williams. ma zespół 'paramore' więc to jest mój ulubiony zespół. codziennie słucham rapu. m.in. TES, NEA. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina -,- 08.12.09, 15:26 To jest irytujące. Nie chce Wam się szukac, ale wystarczy tylko wejśc w kategorię Muzyka i tam w szukaj wpisac co chcesz. Tak trudno? Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: -,- 08.12.09, 16:07 skoro wiesz ,że był to po co zakładasz.inteligencja niektórych mnie powala. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
cold . 08.12.09, 16:51 Killerpilze Demi Lovato Nelly Furtado Beyonce Justin Bieber Jonas Brothers C: Odpowiedz Link Zgłoś
country_music Re: muzyka ;d;d 08.12.09, 16:54 aktualnie głównie county ;P np.Taylor Swift ,Boys like girls itd. ale fajni sąteż strarsi wttkonawcy country np/ alan Jackson,Gorge Strait. a tak to pop . zależy co leci w radiu xD Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 Re: muzyka ;d;d 08.12.09, 16:55 Ja to słucham POP-u i r'n'b, czasem reggae. A z artystów to Michaela i Beyonce Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: muzyka ;d;d 08.12.09, 20:17 rock alternatywny rock indie rock metal alternatywny folk Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. muzyka ;d;d 08.12.09, 20:12 ja to tam słucham co mi wpadnie w ucho a tak to... <hmmm> reggae to grubson, jamal, i tam może silesian. Pop to Justinekk Shakira Miley Beyonce Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: muzyka ;d;d 08.12.09, 20:16 Skoro wiesz ,że był taki wątek to po co zakładasz następny..!? A tak poza tym to ROCK,ale na moich płytach dominuje także POP Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: muzyka ;d;d 09.12.09, 17:43 jeżeli ci sie nie podoba , to nie pisz. powiedziala ze pewnie nie chce mi sie szukac , a ja odpisalam owszem. nie wiem o co caly halas. Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: muzyka ;d;d 08.12.09, 20:23 Rock, punk, hard rock, nu metal, heavy metal, gothic metal, metal symfoniczny, power metal, metalcore czasem też jakieś japońskie piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: muzyka ;d;d 08.12.09, 20:20 Tokio Hotel.Słucham wszystkiego wpadnie w ucho ale zazwyczaj rock i wszystkie podgatunki,metal i wszystkie podgt.,punk i wsz.podgt.,Emo i wszst.podgt. Screamo,itp. Odpowiedz Link Zgłoś
danonek Re: muzyka ;d;d 08.12.09, 20:29 ja słucham hip-hopu i reggae na codzień Paramore zapomniała bym Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: muzyka ;d;d 09.12.09, 17:45 taak ,wiem o czym mowa czytać umiem. na ten temat jest już milion wątków. po drugie dla mnie puste jest ,jak ktos pisze 'wiem ,że było..[..]' skoro wiesz ,po co zakładasz? Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: muzyka ;d;d 10.12.09, 15:46 bo mi tak pasuje i tak mi się podoba. słuchaj jak ci sie nie podoba , to stąd idź. Odpowiedz Link Zgłoś
k.94 Re: muzyka ;d;d 09.12.09, 17:53 Linkin Park Metallica Nirvana Green Day Dżem 30 seconds to mars AC/DC itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
green_mary PUNK 09.12.09, 17:57 Tak... Punk - !Green Day!, System of a Down Rock - !Green Day!, Nirvana, Fly Away Alternative Rock - Green Day!!! Cold Play Hard Rock - !!!Green Day!!! Guns Roses. Pewnie połowy nie znacie, bo jesteście dzieci ( bez obrazy oczywiście ) ale kiedyś z popu i niby rocka wyrośniecie Tylko jak zobaczyłam, że połowa piszę że Parmore to rock i punk, to oplułam laptop i musiałam przenieść się na nowy. Wybaczcie, ale <śmiech> powiem tylko że współczuję i kiedyś z tego wyrośniecie. Fuck, nie no dobrzy jesteście... Wiem, wiem... Każdy ma swój gust, ale paramore to nie jest rock ani punk. Chodzi o to, że rcok i ounk nie mogą być komercyjne. Do dzieci: Zapomniałam wspomnieć, że są tu też dzieci A więc Jonaski i Miley'ki, Selenki, Justin Bieber i tym podobne gwiazdeczki to nie jest rock, tylko pop w wydaniu dla dzieci. Taki grzeczny, komercyjny i prawie zawsze o miłości Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: PUNK 09.12.09, 17:59 Hałas jest o to ,że bezsensownie zaśmiecasz forum..; / Odpowiedz Link Zgłoś
green_mary + 09.12.09, 18:00 Zapomniałam wspomnieć o: Dżem, metalica itp, ale nie chce mi się pisać Odpowiedz Link Zgłoś
green_mary ++ 09.12.09, 18:03 Przepraszam wszystkich za obrazę Każdy ma swój gust, ale po prostu się rozpisałam. Mam charakter i tyle. Jeszcze raz sorka za obrazę. Wiadomo, słucha się tego co wpada w ucho Poniosło mnie trochę, więc możecie zgłaszać do kasowania Odpowiedz Link Zgłoś
green_mary +++ xD 09.12.09, 18:06 Zamknij się Selcia. Nie będę dalej się kłóciła, ale po prostu przestań na wszystkoch tutaj się rzucać i ich komentować. Nie znasz się. Idź i słuchaj sowjego "rocka" Justina Biebierka i Seleny Gomez. Poza tym za godzinę dobranocka, idź i umyj ząbki Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: muzyka ;d;d 09.12.09, 18:01 różne gatunkii... takie mieszanki Mój ulubiony zespół to Afromental Odpowiedz Link Zgłoś
nati123 Re: muzyka ;d;d 09.12.09, 18:03 Uwielbiam słuchać muzyki ;d Słucham wszystkiego po trochu ;d Moją ulubiona gwiazda jest Justin Bieber, a zespołem Rebelde ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kaila. Re: 09.12.09, 18:10 HH Peja, Pih, Firma, Eldo, Paktofonika, Hemp Gru itp. ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: 10.12.09, 16:28 a no tak ,przeprasza, zapomniałam ,że jest to forum i mozna się wypowiadac jak się tylko zechce i gdzie ,nie wspomnę już o wolnosci słowa, noo patrz jaka ja niekumata ,przepraszam. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: muzyka ;d;d 10.12.09, 16:33 Rock nie zaleznie jaki zespół . PS.nie warto zaśmiecać forum tymi samymi wątkami bo to powoduje że na forum panuje śmietnik na drugi raz postaraj sie tego nie robić . Odpowiedz Link Zgłoś