Dodaj do ulubionych

dziwne sny .

21.12.09, 21:01
nie wiem czy wątek był , jak tak to przepraszam .

więc pytam , jakie miałyście najdziwniejsze sny .
bądź sny waszycholeżanek , rodziny ..

mi na przykład wczoraj śniła się geografia (uczy nas dyrektorka). nauczycielka była w różowych szpilkach , bawiła się sznurówkami mojej koleżanki , z którą siedzę i kzaała innej koleżance narysować świecę na tablicy kredowej (w klasie mamy na flamastry). później się obudziłam.

albo : miszkam koło takiego sąsiada ( koło którek normalnie mieszkam) i przechodzę koło jedo domu , on wychodzi w niebiesko - różowej piżamie i mówi do mnie:
- i co ? przestraszyłaś się ? potem sie obudziłam

albo tez sen z tym sąsiadem ( a właściwie jego psami) : wracam od babci i przechodzę koło jego domu. nagle wyskakuje jego pies , a ja kładę się na ziemi plackiem i leżę. pies mnie obwąchuje. potem się obudziłam.
Obserwuj wątek
    • fanta_ Re: dziwne sny . 21.12.09, 21:01
      i jeszcze raz przepraszam jeśli wątek był. nie szukałam , więc nie wiem .
      • fanta_ Re: dziwne sny . 21.12.09, 21:06
        haloo !
        grr .. indifferent
      • anusxdd Re: dziwne sny . 21.12.09, 21:10
        Noo też mam dziwne sny ;d
        Ostatnio sniło mi się że byłam z mamą na Titanicu no i w momencie gdy jedna polowa
        wpadła do wody ja z moją mamą ją wyciągłam, tylko ze ona byla jakas mala mniej wiecej
        wielkosci polowy zwyklej lodki. zaczelysmy na niej plynąc i ona zaczela sie wywracac
        i
        sie obudzilam.
        • nastolatkak93 Re: dziwne sny . 21.12.09, 21:13
          mojej koleżance sie śniło ze 2 inne kol sie całowały ;dd
          • jula__ Re: dziwne sny . 22.12.09, 18:25
            mi sie raz śniło że miałam salonik prasowy na chacie xd . Normalnie taki sen : budze się (we
            śnie ) a tu pełno ludzi a moja mama za kasą sprzedaje xd . Wiem że powalony sen ! cool
      • cherry00 Re: dziwne sny . 21.12.09, 21:21
        to jest zbiór wszystkich wydarzeń jakie zobaczyłaś(np. w filmie)... to jest
        dzikaśnexd
        mi się śni np. coś a kilka dni później to sie dzieję. i wlasnie nigdy nie
        jestem pewna czy to byl sen;> ... ale rzadko tak mamxd

raz mi się śniło, w sali od angielskiego, na angielskim cała moja klasa
        siedziała... ja siedzialam w innym miejscu niz zawsze. Patrzyłam na wszystkich
        ... oni jedli ciastka... i wszystkie dziewczyny były w ciążyXD... brr.

albo, że każdy czlonek mojej rodziny miał jakieś super moce;d!

albo : latałam sobie w koło mojego domu na desce... niesamowite uczucie. winkbig_grin
    • girl_x33 Re: dziwne sny . 21.12.09, 21:13
      najdziwniejsze sny to jak snil mi sie zmarly Dziadek [*]

albo jak ktos mnie sledzil a ja uciekalam ;O
      lub jak poszlam do szkoly bez plecaka i byla beka XD
      lub jak edward cullen ktory powiedzial do mnie cos w stylu 'już mam swoją bellę' xD
      lub gdy prowadzilam samochod tongue_out

