future 29.12.09, 13:45 znajdujesz kopertę z datą twojej śmierci. otwierasz ją, patrzysz kiedy umierasz i żegnasz się z rodziną itd . czy wyrzucasz ją do śmieci , i wolisz nie wiedzieć, kiedy umrzesz ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszkaa Re: śmierć. 29.12.09, 13:46 nie wierzę w takie brednie : data twojej śmierci . Odpowiedz Link Zgłoś
future Re: śmierć. 29.12.09, 14:38 ale to było tylko takie ' jakby ' a nie że naprawdee . : Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nessi Re: śmierć. 29.12.09, 15:15 Pewnie bym ją przeczytała, ale nie wierze w takie głupstwa, więc bym to wyśmiała. Odpowiedz Link Zgłoś
alicexd Re: śmierć. 29.12.09, 21:35 Nie wierzę w to ale gdyby tak się stało to... Żyła bym pełnią życia! Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: śmierć. 29.12.09, 14:27 nie. nie chcę wiedziec kiedy umrzec. nie, to nie taki strach. chcę życ w słodkiej niepewności. Odpowiedz Link Zgłoś
mileey_1ooo Re: śmierć. 29.12.09, 14:41 Wolee żyć . Potem wykrakam i tir mnie przejedzie xd Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 Re: śmierć. 29.12.09, 14:41 otwieram ją . chciałabym wiedzieć kiedy umrę . przygotować się do tego , naprawić wszystkie swoje błędy , w ostatnich tygodniach byłabym najwspanialszą , córką / matką / żoną ( zależy na jakim etapie bym zmarła ) . Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: śmierć. 29.12.09, 14:44 otwieram . ; x gdybym nie otworzyła i tak miałabym mętlik w głowie i cały czas o tym myślała . śmierć i tak przyjedzie niewiadomo kiedy, buuu.! x - D Odpowiedz Link Zgłoś
future Re: śmierć. 29.12.09, 15:05 też bym otworzyła . ; d żebym się mogła pożegnać . : ) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Re: śmierć. 29.12.09, 15:10 otwieram kopertę...czytam. śmiejęsię i wyrzucam do śmieci. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek ;x 29.12.09, 15:11 Po łan: To Bóg decyduje o śmierci. A nie jakieś badziewnia. Po tu: To jest niesamowicie żałosne. Po tri: Bredzą głupoty na podstawie pytania "Palisz?" Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: śmierć. 29.12.09, 15:13 chybabym wolała wiedzieć - chociaż sama nie wiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: śmierć. 29.12.09, 15:17 ej, ale wy chyba źle zrozumieliście! Jej nie chodzi o jakieś strony z wyznacznikami dat, tylko trzeba sobie wyobrazić, nie patrząc na boga, czy na co patrzycie i uwierzyć, ze to prawdziwa data. Otwieram Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: śmierć. 29.12.09, 15:14 wole nie wiedziec, bo pozniej bede sie zamartwiac i strace radosc z zycia. A zreszta ja lubie niespodzianki, chociaz nie wiem czy taka wiadomosc by mnie ucieszyla Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: śmierć. 29.12.09, 15:17 hhmmm... wolałabym wyrzucić ale moja ciekawośc chyba nie wytrzymaa ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: śmierć. 29.12.09, 15:18 faajny temat, nie ma co. ja bym nie otwierała nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: śmierć. 29.12.09, 15:19 szczerze? nie wiem co bym zrobiła XDD na początku pewnie bym ją wyrzuciła, ale siła wyższa by mnie pokusiła i wkońcu bym wyciągnęła ją ze śmietnika, po czym otworzyła i zaczęła korzystać z życia ile się da przed śmiercią. XDD mimo to nie chciałabym dostać takiej koperty. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ otwieram, ale... 29.12.09, 15:22 ... modlę się, aby była tam konkretna data i godzina, bo jak ja mam się przekręcić siedząc na kiblu to ja dziękuję. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: śmierć. 29.12.09, 15:22 to jest głupie koleżanka mówiła w szkole że widziała na jakiejś stronie swój grób i nazwisko po mężu!! Odpowiedz Link Zgłoś
justyna13 Re: śmierć. 29.12.09, 15:23 Otworzyłaby, chyba. Przynajmniej tak mi się na owe czasy wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
roahszana Re: śmierć. 29.12.09, 15:25 Otworzyłabym, Fajnie wiedzieć kiedy się umrze. Choć osobiście wolałabym wiedziec co później... Co jest pośmierci... Odpowiedz Link Zgłoś
voolgarna śmierć. 29.12.09, 15:34 zanim otworze mówie coś w tym stylu : ja pie..., zdąże się wysikać ?! po otworzeniu : uff, zdąże. ide do łazienki, później wracam, czytam jeszcze raz, ide coś zjeść, nie mówie nikomu. robie wszystko jak zwykle tylko 100 razy lepiej <; niezła telenowelka, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia003 śmierć. 29.12.09, 15:29 ja bym pewnie przeczytala i zrobilabym pare rzeczy,ktore zawsze chcialam zrobic... Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi śmierć. 29.12.09, 15:39 chyba bym przeczytała. Po prostu nie chciałabym umrzeć tak nagle, z dnia na dzień. Jeny, jest jeszcze tyle rzeczy, które chce zrobić. Nie mogłaby odejsc. ; x Dlatego przeczytałabym to. Gdyby sie okazało, że mam tylko <podaje przykład> 3 lata życia, to na pewno robiłabym wszystko, co kiedykoweik chciałabym zrobic.. Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: śmierć. 29.12.09, 16:06 Bardzo bym się bała, ale otworzyłabym ją. Gdyby okazało się, że mam umrzeć na przykład jutro, to godzę się ze swoimi wrogami, żegnam się z rodziną, przyjaciółmi i chłopakiem, na którym mi bardzo zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: śmierć. 29.12.09, 16:16 Oglądałam wczoraj horror pt ' Nieodebrane połączenie ' Tam była koperta z datą i jeszcze telefon > .< z taką informacją o śmierci ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
nirvana_laugh Re: śmierć. 29.12.09, 16:25 znając mnie to pewnie bym przeczytała i na wszelki wypadek przygotowała się na ewentualną śmierć w tym dniu xd Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: śmierć. 29.12.09, 17:11 otworzyłaby, żeby wiedzieć ile mi zostało czasu i zrobiłabym wszystko, czego normalnie bałabym się zrobić.. z rodziną nie czuję szczególnej potrzeby się żegnać, za to z pewną osobą tak.. A no właśnie przed śmiercią powiedziałabym takiemu chłopakowi, że go kocham (byłby mi już wszystko jedno nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: śmierć. 29.12.09, 18:21 wyrzucam. wolałabym żyć, chociaż krótki czas, w niepewności. czasami żałujemy rzeczy, które wiemy. ja bym żałowała, tak jak żałuję, że wiem, jak się robi większość ze znanych sztuczek iluzjonistycznych. XD Odpowiedz Link Zgłoś