nrulezzzzz Re: Co sądzicie o Eks Justina Bieber ? 12.02.10, 20:17 jaka ona durna...bez kasy i sławy byłby fajny (SERIO!!!) przystojny jest i wrażliwy też... i ma fajną osobowość...tak myśle przynajmniej... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaplyta Re: Co sądzicie o Eks Justina Bieber ? 12.02.10, 20:19 nie interesuję się jego osobą . Odpowiedz Link Zgłoś
jarelo . 12.02.10, 20:20 ja myśle ze wcale nie była taki biedny, a to kolejny chwyt marketingowy. jestem na nie, i go nie lubie. ^^ ale to ja, więc ... Odpowiedz Link Zgłoś
vanulek19 Re: Co sądzicie o Eks Justina Bieber ? 12.02.10, 20:24 moim zdaniem sie zachowała jak skończona debilka , inaczej bym to wyraziła , ale nie chce klnąć .. -,- żal mi tej laski ... Odpowiedz Link Zgłoś
miley_vanesska_ jarelo 12.02.10, 22:48 JAk mozesz mówic takie cos??? Przeciez on śpiewał na ulicy zarabiał nie mia fajnych ciuchówi itp....Rozumeim że sie nim nie interesujesz ale to sie nie wypowiadaj jak go nie znasz.. ; ) Justin 4ever <3 Odpowiedz Link Zgłoś
serena.x3 Re: Co sądzicie o Eks Justina Bieber ? 12.02.10, 23:47 niektóre tylko na kasę , no ale cóż . Odpowiedz Link Zgłoś
sleepy_ a tak na prawdę było tak ... 12.02.10, 23:53 bieber miał laskę , potem ona miała wypadek na jakiejś motorówce i trafiła w ciężkim stanie do szpitala . Potem jemu zaczęło wychodzić z muzyką i wie że nie będzie mógł z nią spędzać tak dużo czasu jakby chciała . Sam to opowiadał w wywiadzie mtv Odpowiedz Link Zgłoś
serena.x3 O tej dziewczynie to z opowiadania . 12.02.10, 23:59 Opis dziewczyny w opowiadaniu na blogu Odpowiedz Link Zgłoś
sweex . 12.02.10, 23:59 Pierwszy raz o tym słyszę, nie interesuję się Bimberem. Jeśli to prawda, to cóż, to straszna zdzira lecąca na kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: Co sądzicie o Eks Justina Bieber ? 13.02.10, 00:29 głupia krowa której chodzi tylko o to żeby mieć bogatego i sławnego chłopaka. jesli naprawde zrobiła takie cos to znaczy ze wcale jej na nim nie zależało...chciała miec sławnego chłopaka..pewnie myslała ,że dzieki niemu też zasłynie w showbiznesie.;// Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_jb Re: Co sądzicie o Eks Justina Bieber ? 13.02.10, 00:47 Chyba trochę nie tak było z ta historią.Przecież dziewczyna musiła znać wcześniej Justina (przecież nie chodzi się z chłopakiem,którego się nie zna) i wiedzieć jak żyje i wogle.Poczytajcie trochę wiecej o tej histori bo to nie było tak! A tak troszeczkę poza tematem : Nie musicie oczerniać wszystkich dziewczyn Justina,jak jesteście prawdziwymi jego fankami to powinno wam zalezeć na jego szczęściu.No,zresztą dziewczyny,spójrzmy prawdzie w oczy jest minimalna sznasa,żebyście wy kiedykolwiek sie z nim wogle umówiły (bo to zapewne macie w kontekście oczerniając jego dziewczynę) OK,ja jestem fanką Justina i zależy mi na jego szczęściu! Sorry jeśli kogoś uraziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
