Dodaj do ulubionych

Sql ! Pomocy...!?

15.12.09, 21:58
Mam strrraszną sprawę !
Jestem walnięta tongue_out

Jutro mam strrasznie trudny sprawdzian z matmy uncertain
I nie mogę go napisać,bo niby się uczyłam,ale z nerwów to...lepiej nie mówić crying
Macie jakieś sposoby żeby nie iść do sql ?!
Chodzi mi tylko o jutro i czwartek,bo w piatek wyjeżdzam już z rodzicami w góry !
Spr napiszę dopiero w nowym semestrze (jeśli nie pojdę) !
Nie umiem udawać,a moja mama jest dość...podejrzliwa !
Obserwuj wątek
    • skasia Re: Sql ! Pomocy...!? 15.12.09, 22:11
      Co się odwlecze to nie uciecze.Trochę śmieszne,przecież jakby co możesz go poprawić.
      • jesswiollsx3 hmm xD 15.12.09, 22:21
        1) możesz zjeść startego, surowego ziemniaka tak 1h przed wyjściem. dostaniesz
        temperatury tak na 2 h . Sprawdziłam, działa xD. ale może cię brzuch po tym boleć więc
        nie wiem jak chcesz tongue_out
        2) ból głowy (tego nie da się sprawdzić, no ale mama się raczej nie nabierze)
        3) wymioty, ale na to nie mam raczej sposobu indifferent blee xD
        4) idz do sql napisz spr, a potem poprawisz najwyżej
        5) udaj chrypę i ból gardła, a wiesz jedziesz w góry więc nie radzę tongue_out
        6) zaśpij tongue_out powiedz mamie,że tak długo się uczyłaś z matmy, że nie spałaś pół nocy xD

SPÓŁKA AKCYJNA wiolla NIE BIERZE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWYŻSZE RADY xd
        poWodzEnia tongue_out, ale ja radzę ci iść , bo jesteś na świeżo a po Świętach o wszystkim
        zapomnisz, i w trakcie ich trwania na pewno się uczyć nie będziesz ... znam ten ból
        xDprezent
    • olciia_jb ; ] 15.12.09, 22:19
      zerwij się ze szkoły . a potem napisz usprawiedliwienie sama . albo poproś ładnie piszącą
      koleżankę .

odradzam rzeczy typu zjedznie ziemniaka czy wsadzenie nóg w zimną wodę i piecie
      herbaty albo na odwrót .
      nie działają
      z mokrą głową na dwór nie wychodź bo zapalenia opon mózgowych możesz dostać . bd
      kaleką do końca życia .

pozdro ; ]
      • pinky_love Re: ; ] 15.12.09, 22:23
        olciia_jb nie ma jak demotywatory. Napisz a i tak poprawisz. Chyba że masz strasznie beznadziejne ocenyy
        • olciia_jb Re: ; ] 31.12.09, 12:39
          nie mam tak beznadziejnych ocen jak ty. przykro mi. shock

a nie . wiesz co ? nie wzięłam tego z demotywatorów.

nie jestem takim dzieckiem jak ty żeby na to wchodzić.

jakbys nie wiedziała moja koleżanka jest kaleką.

więc nie wysilaj się i nie myśl więcej bo możesz komuś zrobic przykrość ( nie chodzi o mnie )
    • wtf.owa Re: Sql ! Pomocy...!? 15.12.09, 23:14
      ODRADZAM udawane chorowanie. Ale raczej tego nie zrobisz skoro jedziesz w góry wink Ja
      myślę, że jednak powinnaś nauczyć się jak najlepiej na ten sprawdzian, bo potem będziesz
      miała kłopoty .

Ja nie poszłam na fizę na sprawdzian a potem nie mogłam pisać ;// pani powiedziała że
      będzie mnie pytać z materiału ze sprawdzianu. a prawie to to samo , bo spr. był z
      wylicznania ; // więc gorzko pożałowałam, że nie poszłam.

Zastanów się jeszcze.kiss
      • roahszana Re: Sql ! Pomocy...!? 15.12.09, 23:20
        gruszka albo jabłko i cola smile
        sprawdzała działa...
        brzuch boli i droche mdli. jesteś sie rozpalonym... zama tak robiłam też z powodu matmy
        głupia matmasciana

Ale jak jedziesz w gory - Uważaj.!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka