wunia 15.12.09, 19:56 obczajcie filmik: Tekst linka moim zdaniem to fajnie z strony seleny, ze oddzwania do fanow moze nie jest taka zla jak myslalam podoba mi sie to. uwielbiam miley, ale sadze, ze ona by tak nie postapila... co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra90 Re: selena gomez- fajny gest 15.12.09, 20:06 a ty juz odrazu Miiley najeżdżasz, Miley ma konto na stronie fanowskiej mileyworld gdzie jak jest online mozna z nia poczatowac, ale wyobraź sobie milion osób dzwoniących do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
wunia Re: selena gomez- fajny gest 15.12.09, 20:08 ja najezdzam?! chyba nie zobaczylas mojego profilu... nie ma wiekszej fanki mi ode mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: selena gomez- fajny gest 15.12.09, 20:16 jej właśnie o to chodzi, aby wszyscy myśleli, że jest ideałem ;/ nie lubię jej i nie polubię. w przeciwieństwie do niektórych nie dam się nabrać na te jej gierki O.o Odpowiedz Link Zgłoś
dominisiaa_ Re: selena gomez- fajny gest 15.12.09, 20:13 Wg mnie to bardzo fajny gest. Chyba masz rację, że mało gwiazd robi coś takiego. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: selena gomez- fajny gest 15.12.09, 20:17 noo ./ fajnie postąpiła Jak ja bym chciała żeby jakaś gwiazda do mnie zadzwoniła Nawet sb nie wyobrażam radości tej fanki Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: selena gomez- fajny gest 15.12.09, 20:30 bardzo dobrze robi , a co do miley to skąd wiesz , czy by tak nie postapiła ? nie znasz jej ;x Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: selena gomez- fajny gest 16.12.09, 12:17 ona w ogóle jest suuuuuuuuuuuper Odpowiedz Link Zgłoś