esy_folresy 22.12.09, 21:30 no właśnie, wiecie już kim chcecie byc? bo ja nie mam zielonego pojęcia xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esther77 Re: przyszly zawód 22.12.09, 21:47 Masz identyczny poroblem jak ja... Baaardzo dużo sie zastanawialam nad tym kim chce byc i przyszlo mi do chlowy ze moze scenografem Tylko ponoc trudno jest sie dostac do szkoly artystycznej... Ale sie zobaczy W ogole jak myslo o przyszlosci to mam wrazenie, ze sobie nie poradze Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: przyszly zawód 22.12.09, 21:50 ja ma parę '' propozycji '' : aktorka , tancerka , weterynarz Odpowiedz Link Zgłoś
orionek11 Re: przyszly zawód 22.12.09, 21:59 Mam kilka opcji... #1 - Marynarka Wojenna; #2 - Archeolog; #3 - Cos pod Marketing; Ale najbardziej pasuje pi ta pierwsza opcja Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 śpiew !!!! xD 29.12.09, 23:47 Ja bym chciała być piosenkarką!!! wszyscy mówią mi że mam talent więc ... bardzo lubię to robić Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Re: przyszly zawód 28.12.09, 21:35 Na początku chciałąm iść w ślady taty czyli zostac weterynarzem jak on, ale potem zainspirował mnie zawód mamy, czyli dentysta [kasa!!!], ale, potem z nich zrezygnowałam, bo wszystkie mają do czynienia z krwią, a ja nie mogę patrzeć na krew, bo zaraz robi mi się nie dobrze i słabne.Więć teraz moją inspiracją jest projektantka wnętrz.Sądzę, że ta praca to coś odpowiedniego dla mnie ;]. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki_hannah Aktorka/Piosenkarka 30.12.09, 14:07 Jak miałam 10 lat to myślałam o weterynarzu albo modelce <miałam marzenia> Ale teraz myślę o Aktorce i piosenkarce już zaczęłam chodzić na kółko teatralne <mama za sobą premierę i występ dla szkół> i chodzę na chórek szkolny i kółko wokalne Odpowiedz Link Zgłoś
loveofpink Re: przyszly zawód 01.01.10, 17:23 może fotograf...Mmm.. lubie robić zdjecia albooo...pogodynka ha haha nie no jakos nie wiem... ale jak pomyśle o mojej przyszłosci to Aaaaaaa... nie dam rady... życie jest truudne i jeszcze testy na koniec gim bo jestem w 3 kl Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 Re: przyszly zawód 22.12.09, 21:51 chciałabym być dentystą . esther , mi też się wydaje , że nie dam sobie rady . . . Odpowiedz Link Zgłoś
martynus10 Re: przyszly zawód 22.12.09, 21:51 coś w sensie humanistycznym . ;d no . sztuka , muzyka , kotek.pl , Justin Bieber . To mnie kręci . Może fotograf . Najważniejsze żeby mieć kasy jak loduu . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
xmymemoryxx Re: przyszly zawód 22.12.09, 23:29 a ja się boję, że źle wybiore zaczne chodzić i bd załować tego wyboruu.. ehmm trudna decyzjaa Odpowiedz Link Zgłoś
luskaa Re: przyszly zawód 22.12.09, 22:00 Aktorką lub piosenkarką, nawet wiem do jakiej szkoły pójdę^^ Odpowiedz Link Zgłoś
justus ;> 22.12.09, 22:08 - lekarz dziecięcy czy cos - sędzia - lub mieć taki zawód żeby pracować w tv i jeździć do świecie jak ten gościu (nie pamiętam ale to nie jest ten co gotuje) Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielka_x33 Re: ;> 30.12.09, 00:08 justus napisał(a): > - lekarz dziecięcy czy cos > - sędzia > - lub mieć taki zawód żeby pracować w tv i jeździć do świecie jak ten gościu (n > ie pamiętam ale to nie jest ten co gotuje) Pascal albo ten drugi z dwójki Odpowiedz Link Zgłoś
zarka Re: przyszly zawód 30.12.09, 14:12 yyy... moze cos z shambem ? bo teraz maja takie fajne samochody z kwiatuszkami xd Odpowiedz Link Zgłoś