irreplaceable Re: Co sądzicie o Eks Justina Bieber ? 13.02.10, 10:35 nieprawda . widzisz , nic o nim nie wiesz , a wymyślasz jakieś historie . : - ) on jak się przeprowadził to tam ją poznał i byli razem , ale potem stwierdzili , że lepiej będzie jak zostaną przyjaciółmi i się rozstali . nadal są przyjaciółmi . i to nie jest tak jak napisałaś . ona nie chce do niego wracać , haha . skąd to wytrzasnęłaś ? XD Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: Co sądzicie o Eks Justina Bieber ? 13.02.10, 10:57 Zasrana idiotka !!! Chętnie bym ją zastrzeliła !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa ;> 13.02.10, 11:00 `.Chodzi Ci o Caitlin ?czy, jak on tam ma ? ; dd. `.Nie wiem jak to z nią była, ale wiem, że jest z Justinem xd ha, ha jeżeli to prawda to pojadę do Kanady i ją zabiję ! Będę jeszcze solić ; D lol. Justin ;**. Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Ja, dajcie już spokój. ; xx 13.02.10, 11:02 Co 10 wątek na kotku to o Bieberze. kurde, nie możecie założyć ciekawszego wątku..cały czas tylko : Justin i Selena, oni są razem? Była dziewczyna Justina B., co sądzicie? Justin i nowa piosenka! YEAH!! Ile można? Dajcie już spokój. DO KOSZA. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
miley_vanesska_ Re: Ja, dajcie już spokój. ; xx 13.02.10, 12:21 pauuli... moze my go lubimy więc daj se spokój... Widze że większosc nie moze strawic ze Bieber jest teraz naj;;; Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: Co sądzicie o Eks Justina Bieber ? 13.02.10, 12:30 jak byl biedny to go nie chciała a teraz wielce panienka leci na niego [a raczej na kase] ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Co sądzicie o Eks Justina Bieber ? 16.05.10, 14:21 Jest okropna. Zależy jej tylko na sławie. Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia Re: Co sądzicie o Eks Justina Bieber ? 16.05.10, 14:21 nie znam jej ale ładna jest to trzeba jaj przyznac ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Ehe, ehe. 17.05.10, 21:16 To takie straszne! c; Mam gdzieś jego eks i jego samego, więc wszystko mi jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
xxvikaxx Re: Co sądzicie o Eks Justina Bieber ?... :/ 17.05.10, 21:23 ona jest głupia nie lubię jej ma krzywe oczy zeza ma ! tera na niego leci bo ma kase ! Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb yy.. 17.05.10, 21:23 jak chodzi ci o caitlin to wgle tak nie było bo oni byli jeszcze ze sobą jak był sławny, ale justin dopiero potem z nią zerwał bo zaczął wyjeżdżać w trasy i w ogóle -.- Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia Re: Co sądzicie o Eks Justina Bieber ? 17.05.10, 22:22 beznadzieja co za debilka może być tak nie czuła i wogóle takie osoby powinny być ignorowane są idiotyczne ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka335 Re: Co sądzicie o Eks Justina Biebera? 18.05.10, 20:25 Żal poco go rzucała skoro teraz chce wrócić? Widać że jej na nim nie zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
missgela Re: Co sądzicie o Eks Justina Bieber ? 18.05.10, 20:55 Co za szmata! Leci na kasę i sławę! WRÓCIŁ DO NIEJ? Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Re: Co sądzicie o Eks Justina Biebera ? 18.05.10, 21:02 słyszałam o niej, widać materjalistka. Nie powinna tak robić. Odpowiedz Link Zgłoś
martuusia Re: Co sądzicie o Eks Justina Bieber ? 18.05.10, 21:03 jest głupia i nie doceniła Justina ;* On jest wspaniały, nie znam go osobiście ale myśle,że jest wspaniały! Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu popularność . ! 18.05.10, 21:04 w sumie nieznamdziewczyny , więc nie oceniam .. ale koleś sławny , kase ma.. sama niewiem , moim zdaniem to popularność , chodz mogę się mylić , jestem tylko człowiekiem ; ) Odpowiedz Link Zgłoś