dusiakowaa 19.12.09, 23:53 Tak. Jestem ciekawa ile z was go zna xD Ja go osobiście wielbię ;D A co wy sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Pablopavo. 20.12.09, 11:17 gdzieś mi miga ciągle, po artykule w laifie chyba się nie znaznajomię. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Hę??? 20.12.09, 19:22 jakbym chciała zaszpanować i się wymądrzać (co ZIGI?!) to bym w sieci coś poszukała xD. A tak na serio,to nie znam... A zdradzisz nam coś o tej osóbce??? Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Pablopavo. 20.12.09, 19:29 coś mi świta, ale tylko świta. ktoś mi coś mówił, zapamietałam tylko nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Pablopavo. 20.12.09, 19:33 Nie kojarzycie zapewne Vavamuffin, tak więc będzie trudniej xD Pablo jest polskim nawijaczem raggamuffin. Według mnie ma dość charakterystyczny głos, ale to już kwestia gustu. Osobiście polecam przesłuchanie jego solowej płyty, no i może kilku kawałków Vavamuffin ;D No i może jeszcze `Sound System` Juniora Stressa, bo pojawia się tam przez chwilę. No co ja mogę gadać, przesłuchajcie a osądzicie Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Pablopavo. 20.12.09, 19:35 `Dym Dym` i `Dziewczyna z fartem` równiez polecam ;D Ale i tak najbardziej zapadł mi w pamięć fragment `Ja mam reggae wydrapane w sercu jak tagi w tramwajach` < 3 Odpowiedz Link Zgłoś