miska78 Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 14:34 każdy może sie powyglupiac no ale to faktycznie troche dziwne, ale ona mnie zabardzo nie interesuje choc lubie jej piosenke ,, Rameber December'' Odpowiedz Link Zgłoś
razzo nie ma to jak emo. -.- 02.01.10, 14:35 daj dziewczynie spokój. jak chce być imoł to niech sobie będzie. ;x ona jedna ma takie zdjęcia.? ;c pf.będzie wyglądać jak dzi*ka, bo ma czarne włosy.? o.O Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 sorry ale ona i emo??????? 02.01.10, 14:38 Hahahahahaaahahahahahhahahahhahhahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_ .... 02.01.10, 15:02 To jak ma czarne włosy to już dla was emo...Żal.pl To tak jak by miała okulary to byście napisały że to jakiś kujon czy coś innego.. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 15:01 każdy z nas ma nieraz dziwne foty Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 15:06 Ja jej nigdy nie lubilam ale teraz to juz calkiem. Przynajmnniej jedyna z Disneya wygladala na taka nie "zrobiona" a teraz to... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 15:21 Na tym 1 to emo totalne! ;x to z chłopakiem to obrzydliwe!! i 3 od dołu to też masakra! a ostatnie jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 15:28 też wole ją w brązowych włosach teraz wygląda sztucznie Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx ktoś tu... 02.01.10, 15:23 ... się tnie ;p (zdjęcie z sukienką w kratkę ) ale poza tym to spoko... fajne te czarne włosy... Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 15:29 Większość tych fotek jest stara ;] Odpowiedz Link Zgłoś
domcia97 Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 17:50 nie, super.! ona jest śliczna;*.! tylko.... to co się pocięła, to ja też się tak zyletką tnę;P.! Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 17:51 nie przesadzaj z wyrazem dziw*a bo na taką to za przeproszeniem nie wygląda. Racja, teraz wygląda zupełnie inaczej, ale żeby ją tak nazywać i to nieordynarnie? Nie podoba mi się fota z sukienką w kratę. Ona się cieła, czy kot ją podrapał? -,- Odpowiedz Link Zgłoś
xxmalinkaxx Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 17:52 Pff.. Te fotki juz dawno widziałam . i nie robią na mnie większego wrażenia : / Odpowiedz Link Zgłoś
dizziness Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 17:51 Ja bardzo lubię Demi w ciemnych kolorach. Czerny jest jej ulubionym, więc co w tym dziwnego, że przefarbowała włosy na czarno? ja też bym tak chciała Według mnie wygląda bardzo ładnie i nie wiem, o co ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kolor_pantofel Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 17:53 Ona w ogóle jest dziwna i brzydka, szczególnie na przedostatniej fotce. Odpowiedz Link Zgłoś
taewunia8 Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 17:58 haha . czy ta laska się tnie .? ;d jeśli tak, to bardzo dobrze, bo po prostu jej nie trawię w cr 2 nie wyglada juz tak naturalnie i dziewczęco .. tylko plastikowo . ; // (przepraszam, jeśli kogoś uraziłam) . Odpowiedz Link Zgłoś
deee_rf Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 17:56 każda nastolatka robi sobie dziwne zdjęcia . przebiera się itp . nie wiem co jest dziwnego w zdjęciu gdzie ma wyprostowane włosy . duzo dziewczyna tak robi Demi jest fajna a przede wszystkim ma świetne piosenki ;d Odpowiedz Link Zgłoś
pati323 Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 17:57 rzeczywiście chyba sława jej uderzyła do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 18:00 Ale to są normalne zdjęcia . To sławna osoba nie może zrobić sobie już foty ze swoim chłopakiem/przyjacielem ? Wydaje mi sie, ze jednak może < ; . Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 17:58 A ja ją lubie dużo bardziej teraz niż jak była taka słodka, jak chciał Disney Odpowiedz Link Zgłoś
nellyblack Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 17:59 Hej ludzie !Ja też robię podobne foty i nie jestem EMO,a co do uśmiechu to jest bardzo sympatyczny i nie sztuczny- po prostu niektórzy się tak uśmiechają i nic nie mogą za to że bozia obdarzyła ich takim uśmiechem(uroczym w przypadku Demi). a tak swoją droga to polecam jej nowa płytę Here we go again. Bardzo fajne piosenki i są bardzo chwytliwe dla ucha. Polecam nawet antyfanom ,na pewno się przekonają do Demi smile Odpowiedz Link Zgłoś
