shadowa 07.12.09, 22:20 Co myślisz o Ani? Dla mnie babka umie śpiewać, fajna jest, idp. Nie było takiego tematu, bo piszecie tylko om swoich gwiazdach zagranicznych. To ja napisze o poskiej xP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrzcie_ludzie Re: Ania Dąbrowska - stwierdzenia 07.12.09, 22:29 `Jak by tutaj się wypowiedzieć o Ani Dąbrowskiej ? Najlepiej może prawdę. ! Szczerze mówiąc nigdy się nią zbytnio nie interesowałam Lubię może jej 2 może 3 piosenki . A reszta...Słabiutko . a przynajmniej mnie jej muzyka za bardzo nie przypadła do gustu . Wiem że ma tutaj fanów więc nie chcę nikogo urazić. Jej osoba nigdy mnie nie interesowała więc nie mogę powiedzieć jaka jest. Ale nic do niej nie mam ` Odpowiedz Link Zgłoś
drakangel Anka;)) 09.12.09, 17:38 ja ją b. lubie ma fajne piosenki i fajny lekko zachrypnięty głos to mi się podoba jej piosenki są nice;pp "diabłu sprzedam dusze tylko bądź przymnie bądź;**" Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto Re: Ania Dąbrowska - stwierdzenia 07.12.09, 22:45 O tak Ma taki świetny chrypowaty głos. Szkoda, że nie wuygrała Idola ;P moje ulubione pioenki to: Charlie, Charlie Trudno mi się przyznać Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto Re: Ania Dąbrowska - stwierdzenia 07.12.09, 22:46 Jeszcze "tego chciałam" Odpowiedz Link Zgłoś
siaka93 Re: Ania Dąbrowska - stwierdzenia 07.12.09, 22:59 dla mnie jest nudna . chociaż głos ma świetny, taka prawda . Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: Ania Dąbrowska - stwierdzenia 08.12.09, 19:48 fajna jest. i kilka fajnych piosenek ma. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Ania Dąbrowska 09.12.09, 18:43 tak to już jest w naszym pięknym kraju, że ludzie nie doceniają fajnej muzyki, a słuchają Dodzi albo Gosi Andrzejewicz. ja Anię bardzo lubię, uwielbiam byłoby zbyt dużym słowem, a moje ulubione piosenki to 'Charlie, Charlie' i 'W spodniach czy w sukience'. zresztą to moja babka, z mojego miasta, byłam na dwóch koncertach no i może dla niektórych jest nudna, bo się nie wydurnia, żeby zdobyć popularność, jak inne gwiazdki, tylko robi swoje i nie leci na karierę na pudelku. Odpowiedz Link Zgłoś