kaja1298 Re: przyszly zawód 30.12.09, 14:51 A ja już wiem, kim zostane.Będe projektować wystruj wnętrz. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Re: przyszly zawód 22.12.09, 21:51 ja? prokuratorem lub adwokatem. i podobno mam zadatki na adwokata. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ przyszly zawód. 22.12.09, 21:57 w sumie napewnosię jeszcze zmieni, ale taki plan. pójdę sobie do muzycznej, ale takiej na polekcjach, nie łączonej z normalną szkołą. liceum to napewno ogólniak, na lingwistyczny albo humanistyczny, ale ja historii nienawidzę. ewentualnie jakieś liceum profilowane. potem jakieś studia, nadal ciągnę żeby coś z tą muzyką zrobić. na dziennikarski się pójdzie czy coś tak. nadal z muzyką. jak mi założenie własnego magazynu nie pyknie, z muzyką też nie pyknie to mi zostanie uczenie muzyki w szkole. więc zawsze coś znajdę, jej :d Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: przyszly zawód 22.12.09, 21:55 esy_folresy napisał(a): > no właśnie, wiecie już kim chcecie byc? bo ja nie mam zielonego > pojęcia xD Oj, kim ja bym chciała byc? Hmmm...Tatuażystką, aktorką, pisarką, detektywem xDD Jak sobie jeszcze coś przypomnę to dopisze ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynka008 Re: przyszly zawód 24.12.09, 14:47 Aktorką,Piosenkarką lub Tancerką Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: przyszly zawód 22.12.09, 21:55 ` sama nie wiem . kiedyś chciałam modelką lub projektantką wnętrz .. a teraz ? ; p hmm ... xd nie wiem .. chciałabym być piosenkarką , no ale że nie umiem za bardzo śpiewać [przynajmniej mi sie tak wydaje] i nigdy bym nie została piosenkarką to moge sobie tylko o tym pomarzyć . xd natomiast bardzo chciałabym zostać fotografem ; d marzy mi się to . < 3 kocham robić zdjęcia . zdjęcia < 3 zdjęcia < 33 zdjęcia <3 love ! ;** hah . no a jak nie to projektantką wnętrz ; p Odpowiedz Link Zgłoś
norris13 Re: przyszly zawód 23.12.09, 22:18 Ja kiedyś chciałam zostać weterynarzem l;d ale jakby mi przyszło uśpić jakiegoś psa albo cokolwiek innego popłakałabym sie na miejscu ;// Uwilelbiem robić zdjęcia alboo projektować wnętrza albo ogrodyy ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
kama96 Re: przyszly zawód 22.12.09, 22:00 Mam ten sam problem co ty.Cały czas się zastanawiam.No i wymyślę coś,ale po dłuższym zastanowieniu dochodzę do wniosku,że jednak to nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: przyszly zawód 22.12.09, 22:02 Powiem Ci tak . Po co robisz ten wątek ? Tak jasne sens ma ; q Buaha Tak jasne , ja przepowiem wam przyszłość że ty będziesz żulem a ty inżynierem . N o lł sens . 7 liter . kasacja Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: przyszly zawód 22.12.09, 22:04 A ja bym chciała być dziennikarką, albo reporterką. Odpowiedz Link Zgłoś
esy_folresy Re: przyszly zawód 22.12.09, 23:17 powiem ci ; nie chce zebys mi przepowaidala przyszlosc. Pytam sie o wasze plany, marzenia. czytanie ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_princess. Re: przyszly zawód 23.12.09, 01:11 ` Mam takie pytanie . Po co robisz ten wątek . ? ` Mnie takie wątki nudzą . ` Do Kasacji . xd Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: przyszly zawód 22.12.09, 22:05 Amerykańską piosenkarką i/lub aktorką. Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: przyszly zawód 22.12.09, 22:12 tak, tak. ucieknijcie wszytscy do junajtedstejts. powodzenia. oni muszą zapewnić pracę swoim obywatelom. powodzenia [2] . hellokiciara, nic nie mówię, ale wsystkie wątki chcesz kasować. tu nie chodzi o zabawę w wróżkę, o to, kim by się chcialo. nie, że `tak, napewno będę`. każdy jest kowalem własnego losu, jak będzie to będzie. `kasacja kasacja kasacja` ;x Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: przyszly zawód 22.12.09, 23:19 ja nie wiem kompletnie!!! A muszę dokonać wyboru, b jestem w IIIgimnzajum Odpowiedz Link Zgłoś
lena2511 Re: przyszly zawód 22.12.09, 22:07 Mam dopiero 13 lat a od 9 roku życia chce być psychologiem nawet mam już praktyki z moimi kolegami zawsze jak mają problemy zgłaszają się do mnie ;D ale jak byłam mała chciałam być weterynarzem, aktorem, piosenkarką, modelką, policjantką albo chłopakiem.. xD Odpowiedz Link Zgłoś
aggusiiowa Re: przyszly zawód 22.12.09, 22:09 fotografem. <3 marzy mi się to już od dość dawna. albo dziennikarką, lubię pisać i w ogóle. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: przyszly zawód 22.12.09, 22:12 lekarz ortopeda, dzinnikarz albo tłumacz przysięgły. Odpowiedz Link Zgłoś
smola Re: przyszly zawód 22.12.09, 22:16 Zmierzam pójść na prawo, a potem zostać notariusem Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: przyszly zawód 22.12.09, 22:22 pff nigdy się nad tym nie zastaniawiałam Wszyscy sie mnie o to pytają .. Kim chcesz być ? Będe sobą Zobaczę jak sie życie potoczy ! Nie wiem gdzie wyląduje , może na brooklyn'ie a może na wall street ? ! Odpowiedz Link Zgłoś
deee_rf . * 22.12.09, 22:17 od paru lat mam zamiar zostać w przyszłości adwokatem więc pewnie mi zostanie ; > Odpowiedz Link Zgłoś
pauula Re: przyszly zawód 22.12.09, 22:24 ja nie wiem jeszcze kim chcę być ale mam dużooooooo czasu na przemyślenie tego tematu Odpowiedz Link Zgłoś
caroliin : - d 22.12.09, 22:33 ja odkąd pamiętam chce być Aktorką . . od roku występuje .i mam nadzieje że będzie tak dalej . ; - ) najważniejsze to dostać się za studia w Łodzi oraz wygrać pierwszy casting , ale na razie muszę czekać : / XD Odpowiedz Link Zgłoś
esy_folresy Re: przyszly zawód 22.12.09, 23:24 em mi sie niestety ten czas konczy xD 3 klasa gimnazjum juz praktycznie I semestr mam za soba. kurcze, jak ja zazdroszcze wam! większosc z was ma juz jakies plany, a ja naprawde mam pustke w glowie Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: przyszly zawód 22.12.09, 23:23 archeologiem tylko wiem że i tak nie będę , więc nie wiem . mam dopiero 13-tkę na karku i jakoś mi się nie spieszy . ale jak na razie chcę żeby było to coś związane z historią , polskim ipt . Odpowiedz Link Zgłoś
trampolinka__ Re: przyszly zawód 22.12.09, 23:30 Ja chciałabym być muzykiem, ale to chyba tak bardziej dla hobby ... ;] Na razie planuję skończyć medycynę lub weterynarię, a potem zobaczymy ... ; ] .! Może jednak uda mi się zrobić karierę .? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: przyszly zawód 23.12.09, 00:02 Pójdę do szkoły muzycznej, potem na studia, też muzyczne. Albo założę własny zespół, albo będę muzykiem sesyjnym, albo założę wytwórnię płytową, albo w ostateczności zostanę dźwiękowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: przyszly zawód 23.12.09, 00:36 Ja chciałabym być tłumaczem Angielskiego i jak gdzieś uda mi się znaleźć kurs to jeszcze Japońskiego Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: przyszly zawód 23.12.09, 09:47 Mi się marzy jakiś prawnik, detektyw, kryminolog, czy coś w tym rodzaju No ale się okaże.. Odpowiedz Link Zgłoś
lolli_pop Re: przyszly zawód 23.12.09, 10:21 Mi się wydaje, że zawodu to się tak stuprocentowo nie wybiera. Kończysz studia w kierunku, który Cię najbardziej interesuje, a potem przyjmujesz propozycje pracy i tyle. Wątpię, żeby te wszystkie osoby, które w tej chwili chcą być tancerkami, piosenkarkami, aktorkami... naprawdę nimi zostały. Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: przyszly zawód 23.12.09, 10:59 kosmetyczka fryzjerka piercing'ierka weterynarz xDxD Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: przyszly zawód 23.12.09, 22:23 zastanawiałam się . ale chyba się do niczego nie nadaję . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
blondie_ Re: przyszly zawód 23.12.09, 22:24 Ożenię się z Justinem Bieberem, on gdzieś mnie tam wkręci i wszyscy będą szczęśliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
patu_x3 przyszly zawód 23.12.09, 22:27 O matkooo. Jak ja bardzo chce byc dziennikarka ; p chociaz rozmyslam tez nad aktorstwem tak wgl to wesolych xd . Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: przyszly zawód 23.12.09, 22:31 Nauczyciel Mat & Geo lub Wokalista ;p Odpowiedz Link Zgłoś
anaj Re: przyszly zawód 23.12.09, 22:35 nauczycielka/ psycholog/ weterynarz i chcę dorabiać jako fotograf Odpowiedz Link Zgłoś
efroon Re: przyszly zawód 23.12.09, 22:37 jaa wybrałam studiaa - prawo ; abo - anglistyka . Odpowiedz Link Zgłoś