Dodaj do ulubionych

najmilsza i najbardziej pomocna osoba ( 1 etap)

03.01.10, 14:55
do pierwszego etapu przechodzą :
1. brukselka_
2. sweet...ash
3. karcio
4. light
5. an3cia
6. sandy_sel
7. justyna746
8. zazu
9. jane_
10. suuumi.

Jeśli w nickach popełniłam błąd to przepraszam.

To jest 10 pierwszych osób. Jeżeli się nie załapałeś, pomóż laureatom i głosuj
na nich smile
O 19 ogłoszę kto przechodzi do 2 etapu kiss

Obserwuj wątek
    • blondi96 Re: najmilsza i najbardziej pomocna osoba ( 1 eta 03.01.10, 14:58
      przepraszam pomyliłam się.
      dziesiątą laureatką jedn duuumi a nie suuumi.
      Przepraszam, wcisnęłam nie ta litekę co trzeba.
      A więc jeszcze arz napiszę laureatki:
      brukselka_
      sweet...ash
      karcio
      light
      an3cia
      sandy_sel
      justyna746
      zazu
      jane_
      duuumi
    • jane_ Re: najmilsza i najbardziej pomocna osoba ( 1 eta 03.01.10, 15:02
      łał, jestem już nawet tam, gdzie sama się nie pcham. :d
    • anka2291 Re: najmilsza i najbardziej pomocna osoba ( 1 eta 03.01.10, 15:02
      jane_smilesmilesmile
    • emila Re: najmilsza i najbardziej pomocna osoba ( 1 eta 03.01.10, 15:03
      smileJanesmile
    • lamma ;x 03.01.10, 15:06
      an3cia w zestawieniu [?!?!?!?!?!?!?!?!?!] - . -
      no to ja głosuję na .... Tuska ! xD
      ok , ok , sweet...ash ;x
      • blondi96 Re: ;x 03.01.10, 15:10
        Ja głosuję na
        brukselka_
        sweet...ash
        jane_
      • brukselka_ Re: ;x 03.01.10, 15:10
        jane_
    • paulinusia4 Re: najmilsza i najbardziej pomocna osoba ( 1 eta 03.01.10, 15:09
      light c:
      • mileey_1ooo Re: najmilsza i najbardziej pomocna osoba ( 1 eta 03.01.10, 15:12
        jane_ wink
    • kardolina Re: najmilsza i najbardziej pomocna osoba ( 1 eta 03.01.10, 15:11
      a gdzie są eliminajcę? bo chciałabym zobaczyc.
      każdy się sam zgłaszał?
      no może oprócz jane, bo widziałam, że dowiedziała się, że głoszona.
      śmiem tak twierdzic, iż nie znam prawie nikogo z wymienionych.
      hahah, ale to i tak nie działka dla mnie w tym konkursie. xd bo ja namilsza? hahahaha
    • lady_cat Re: najmilsza i najbardziej pomocna osoba ( 1 eta 03.01.10, 15:13
      mój glos : sweet...ash . x d.
      • lady_cat Re: najmilsza i najbardziej pomocna osoba ( 1 eta 03.01.10, 15:14
        i jeszcze : jane_
      • britneyxd Re: najmilsza i najbardziej pomocna osoba ( 1 eta 03.01.10, 15:21
        *sweet...ash smirk
        *jane_ smirk
        • blondi96 Re: najmilsza i najbardziej pomocna osoba ( 1 eta 03.01.10, 15:28
          czekam na dalsze głosyyy smile
          No kotki... Do roboty kiss
          • mweezy Re: najmilsza i najbardziej pomocna osoba ( 1 eta 03.01.10, 15:32
            kolejny głupi konkurs.
            yhy.
            a w czym niby an3cia pomaga?
            x________X
            w irytowaniu użytkowniczek kota ? -,-

no fajnie.
    • amazinga Re: najmilsza i najbardziej pomocna osoba ( 1 eta 03.01.10, 15:31

4. light

9. jane_

a jak tylko jeden głos to "light"
      • blondi96 Re: najmilsza i najbardziej pomocna osoba ( 1 eta 03.01.10, 15:32
        można kilka głosów smile
        • blondi96 Re: najmilsza i najbardziej pomocna osoba ( 1 eta 03.01.10, 15:35
          jednak wyniki podam o 16 bo potem nie bd miała wolnego kompa
    • rachelle Re: najmilsza i najbardziej pomocna osoba ( 1 eta 03.01.10, 15:33
      nie znam prawie nikogo.

`głosuję na an3cię.
      ave. ;o
    • independent_ ? 03.01.10, 15:37
      an3cia? o________O

głosik na jane_. ;*
      • an3cia_ Re: ? 03.01.10, 15:41
        oddaje głos na an3cie smile
        • wyobraznia Re: ? 03.01.10, 15:43
          o ku... . sciana
        • diamond_girl12 Re: ? 03.01.10, 15:46
          A skąd mam wiedzieć jakie one są w realu? Przecież w necie jest inaczej niż w rzeczywistości. Ten konkurs jest już na siłę zrobiony, najmilsza i najbardziej pomocna użytkowniczka. Nie z tym to już przesadiłaś, przecież my tu się nikomu nie zwierzamy że ma nam jakoś pomóc. Niestety moja inteligencja nie jest aż tak rozszerzona żeby zrozumieć sens tego konkursusciana.
          Na nikogo nie głosuję. Ale coś zrobię, np. kliknę na czerwony kosz.
    • independent_ . 03.01.10, 17:31
      o, i głos też na an3cię, bo pokazała mi i innym, że na forum panuje totalne
      niezdecydowanie i ludzie tutaj są strasznie nie zgrani. wiem, że nie rozumiecie
      tego, co chcę wam przekazać, noale.

głos na an3cie.
      • future anecia 03.01.10, 17:48
        anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia anecia . anecia anecia anecia anecia anecia . serceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserce

X D .
    • chrupek Re: najmilsza i najbardziej pomocna osoba ( 1 eta 03.01.10, 17:41
      Jane
      Ponieważ pomogła mi w wielu rzeczach. ;*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka