aliciajonas 28.12.09, 22:38 No właśnie.. okulary Ray Ban Wayfarer czyli hit sezonu 2009 i nie tylko ;P Coraz więcej osób je nosi.. ci "normalni" ale również wielkie gwiazdy showiznes'u Wklejajcie zdjęcia gwiazd w tych właśnie okularkach xD Może ja zacznę Joseph Jonas (wygląda slicznie) Swoją drogą, widać że je uwielbia zresztą tak jak ja Ok, teraz wasza kolej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aliciajonas Re: Okulary Ray Ban ;D 28.12.09, 22:43 Aha i jeszcze to Wyszedł na nim chyba najśliczniej Dodawajcie fotki waszych ulubionych gwiazd w okularach Ray Ban Wayfarer Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Okulary Ray Ban ;D 29.12.09, 10:35 Fajne są te okulary,a Joe wygląda w nich bosko ;* Odpowiedz Link Zgłoś
kitty . 28.12.09, 22:51 Ja mam cztery pary: zielone żółte czarne z czarnymi szkiełkami i przezroczystymi. chciałabym takie w żółto-pomarańczowe cętki. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Okulary Ray Ban ;D 28.12.09, 22:54 Jeju alicjajonas ty chyba jesteś joemaniaczką;p Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: Okulary Ray Ban ;D 28.12.09, 22:59 kitty napisał(a): > Jeju alicjajonas ty chyba jesteś joemaniaczką;p kitty przejrzałaś mnie na wylot of course że jestem kochamm goo Odpowiedz Link Zgłoś
patrzcie_ludzie Re: Okulary Ray Ban ;D 28.12.09, 23:08 Paris Hilton Ashley Tisdale Selena Gomez Selena Gomez Demi Lovato Demi Lovato Ashley Tisdale Ashley Tisdale Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nessi Re: Okulary Ray Ban ;D 29.12.09, 15:21 Rob wygląda w takich fajnie ;D ale nie moge wkleić zdjęcia, bo mi link nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Okulary Ray Ban ;D 29.12.09, 15:17 co wy z tymi okularami? okulary jak okulary Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: Okulary Ray Ban ;D 29.12.09, 20:50 Nie mam ich, ale muszę sobie kupić xD Niestety nwm jakie jeszcze gwiazdy je noszą Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Okulary Ray Ban ;D 29.12.09, 22:34 weszłam tu, żeby się pochwalić, że wygrałam takie w Tymbarku. ale te zdjęcia Joe... muszę stąd wyjść jak najszybciej c(: Odpowiedz Link Zgłoś
mika292 Re: Okulary Ray Ban ;D 30.12.09, 16:00 pokazać gwiazdę, która w nich chodzi: JAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!! xDDDDDDDDDD Mam takie zame, jak Joe, no i noszę ogólnie okulary i zamierzam sobie takie kupi, tylko, ze z przezroczystymi szkiełkami. Odpowiedz Link Zgłoś