ruby_ Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 18:00 na ostatnim zdjęciu, według mnie ładnie wyszła. <: Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. CZYTAJ! 02.01.10, 18:14 Starszych zdjęc się znaleźc nie dalo? Wgl, ty wiesz co to jest EMO? Bo według mnie ona nie wygląda jak Tola Szlagowska, czy jakies inne pseudo Emo. Odpowiedz Link Zgłoś
justinaxdxd Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 18:14 myśle tak samo jak ty ! w Camp Rock będzie wyglądała okropnie...jak dziwka ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 18:15 Przecież te fotki są normalne... Odpowiedz Link Zgłoś
justinkowa Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 18:13 Ta ostatnia jest fajna , ale reszta taka dziwnaaa. ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat ktos powinien się wstydzić. nie, nie demi. 02.01.10, 18:19 brenda_miley, a wiesz czemu . ? bo wyzywanie gwiazd od dziw.ek to przesada. bo ma loki . ? jeju, co się z tymi dziećmi robi. no i ma, no i co innym do tego . ? ja powiem, ze ten styl demi pod 'emo' podoba mi się. wyraż swoje zdanie, nie obrażając . proste . ? jakby co, nie lubię gwiazdek disney'a, ale, ale... nie mozna w necie wyzywac kogos od dziw.ek . Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ potnijcie się. 02.01.10, 18:43 jak widzie te badziewne sprzeczki to aż mnie roznosi. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
zjem_ci_kota Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 18:38 ja jej nie lubie, więc nie będę nic mówić, bo użyłabym niecenzuralnych słów xD Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 18:44 no przynajmniej nie kojarzy sie z gwiazdka disneya Odpowiedz Link Zgłoś
disturbia Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 18:44 haha, nooooo faktycznie - czyste emo. haha ; DD. zastanów się, zanim znów postanowisz dac taki durny temat na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja04053 Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 18:50 Mi się podoba 1, 3 i 9 Czemu "emoska"? Normalne... Sporo osób sobie tekie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
kija Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 19:06 Czego od niej chcecie. Po prostu nie ma co robić w domu Odpowiedz Link Zgłoś
zuziio Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 20:31 o żal... ... looknij www.youtube.com/watch?v=AroQQKS5P3I Odpowiedz Link Zgłoś
xxmuffinekxx Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 20:33 Emo ? Ty chyba emo na oczy nie widziałaś -.- Odpowiedz Link Zgłoś
jess_or Re: Demi Lovato dziwne foty 02.01.10, 20:43 ja demi polubiłam właśnie od kiedy pofarbowała włosy i zmieniła styl na bardziej rockowy ^^ ;P teraz jest boska ;P przynajmniej nie taka przesłodzona jak wszystkie gwiazdki disneya ;// ona chyb najbardziej z nich wszystkich dojrzała ;P TO NIE JEST EMO Odpowiedz Link Zgłoś
brenda123 Re: Demi Lovato dziwne foty 04.01.10, 15:52 to przecierz normalne foty. A przy okazji Demi nie robi przynajmniej wyuzdanych zdjęć jak Miley Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Demi Lovato dziwne foty 16.01.10, 20:15 prawie wszystkie fotki, które dodałaś są stare! a poza tym Demi ładnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Demi Lovato dziwne foty 16.01.10, 20:15 Ona nie ma teraz czarnych włosów!!! Tylko ciemny brąz. A te zdjęcia co podałaś to są już stare. ;pp Najdążaj... Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: Demi Lovato dziwne foty 16.01.10, 20:20 ` i co w tych fotach drziwnego. no nawet jeżeli niektóre nie są fajne to są stare i kropka. a ty se lepiej spójrz na Cyruskę, albo Hudgens te to mają dziwne foty..``.. poważanie...nadąrzaj Odpowiedz Link Zgłoś
opaopa Re: Demi Lovato dziwne foty 16.01.10, 20:21 Przynajmniej nie robi sobie rozbieranych fotek. to jest jakieś fatum niektórych panienek z Disneya.. Odpowiedz Link Zgłoś
twilightowa16 Re: Demi Lovato dziwne foty 16.01.10, 20:22 www.glitery.pl/polecam,Juliet9 Odpowiedz Link Zgłoś
drakangel 0_o 16.01.10, 20:22 na tym ostatnim zdjęciu wygląda jak penelope cruz...0_o o ile ją znacie, bo widze tu same zainteresowanie "gwiazdkami" disney'a Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Demi Lovato dziwne foty 16.01.10, 20:32 dziwne ? normalne jak dla mnie. btw. ona nie jest święta ; > Odpowiedz Link Zgłoś
nicky_ Re: Demi Lovato dziwne foty 16.01.10, 20:26 Pierwsze i to z niebieskimi paznokciami są prześliczne^^ Odpowiedz Link Zgłoś