i nie pamietam wiecej xD
      • pola16 Re: dziwne sny . 21.12.09, 21:17
        najgorsze są te jak się leci w dół i się nagle budzi... Przeważnie tło mam czarneangry
        • fanta_ Re: dziwne sny . 21.12.09, 21:20
          ja jak byłam mała to mi się zawsze śniło , że wpadałam do rowu (mieszkanka wsi big_grin) , ale nigdy nie wpadłam bo się wtedy budziłam.
          to było straszne .
        • misiaczek_97 Re: dziwne sny . 22.12.09, 19:22
          Mi ostatnio sie śniło ze do mojego pokoju przez okno wparował jakiś facet no i ja go
          pie...am patelnią...a potam rodzice na urodziny (które miałam w tym śnie dzień po
          zdarzeniu z patelnią) kupili mi paralizator...
          no i się obudziłam
    • oliiviia Re: dziwne sny . 21.12.09, 21:18
      fanta_ napisał(a):

> nie wiem czy wątek był , jak tak to przepraszam .
      >
      > więc pytam , jakie miałyście najdziwniejsze sny .
      > bądź sny waszycholeżanek , rodziny ..

>
      > mi na przykład wczoraj śniła się geografia (uczy nas dyrektorka). nauczyciel
      > ka była w różowych szpilkach , bawiła się sznurówkami mojej koleżanki , z którą
      > siedzę i kzaała innej koleżance narysować świecę na tablicy kredowej (w klasie
      > mamy na flamastry). później się obudziłam.

>
      > albo : miszkam koło takiego sąsiada ( koło którek normalnie mieszkam) i prze
      > chodzę koło jedo domu , on wychodzi w niebiesko - różowej piżamie i mówi do mni
      > e:
      > - i co ? przestraszyłaś się ? potem sie obudziłam

>
      > albo tez sen z tym sąsiadem ( a właściwie jego psami) : wracam od babci i pr
      > zechodzę koło jego domu. nagle wyskakuje jego pies , a ja kładę się na ziemi pl
      > ackiem i leżę. pies mnie obwąchuje. potem się obudziłam.

Nie przeczytałam całej Twojej wypowiedzi więc mam nadzieję że mnie nie nawiedzisz w
      nocy ^^
      Ja mam prawie każdej nocy dziwne sny. Np. w rl chciałam coś napisac piórem mojej
      koleżanki a ona mi nie dała xD No to miałam sen że pisałam tym piórem i nawet
      pożyczyłam zmazywacz. ;D
      Następny dziwny sen dotyczy: szkoły, książki; horroru (tytół wymyślony: Rzeźnik z
      jeziora), baseballu, moich zębów. Nie chce mi się całego opowiadac bo za długie to jest.
      Opowiem tylko koniec. "Siedziałam na ławce z moją koleżanką. Gdy zdjęłam aparat na
      zęby, pokruszyl się i zęby mi wyleciały.!" Koniec. Ja mam tak porąbane sny że normalnie...
    • antikowa Re: dziwne sny . 21.12.09, 21:19
      Najdziwniejszy sen ?

Uruha uciekał po Miami z narkotykami, a Horatio z CSI za nim gonił w swoich słynnych okularkach.
      • donkey Re: dziwne sny . 21.12.09, 21:25
        napadły mnie uzbrojone jajka, a potem sie rozpłakałam bo nie były pomalowane, a była
        wielkanoc.
        • fanta_ Re: dziwne sny . 21.12.09, 21:30
          mojej siostrze śniło się kiedyś , że wychodziła z mamą do babci . szły drogą , a z krzaków po odu stronach drogi wyskakują jacyś żołnierze i zaczynają w nie strzelać . one się wracają do domu . u ciekają do siostry pokoju i wchodzą na balkon . na balkonie widzą żyrafe , która chce ich zjeść no to uciekaja na dół i tam był albo pożar albo powódź .. nie pamiętam. dziwny sen . tongue_out
          • fanta_ Re: dziwne sny . 21.12.09, 21:35
            halouu !
            tratata .. xd
            .,,,.,.,,,.,.,...,.,.,, big_grin

