Dodaj do ulubionych

Winter Wonderland - Selena Gomez & The Scene.

16.12.09, 23:34
selena gomez & the scene nagrali własną wersję świątecznej piosenki "Winter Wonderland".
ich wersja nie jest 'spokojna' jak w wykonaniu Vanessy Hudgens. wersja Seleny 'ma
pazurek'. Zresztą sami posłuchajcie tutaj. < 3 i co o tym myślicie? mi się podoba,
może nie jest spokojna itp. ale jest pełna energii i Selly śpiewa bardzo ładnie : )
Obserwuj wątek
    • klaudysia Re: Winter Wonderland - Selena Gomez & The Scene. 16.12.09, 23:41
      Ee tam , nic nadzwyczajnego jak dla mnie . tongue_out
      • michelle_ Re: Winter Wonderland - Selena Gomez & The Scene. 16.12.09, 23:45
        Ale śpiewała ładnie. tongue_out
        • vivienne. Re: Winter Wonderland - Selena Gomez & The Scene. 16.12.09, 23:50
          nie lubię głosu Seleny , ale piosenka jest fajna. ; - 3
          Choć stoję za tradycją i wersja Ness bardziej mi odpowiada. ; - ]

Gomez fajnie zaśpiewała za to Magic . big_grin
          • michelle_ Re: Winter Wonderland - Selena Gomez & The Scene. 17.12.09, 00:15
            tak, wersja Nessy też bardziej mi się podoba. ale ta jest taka inna.. i fajna wink
            • vivienne. Re: Winter Wonderland - Selena Gomez & The Scene. 17.12.09, 00:43
              o tak , nie zaprzeczę . ; - )

a tak poza tematem , widzę , że mam do czynienia z fanką Efrona . < 3
              kocham Go . *_* .
              ; D
    • malina12 Re: Winter Wonderland - Selena Gomez & The Scene. 17.12.09, 06:39
      koocham tą piosenke . w wykonaniu van i sel . < 33
      • sweet...ash Re: Winter Wonderland - Selena Gomez & The Scene. 17.12.09, 08:03
        nooo. fajnie tongue_out
        • roseline Re: Winter Wonderland - Selena Gomez & The Scene. 17.12.09, 08:56
          Wykonań Vanessy i Seleny nie ma co porównywać - każda śpiewa w innym stylu.
          Podobają mi się obie i jak zazwyczaj nie lubię głosu V, bo jest taki
          "słodziutki" to do tej piosenki pasuje idealnie smile
    • miss_pauline Re: Winter Wonderland - Selena Gomez & The Scene. 17.12.09, 09:10
      Bardziej podoba mi się wykonanie seleny, moim zdaniem Vanessa po prostu smęci
      x33, ale jestem fanką jej Say OK smile
    • annex Re: Winter Wonderland - Selena Gomez & The Scene. 17.12.09, 09:33
      szczerze? to zbytnio jej muzyka mi się nie podoba.
    • bunnyusagi winter wonderland 17.12.09, 10:46
      Mi podoba się wersja i Sel, i Vanessy. Może trochę bardziej jest żwawsza i
      fajnie gitara chodzi ;p Winter wonderland Sel z polkim tłumaczeniem:
      www.youtube.com/watch?v=tiNUR5LoKYU
      • bunnyusagi Re: winter wonderland 17.12.09, 10:48
        bunnyusagi napisał(a):
        Może trochę bardziej jest żwawsza i
        > fajnie gitara chodzi ;p
        Chodzi mi o wersję Seleny tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka