pyska017 18.12.09, 16:56 Po sposobie waszego ubierania, czesania się można zobaczyć jaki styl muzyki lubicie? U mnie tak na razie niema. Dopiero wyrabiam swój styl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyska017 Re: muzyka = moda? 18.12.09, 17:34 Odpowiadajcie tak że, piszecie jakiej muzyki słuchacie i jak się do tego ubieracie lub czeszecie OK? Odpowiedz Link Zgłoś
pati123153 Re: muzyka = moda? 18.12.09, 17:37 hmm .... ja słucham przeważnie rocka, ale też pop. xD yy ^ raczej ubieram się normalnie ^ jak każdy ; D jakieś spodnie [kolorowe] i podkoszulek ^ hehe , bluzaa ; * Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: muzyka = moda? 18.12.09, 17:41 Raczej tak . Noszę codziennie koszulki z zespołami , więc nietrudno zgadnąć , czego słucham . Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta Re: muzyka = moda? 18.12.09, 17:56 po moim sposobie ubierania nikt nie domyślliłby się czego słucham xD ubrania to ubrania i według mnie nie mają nic wspólnego z muzyką ale każdy ma inne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: muzyka = moda? 18.12.09, 17:59 Ubrania mogą odzwierciedlać duszę , Gazeto . Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: muzyka = moda? 18.12.09, 18:04 Nie raczej nie... Ubieram się w klasyczne ciuchy w takich sklepach jak: H&M, C&A, New Yorker, House itp. ,a słucham rocka no i dobrego popu(według mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
melanie96 Re: muzyka = moda? 18.12.09, 19:02 hah u mnie na pewno nie da sie rozpoznać jakiej muzyki słucham bo tak slucham rocka i rocka alternatywnego i hard rocka a ubieram sie w miare normalnie no moze czasami zdaza mi sie zalozyc cos takiego"rockowego xD' i czuje sie w tym swietnie i mysle ze chyba bede sie tak ubierac Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: muzyka = moda? 18.12.09, 19:03 Słuchałam pop`u. Ale teraz zmienia mi się. Zaczynam słuchać zespołów typu - Metro Station, Fall Out Boy albo Green Day. Ubrania ? nie, nie da się u mnie tego zobaczyć, bo ubrania mam różne. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: muzyka = moda? 18.12.09, 19:08 Ja słucham rocka i czasami indie rock, ale raczej rzadko, a po moim sposobie ubierania w ogóle nie widać żebym słuchała rock, może indie trochę tak, ale rocka na pewno nie Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: muzyka = moda? 18.12.09, 19:12 nie , kocham styl retro , a słucham reggae .... Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: muzyka = moda? 18.12.09, 19:53 ja słucham reggae, dancehallu i hip-hopu, ale nie mam dredów, nie chodzę na czerwono-zółto-zielono, ani w koszulkach PROSTO . Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: muzyka = moda? 18.12.09, 20:41 niezabardzo. ale też zależy od pory roku lol, bo w lecie mogę być rejw czy jakby to nie nazwać, teraz wyglądam jak jakiś metal. >.< Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 nieee 19.12.09, 00:09 widząc mnie w życiu nie pomyślałabyś, że słucham screamo i post-hardcoru <br /> Wyglądam jakby mnie ktoś żywcem z sieciówki wytargal Po prostu- nie lubię się wyróżniać i obnosić z tym, że słucham czegoś innego niż większość. Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 Re: muzyka = moda? 19.12.09, 15:40 Ja słucham popu, r'n'b, zdarzy się że rocka i reggae. Ubieram się normalnie. Np. mój brat słucha metalu i rocka, to nosi na rękach frotki z kolcami . Chciałam zobaczyć, czy wy tak macie, ale większość pisze że nie... A to, że mamy sposoby ubierania się dzięki, którym można zobaczyć jaki styl muzyki lubicie, to wyczytałam w jakiejś książce . Odpowiedz Link Zgłoś