odwala mi . tongue_out
      • cathy Re: dziwne sny . 21.12.09, 21:34
        Jak byłam młodsza miałam bardzo wiele snów w których spadałam w ciemną otchłań.
        Zawsze się budziłam zlana potem i miałam wrażenie, że nadal spadam. Okropne angry
        Ale czasem było też śmiesznie. Wiadomo, że we śnie dzieje się wszystko dużo
        szybciej, nam się wydaje, że jesteśmy tam parę godzin, a w rzeczywistości
        byliśmy kilka minut, ale do rzeczy. Jak miałam jakieś 5-7 lat, tym spadaniem w
        otchłań, było spadanie z łóżka big_grin

A najdziwniejszym snem było to, że byłam w domku mojej babci, wszystko się
        paliło. Moja rodzina również, ale wszyscy sobie spokojnie siedzieliśmy na ławce,
        a za oknem słonecznik zaglądał do okna. Potem znaleźliśmy się w mieszkaniu mojej
        cioci i okazało się, że ciocia ma płonącego bobasa w brzuchu ;D
    • lui Re: dziwne sny . 22.12.09, 17:04
      Hm... kiedyś śniło mi się że świat opanował dziwny wirus i wszystkie dziewczyny
      były w ciąży włącznie ze mną xd
      Mówiłam rodzicom że jestem dziewicą i nie wiem co się stało ;p

Albo dzisiaj...
      Chodziłam do Hogwartu i profesor Mcgonagall kazała mi spać w pokoju gdzie są
      zabijani ludzie przez jakiegoś ducha. No i ona mnie w nim zamkęła i kazała mi go
      złapać. Ja za pomocą czarów się zmniejszyłam do rozmiaru dłoni i uciekłam. Boże
      wszędzie była krew i widziałam jak wywożą trumny ze zwłokami. Jeeej co za zryty
      sen.

Albo śniło mi się że Edward kazał mi pić herbatę bo od 2 tygodni nic nie piłam xdd

W moim śnie poszłam spać i w tym śnie gdzie poszłam spać śniło mi się że się
      obudziłam w szpitalu i przytulałam laleczkę Chucky. Jak się wystrszyłam to się
      obudziłam z tego snu w szpitalu i w tym pierwszym śnie gdy zasnęłam to się
      obudziłam i tez przytulałam leleczkę Chucky ale zrobiona na wzór morderczego
      wilka i spałam na kanapie. A gdy obudziłam się już tak na serio zżuciłam z łożka
      mojego prawdziwego miśa bo zaczęłam się bać na poważnie. Nie wiedziałam czy
      dalej śnie xD (mam nadzięję że udało wam się coś z tego zrozumieć, wiem
      strasznie pogmatwane ;p)
      • sweet...ash Re: dziwne sny . 22.12.09, 18:29
        śnilo mi się że jestem sama w domu , a za mną łazi
        ciągle jakiś straszny duch mojego zmarłego pradziatka .
        wszędzie widziałam jego cień i słysząłam jego głos uncertain
        a ja nie mogę od niego uciec confused

jak się obudziłam odetchnełam z ulgą tongue_out
    • lamma Re: dziwne sny . 22.12.09, 18:33
      śniło mi się, że...
      przeczytałam wątek na kocie o dziwnych snach , a ...
      potem się obudziłam

