lovejustin__ 31.12.09, 15:47 Lubicie Sashe Strunin? Ja bardzo . Szczególnie piosenkę "Zaczaruj mnie" , brzmi trochę jak na wesele, ale uwielbiam ją. Za co ją lubicie? Którą jej piosenkę najbardziej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justinaxdxd Re: Sasha . 31.12.09, 16:01 Ja lubie tylko jej jedną piosenkę tą Zaczaruj mnie ; p ale tak to jej nie llubie Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Sasha . 31.12.09, 16:04 Ma strasznie cieniutki głosik. Nie przepadam za nią. Podobają mi się jedynie zwrotki "Zaczaruj mnie", tak to jakas denna. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Sasha . 31.12.09, 16:05 Em jest fajna ma fajny głos . Taki zwykły ale taki czysty i w ogóle ... ; qq Ja lubie tą emmm tą jej nową nie te zaczaruj mnie tylko inną , tytuł , wyleciał mi z głowy .. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek ;> 31.12.09, 16:05 Jako, że uważam polskie songi za wiochę swierdzam, iż Sasha jest świetna. "Zaczaruj mnie" jest poprostu zaje. C: Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Sasha . 31.12.09, 16:07 nienawidzę jej, jest beznadziejna. ta nowa piosenka jest straszna, "to nic kiedy płyną łzy" leci wszędzie, boję się, to straszne, to przerażające. strasznie jej nie lubię, jej muzyka jest okropna. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Sasha . 31.12.09, 16:15 nie przepadam za nią. chociaż..lubiłam ją, gdy śpiewała w duecie The Jet Set. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Sasha . 31.12.09, 16:18 jej osoba, jej muzyka i jej teledyski powodują że mam ochotę rzucić wazonem w tv i wyskoczyć z balkonu. Odpowiedz Link Zgłoś
ania219 Re: Sasha . 11.01.10, 18:41 Ja lubię Zaczaruj Mnie Ostatni Raz i To Nic Kiedy Płyną Łzy Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: Sasha . 22.02.10, 19:51 jej występy w big brotherze były świetne, rzeczywiście. a jej muzyka i głos powalają. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Sasha . 22.02.10, 19:59 może i ma jakiśtam talent, ale te piosenki ma takie... nudne. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Sasha . 22.02.10, 19:57 ja ja bardzo lubie bo jest soba podobaja mi sie jej 2 piosenki "zaczaruj mnie" i "to nic kiedy plyna lzy" a lubie ja chocby za to ze jest soba nikogo nie udaje i umie naprawde spiewac i to w niej cenie bo nie wiadomo moze za pare miesiecy zacznie sie zachowywac jak inne rozpuszczone gwiazdki nalozy tapete i bedzie wygladala na 32 lata i nie jestem jej fanka nie traktujcie tego jakbym byla w nia niewiadomo jak zapatrzona bo nie jestem wcale mam tylko o niej dobre zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
tiktok Re: Sasha . 23.02.10, 15:05 Nie lubię jej... śpiewa takie nudne ballady. Nie lubię takich piosenek Odpowiedz Link Zgłoś