nikaa 22.12.09, 14:15 Co sadzicie o Belli w filmie? Chodzi mi o to, czy waszym zdaniem Kristen pasuje do tej roli? Ja osobiscie uwazam, ze idealnie gra Belle. Z wygladu tez bardzo przypomina mi moje wyobrazenie. A waszym zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonia321 Re: Kristen Stewart-Bella 22.12.09, 14:18 Kris świetnie pasuję do tej roli z wyglądu. Trochę wkurza mnie to jej przygryzanie wargi albo ciągłe machanie głową ale i tak jest ok. Zawsze mogłoby być gorzej ;* Odpowiedz Link Zgłoś
bella997 Re: Kristen Stewart-Bella 26.12.09, 18:21 Oczywiście ,że pasuje idealnie nie wyobrażam sobie nikogo innego w roli Belli Odpowiedz Link Zgłoś
kiskowa Re: Kristen Stewart-Bella 22.12.09, 14:27 IDEALNIE! w jakims wywiadzie mowila ze podobno ja prosili zeby zagrala! Odpowiedz Link Zgłoś
emmi_ Re: Kristen Stewart-Bella 22.12.09, 14:32 Osobiście Kristen nie znoszę, nie znoszę też Belli Swan. Robi z siebie ofiarę na każdym kroku, nie wiem, co taki Jacob w niej widzi. Jeśli jedynym zadaniem Kristen w Zmierzchu i New Moon było stanie z otwartą buzią, to wykonała swoje zadanie na ocene celującą ! jednak ja wymagałabym czegoś więcej. Jeśli jednak to zadawala reżysera to cóż . Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_princess. Re: Kristen Stewart-Bella 22.12.09, 14:30 ` niestety nie oglądałam tego porąbanego filmu . Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Kristen Stewart-Bella 22.12.09, 14:33 nikaa napisał(a): > Co sadzicie o Belli w filmie? Chodzi mi o to, czy waszym zdaniem Kristen > pasuje do tej roli? Ja osobiscie uwazam, ze idealnie gra Belle. Z wygladu tez > bardzo przypomina mi moje wyobrazenie. > A waszym zdaniem? Tak samo, doskonale gra Belle Odpowiedz Link Zgłoś
maniaxx Re: Kristen Stewart-Bella 22.12.09, 14:59 dobra aktorka. Gdy czytam książke wyobrażam sobie sceny z filmu Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Kristen Stewart-Bella 22.12.09, 16:29 już nie raz mówiłam, ze ona nie potrafi grać i wcale nie jest dobra aktorką za jaką uważa ją większość rozchichotanych dziewczynek. Z wyglądu owszem pasuje do tej roli. Idealna do robienia z siebie ofiary losu. Ale ona nie potrafi grać! myślę, że tak samo mogłaby zagrać pierwsza lepsza dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
aleeex_ Re: Kristen Stewart-Bella 22.12.09, 16:41 okej . to chcę zobaczyć ciebie w tej roli . ciekawe jak zagrasz taką ciapę jak Bella . a moze sama nią jesteś ? ja uważam że pasuje do tej roli i moim zdaniem potrafi grać . zresztą wszyscy uważają że nie potrafi na podstawie jednego filmu w którym nie pokazała wszystkiego . poczekajmy aż wyjdzie Welcome to the Rileys i The Runaways . wtedy laski wyłysieją i bd musiały kupować perukę . xd więc teraz wam już radzę walcie wszystko i zostańcie ninja żeby nie stracić włosów . xd Odpowiedz Link Zgłoś
prosiaczek. Re: Kristen Stewart-Bella 28.12.09, 21:43 Ja uważam, że gra doskonale. Pasuje do tej roli też po względem wyglądu. Pierwsze przeczytałam ksiązke, apotem oglądnełam film. Jak czytałam to miałam obraz trzech postaci: Belli - Kristen Stewart, Edwarda - Robert Pattison i Jackob - Taylor Lautner. Reszte sobie wyobraziłam. ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
sylwwx33 Re: Kristen Stewart-Bella 22.12.09, 16:43 mi tez sie podoba . ale jakos ostatnio znielubilam Kristen. przypomina mi za bardzo ćpunke jakas czy coo .? za to coraz bardziej lubie Ashley Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia003 Re: Kristen Stewart-Bella 22.12.09, 16:45 ja lubie Kristen,moim zdaniem swietnie zagrala Belle osobiscie wole Ashley i Nikki Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Kristen Stewart-Bella 22.12.09, 17:16 pasuje do roli. ale niektóre sceny przez nią grane nie są fajnie zagrane.. trochę sztucznie. ale tak to wszystko ok. wesołych. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanaaa Re: Kristen Stewart-Bella 22.12.09, 18:55 moim zdaniem jest idealna Odpowiedz Link Zgłoś
alaska101 Re: Kristen Stewart-Bella 22.12.09, 22:15 też uważam że Kristen jest bardzo dobrze wybrana do tej roli (choć w książce było że nie jest za ładna a Kristen jest ładna, moim zdaniem) ale co tam! Uwielbiam ją jest świetną aktorką, wystarczy obejrzeć kilka filmów z nią! Stewart <3 Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Kristen Stewart-Bella 22.12.09, 22:23 W sumie to bardzo pasuje do tej roli i nie wyobrażałabym sobie kogoś innego Ale denerwuje mnie jedno. Nie wiem czy zauważyliście, ale ona przez 3/4 filmu ma rozdziawioną gębe Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Kristen Stewart-Bella 23.12.09, 07:43 Nie lubię tej postaci ani aktorki , więc pozostawiam to bez komentarza . Odpowiedz Link Zgłoś
domi17 Re: Kristen Stewart-Bella 23.12.09, 11:49 uważam że ten wybór jej do roli belli był trafion y ponieważ ona całkowicie oddaje tą postać Odpowiedz Link Zgłoś
bella998 Re: Kristen Stewart-Bella 26.12.09, 18:32 Idealnie pasuje do tej roli <br /> Nikt inny by nie pasował Odpowiedz Link Zgłoś
annie_ (; 26.12.09, 18:40 szczerze? nie, nie pasuje. czytałam książkę, była sto razy lepsza niż film. film był niezły, choć nie rozumiem tego zachwytu nad nim, nad pattinsonem czy taylorem, no cóż. pomińmy to - to nie wątek o tym. kristen wgl według mnie nie jest wybitną aktorką, ja bellę wyobrażałam sobie, jako delikatną i dziewczęcą dziewczynę, kristen nie spełnia moich oczekiwań, względem tej roli. oczywiście, to tylko moja opinia, nie zamierzam się z nikim przez to kłócić. Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik Re: Kristen Stewart-Bella 28.12.09, 21:51 Jak pewnie zauważyliście na co dzień Kristen to dziewczyna która jest raczej typem buntowniczki.Ale w filmie tak potrafi się wczuć w rolę że jest łagodna i poukładana Za to ma u mnie WIELKI plus Odpowiedz Link Zgłoś