to był dziwny sen...
    • grafka Re: dziwne sny . 22.12.09, 18:33
      Spadam ze schodów. Próbuję krzyczeć, ale nie mogę.!
      Wołam o pomoc. Kręci mi się w głowie. Wszystko jest czarne..ciemne i nie moge niczego
      złapać. Spadam szybciej, szybciej, szybciej.. Prześladuje mnie dziwne uczucie, nie umiem
      go opisać.!
      Jak byłam mała to sen się regularnie powtarzał, teraz już go nie miewam. confused
      • ema11 Re: dziwne sny . 22.12.09, 18:47
        Mi się raz śniło żeByłam na imprezie gdzie były wilkołaki , wampiry , zombi
        i ja byłam ich tortem weselnym bo na koniec się okazało że to ślub Edwarda i
        Beli i jak chcieli mnie kroić obudził mnie budzik.
    • andziaa. Re: dziwne sny . 22.12.09, 19:11
      mi się śniło, że rozwaliłam długopis xDD
    • pola16 Re: dziwne sny . 22.12.09, 19:13
      mi ostatnio śniła się II W Ś że byłam już dorosła a moich KOLEGÓW wzięli na
      rozstrzelenie, no a ja tego nie chciałam to spotykałam się z jakimś tam Niemcem,
      i moja friendka też uncertain wiem,że ułomne no,ale czego się nie robi dla
      friendów(nawet w snach)

moje sny nigdy nie są normalne...
      • mileyanddemi Re: dziwne sny . 22.12.09, 19:19
        jak lecisz i nagle sie budzisz i tak w snie lecisz a tu wbijasz sie w
        łóżko.super uczucie
      • kasiekk2 Re: dziwne sny . 22.12.09, 19:28
        Mi sie śnił Robert Pattinson <Nie lubie go . brr. > Sniło mi sie ze spotkałam go na stacji
        benzynowej . Zapytałam sie czy da mi autograf. Powiedział ze da. Napisał mi go na
        ulotce . xd Potem sie go zapytalam czy da dla mojej koleżanki a on zaczą pisac i po chwili
        mowil do mnie ,,Zdrukuj sobie tamten w domu " Hiahh . xd Jak sie rano obudziłam to
        myślałam ze padne. ; d
        • ania_kocha_hmmm Mój ciekawy sen... ^^ xd 22.12.09, 19:38
          Mi się kiedyś śniło że meteoryt wleciał mi przez okno balkonowe do mojego
          pokoju a ja go gasiłam suszarką xd ^^
    • agniecha.haha Re: dziwne sny . 22.12.09, 19:33
      1.) byłam w więzieniu pocieszyć Kubę z 'M jak miłość' po rozstaniu z Oglą. Potem
      wracałam z bratem kawałek, potem na rondzie wymienił się z kuzynem i jak z nim
      szłam to zaczepili nas jacyś menele i on im coś odwarknął. potem szłam (nie wiem
      od kiedy xd) z moją przyjaciółką i z miejscowości, w którek wcześniej mieszkałam
      od takiej facetki wybiegł na drogę niedźwiedź ;| i uciekałyśmy przed nim koło
      rzki przeskakując przez barierkę, bo brązowy miał trudności z przejściem przez
      nich xd
      2.) w Jaśle u ciotki byłam z rodziciami i ciotka mówi że mam fajne kolczyki,
      gdzie je kupiłam? a ja jej odpowiadam że to naszyjnik ;| (jak można pomyslić
      kolczyki z naszyjnikiem? ;|) xd
      potem jak wcacaliśmy to wstąpiliśmy do innej ciotki. jak już wyjeżdżaliśmy to
      powiedziała do swojego psa ze idzie [imie innego psa - zapomniałam] i kazała mu
      go gonić, więc pies gdzieś uciekł, a potem ciotka za nim biegła i na moście był
      pożar a pies tam biegł, a ciotka za nim i gutro mu się podpaliło i jeszcze się
      okazało, że to nie ten pies co w realu xd
      3.) dwa razy - że atakowały zmutowane małpy big_grin [w podartycz ubraniach, chodzące
      na dwóch nogach z małpim pyskiem ] xd

i duuuuzo innych xd najczesciej bez logicznego sensu xd

WESOLYCH SWIAT ! ! santachoinkaprezentsantachoinkaprezent
    • ketrin Re: dziwne sny . 22.12.09, 19:33
      kiedyś śniło mi się, że stoję pod tabliczką z napisem ,,redukcja", potem
      na matmie mieliśmy temat redukcja wyrazów podobnych XD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka