Dodaj do ulubionych

New moon...

08.12.09, 08:49
Oglądałam wczoraj na necie "Księżyc w nowiu"(New moon") podobał mi się, lecz nie był
zachwycający. Po pierwsze jakoś nie poczułam że Bella kocha Jackoba, widziałam tylko
przyjaźń, a jak ona powiedziała w obecności Eda że go kocha to zrobiłam wielkie gałyshock
Myślę że nie są jeszcze wystarczająco dobrymi aktorami by okazywać uczucia. Kristen
Stewart gra trochę sztucznie, o wiele lepiej grała w "Zathura: Kosmiczna przygoda"ale to
moje zdanie. Czekałam jak wreszcie coś powie a ona : otwarte usta zdziwione oczy i
milczy. Rozumiem taki scenariusz, ale bez przesady;/Po drugie Jackob był za bardzo
muskularny. Zauważyłyście? Jak chodził to się kiwał. Nie podobało mi się to xd Przesadził z
siłownią albo z kosmetykami xd
Co sądzicie co New Moon? Zgadzacie się ze mną? Oczywiście przyjme sprzeciwy ale bez
docinek ! xd
Obserwuj wątek
    • oleska940 Re: New moon... 08.12.09, 08:54
      po części się z toba zgadzam po części nie ....no bo jeśli chodzi o Jackoba to chyba
      rzeczywiście przesadził ale co do kristen to nie powiedziała bym ...... bo jest świetną aktorką
      .....może tu jej tak nie wyszło ale film "Zathura" to złe porównanie do tego ...już lepiej zagrała
      w filmie "ucieczka w milczenie " tam to normalnie odjazd ...obejrzyj sobie ja jak oglądałam to
      płakałam
      • roseline Re: New moon... 08.12.09, 09:02
        Ogólnie to cały film był do kitu. Szare wampiry i przetopione w solarium
        wilkołaki.Jedynie gra aktorska Kristen mi się podobała.Reszta to dno. Nie wiem
        co widzicie w tym filmie tak wspaniałego. Nudziłam się całe 2 godziny, nie było
        żadnego śmieszącego mnie momentu. Naprawdę, po trailerach spodziewałam się
        czegoś dobrego. Kicha.
        • inka_love_nick Re: New moon... 08.12.09, 09:38
          No wiesz horror to raczej nie jest ;/
      • teqiulla Re: New moon... 08.12.09, 15:50
        mi się podobał film , oglądalam w kinie.
        glupio sie zakonczył troche big_grin mogli cos jeszcze pokazac.
        i jeszcze w ksiązce było więcej scen z Jacobem i Bellą big_grin
        ale film był swietny !
      • akinorew13 Re: New moon... 08.12.09, 15:59
        Ja się z tobą zgodzę. Ale co do Jacoba, to dużo fanek ( nie ja ), przyszło do
        kina właśnie pooglądać jego przesadzone muskuły. Żal.pl
    • nici Re: New moon... 08.12.09, 09:02
      kristen gra super
      jacob hmm no nie wiem czy przeczwiczyl ja nie zaluwazylam ale tez na to az tak
      nie patrzylam
    • julka_18 Re: New moon... 08.12.09, 09:38
      masz trochę racji.. wink
      Kristen jeszcze nie gra tak fajnie, jak Robert na przykład.. wink
      no i prawda, były 2 czy 3 bezsensowne momenty w filmie, których wgl nie czaiłam! xD
      ale tak ogólnie to kocham New Moon. < 33
      mimo, że bardziej podoba mi się pierwsza część Sagi Zmierzch.. ;]
      pozdrawiam. ; **
    • stefaa xd 08.12.09, 15:32
      żaden film nie jest idealny i perfekt !..
      aktorzy dla mnie super zagrali !
      a najbardziej to Kristen !..
      film wielki HIT !!
    • lamma Re: New moon... 08.12.09, 15:38
      taylora nafaszerowali sterydami , kristen stała z otwartą gembą , a rob przesadził ze szminką x d

wg mnie najlepiej zagrał Jackson ; 3
      • agapi Re: New moon... 08.12.09, 15:46
        mi się podobało, ale w niektórych momentach aktorzy słabo grali ;/. według mnie,
        najlepiej zagrał Taylor. jak oglądałam film, to wiedziałam, że to ten sam,
        zabawny, a zarazem wrażliwy Jacob z książki. Rob poległ w tej roli, tak samo
        Kristen...
        • blondi_girl Re: New moon... 08.12.09, 15:52
          agapi napisał(a):

> mi się podobało, ale w niektórych momentach aktorzy słabo grali ;/. według mnie
          > ,
          > najlepiej zagrał Taylor. jak oglądałam film, to wiedziałam, że to ten sam,
          > zabawny, a zarazem wrażliwy Jacob z książki. Rob poległ w tej roli, tak samo
          > Kristen...

dokładnie tak samo uważam big_grin Ogólnie jakos nie za bardzo podoba mi się gra
          Kristen i Roba...
    • justyna_023 Re: New moon... 08.12.09, 15:45
      Ja oglądałam New moon w kinie i zgadzam się z tb !
      • alice96 Re: New moon... 08.12.09, 15:49
        a mogłabyś podać stronę na której oglądałaś new moon albo z której go ściągnęłas? smile
        • inka_love_nick STRONA na której oglądałam! 09.12.09, 10:25
          www.filmio.pl
          wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka