beautiful_ 28.12.09, 22:36 Czy lubicie kosmetyki tej firmy? Ja uwielbiam mam z niej taki błyszczyk i lakiery do paznokci i nie narzekam ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuusia Re: Miss Sporty 28.12.09, 22:46 ja też mam ten błyszczyk i tusz do rzęs i mi się podoba ;* Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Miss Sporty 28.12.09, 23:00 miałam kiedyś turz do rzęs - tandeta dziś kupiłam akurat podkład bo tego co używam zwykle nie było w moim kolorze i postawiłam na razie na tańszy zamiennik. zobaczymy jak się sprawdzi. miałam taką samą sytuację już z pudrem i był niezły, mimo iż kolor light, który jest najjaśniejszy był troszkę zbyt ciemny. ale puder oceniam na 3. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_donna Re: Miss Sporty 28.12.09, 22:58 Uwielbiam tą firmę. Mam z niej sześć lakierów do paznokci i kilka błyszczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ Re: Miss Sporty 28.12.09, 23:02 niezła firma xDD mam błyszczyk i tusz do rzęs ; DD jak na razie nie są złe ^ ^ zobaczymy co potem ; x Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Miss Sporty 28.12.09, 23:07 świetna dla osób które nie mają wymagań (czyt. dla nastolatek które jeszcze nie mogą wydać 30 zł na tusz) . Dla mnie również to tandeta. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki_hannah Re: Miss Sporty 29.12.09, 09:48 Ja mam 5 błyszczyków 2 cienie do powiek i z pare lakierów do paznokci i są świetne Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Miss Sporty 28.12.09, 23:55 kiedyś używałam pudru tej firmy, ale przerzuciłam się na inne. ogólnie nie narzekałam, ale teraz widzę, że był dużo gorszy od tych z troszeczkę wyższej półki. ale jako mój pierwszy puder sprawował się idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Podkład - nie kupujcie . 29.12.09, 08:55 no cóż...nie przekonałam się do tej firmy. Kupno podkładu od miss sporty zakończyło się katastrofą i....plamami na twarzy. a nakładać próbowałam na wiele sposobów. na suchą skórę, na lekko zwilżoną, na posmarowaną kremem, ręką nakładałam, gąbeczką, pędzlem. KOSZMAR jednym słowem. już wolę wydać te 50 zł na podkład rimmel czy maybelline, który się sprawdzi i starczy mi na pół roku, niż wydać 12 zł na badziewny podkład, po którym wyglądam jak jakieś straszydło. nie polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Miss Sporty 29.12.09, 10:33 Jak dla mnie- spoko w skali 1 na 5 oceniam na: 4 Odpowiedz Link Zgłoś
lady_girl Re: Miss Sporty 29.12.09, 10:41 `podpadł mi ich tusz do rzęs ;P ale nie skreślam marki przez to że mi szczoteczka nie pasowała ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
blondie_ Re: Miss Sporty 29.12.09, 13:08 Nie, nie. Zdecydowanie wolę wydać 25 zł na lepszy, idealnie podkręcający tusz do rzęs, niż na kosmetyk z tej firmy. Podkładów też nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
desperate_witch Re: Miss Sporty 29.12.09, 13:43 ja mam tusz z miss sporty i jestem zadowolona nie jest moze idealny, ale tani i wydajny, nie skleja rzęs więc spoko. trzeba sie tylko umiec nim malować;] Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Miss Sporty 07.01.10, 18:13 Ogólnie to tusze do rzęs wiadomo każdy ma inny 'gust' ale co do lakierów to są wydajne nie są jakieś glutowate czy coś hehe xD Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: Miss Sporty 07.01.10, 19:10 coś tamm mam . . w koszykuu , ale takim z któregoo nie korzystamm ;dd Odpowiedz Link Zgłoś