jess_or 03.01.10, 15:25 tak wiem, takich tematów jest mnóstwooo. ) ale ja naprawdę się nudzę, a lubię robić nagłówki właśnie więc jeśli chcecie napiszcie tylko z jaka gwiazdą i co tam jeszcze chcecie ) dla przykładu ( sama robiłam) : i wieeeele innych tak czy siak piszcie! xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g_o_s_i_a Re: nagłówki. chcecie?? ;P 03.01.10, 15:57 Mogłabyś mi zrobić z Paramore? Napis I love paramore czy coś podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
nieznany_ Re: nagłówki. chcecie?? ;P 03.01.10, 18:38 Jeśli możesz to zrób mi z Enriqe Iglesias Odpowiedz Link Zgłoś
kleksowa_ To NIE SĄ profesjonalne nagłówki. 04.01.10, 19:40 Wieeele osób potrafi takie zrobic. Ale to nie są profesjonalne nagłówki. Takie prawdziwe nagłówki znajdziecie na szablonowy.blog.onet.pl , deative.blog.onet.pl . To nie są moje blogi, ale naprawdę tamte nagłówki w niczym nie przypominają tych. W jakim programie je robisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: nagłówki. chcecie?? ;P 04.01.10, 20:01 nie rób tego ! masz ajkiegoś bloga ? Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: nagłówki. chcecie?? ;P 04.01.10, 18:38 Jeszcze raz dzięki To z Hayley jest boskie Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_cnie temat 03.01.10, 18:44 zakladam wlasnie bloga o moim zyciu i mam prosbe moglabys mi zrobic jakis fajny naglowek z jakims fajnym zdjeciem i napisem my live? blagam Odpowiedz Link Zgłoś
jess_or Re: temat 03.01.10, 19:01 do nieznany_ sorka ale nie moge nigdzie enrique znaleźć xD Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: temat 03.01.10, 19:03 bez obrazy. ale mi się te nagłowki niezbyt podobają . x d. Odpowiedz Link Zgłoś
dream :) 03.01.10, 19:11 Fajne. Mogłabyś mi zrobić jakiś wyjątkowy, niepowtarzalny nagłówek? Byłabym Ci bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
dream Re: :) 03.01.10, 19:12 Mój blog będzie głównie o życiu.. Dobierz coś fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
jess_or Re: :) 03.01.10, 19:28 mogę spróbować ) a do lady_cat - spoooko nie każdemu muszą się podobac Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_cnie Re: :) 03.01.10, 20:37 a zrobisz mi tez na bloga o moim zyciu tylko jakis taki delikatny melanocholijny czy cos;] z napisem my live plzzz Odpowiedz Link Zgłoś
tejni Re: :) 03.01.10, 20:52 Fajne.. Zrobisz mi jakiś dziwny, mroczny, niepowtarzalny, ciekawy? Blog o życiu, mam nadzieję, że wybierzesz coś ekstra. Odpowiedz Link Zgłoś
jess_or Re: :) 04.01.10, 17:27 twilight_cnie tejni trampolinka_1 trampolinka_2 trampolinka_3 beauty12 ojj. troszke się narobiłam ) ale to nic ) do dream- jeśli wyślesz mi zdjęcie Cody'ego to zrobię ci z nim nagłówek bo narazie nie mogłam nigdzi eznaleźć jego zdjecia ) następne już się robią Odpowiedz Link Zgłoś
jess_or Re: :) ;)))) 04.01.10, 17:29 napisąłam notke ale nie hcciała sie dodać : www.kotek.pl/forum/02,3000,105120558,105174157,Re_.html Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_cnie Re: nagłówki. chcecie?? ;P 03.01.10, 20:39 oo dzieki a moglabys zrobic dla mnie jakis taski bardziej delikatny i melancholijny tez z napisem my live blagam;] Odpowiedz Link Zgłoś
trampolinka__ Re: nagłówki. chcecie?? ;P 03.01.10, 20:50 A ja bym chciała 3 ... ; ] Mogę.? 1. Boo Boo Stewart 2. Fivel Stewart 3. Jazzlyn Marae Z góry dzięki ... ! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kolor_pantofel Re: nagłówki. chcecie?? ;P 03.01.10, 20:55 Ty powinnaś teraz za opłatą to robić ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dream **** 03.01.10, 21:16 Mam jeszcze jedną gorącą prośbę, na drugiego bloga. Ja mam gorącą prośbę. Czy mogłabyś dla mnie stworzyć piękny nagłówek z Cody'm Simpson'em? Chciałabym, żeby całość była utrzymana w ładnym odcieniu błękitu. Bez żadnych napisów, serduszek, buziaków. Bardzo serdecznie Cię o to proszę, mam nadzieję, że podołasz moim wymaganiom i z góry dziękuję. Nie wiem jak, ale odwdzięcze się jeszcze kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty12 Re: nagłówki. chcecie?? ;P 04.01.10, 15:45 Zrób mi z Miley Cyrus. Mogą być np. kwiatki czy coś Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: nagłówki. chcecie?? ;P 04.01.10, 16:31 Dzięki, śliczne A mogłabym prosić Hayley? Z napisem the best 4ever. Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Fajne nagłówki ! ; ) 04.01.10, 17:42 Cześć , robisz bardzo fajne nagłówki , ale widać , że jesteś dopiero początkującą od robienia nagłówków . Mam nadzieję , że z czasem się poprawisz ; d Ja mam do Ciebie małą prośbę ... Czy mogłabym dostać od Ciebie nagłówek z The Veronicas a drugi z Amy Winehouse ? Ale tylko takie ładne , postaraj się . ; x Odpowiedz Link Zgłoś
kingusska190 Re: nagłówki. chcecie?? ;P 04.01.10, 16:35 ja bym poprosiła z anahi napis anahi i ze zdjęciami- mniej więcej takimi jak to Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
jess_or Re: nagłówki. chcecie?? ;P 04.01.10, 17:30 nagłówki dodałam tam wyżej.. wszytsko mi sie pkręciło xDD i tam są one dwie jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
l0ovemee Re: nagłówki. chcecie?? ;P 04.01.10, 17:30 taa.! ja chce są boskie ;]. Z Justinem Bieberem. Jak zrobisz to wyślij na maila. bulkazmaslem_01@o2.pl ;] Odpowiedz Link Zgłoś
l0ovemee Re: nagłówki. chcecie?? ;P 04.01.10, 17:33 l0ovemee napisał(a): > taa.! ja chce są boskie ;]. Z Justinem Bieberem. Jak zrobisz to wyślij na maila > . > bulkazmaslem_01@o2.pl ;] jeszcze dodam że może byc fioletowy, siwy albo czarny. i napisem Justin Bieber ;] Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: nagłówki. chcecie?? ;P 04.01.10, 17:31 jak Ci się nudzi, to możesz mi zrobić z drew barrymore i courtney love. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
toska_xoxo Re: nagłówki. chcecie?? ;P 04.01.10, 17:33 , to mi tez , ; -d , z jakąś ładną babką .. np. Taylor Parks . z napisem follow you're dreams , ; ) , na bloga . Odpowiedz Link Zgłoś
ashleytisdalep Re: nagłówki. chcecie?? ;P 04.01.10, 17:34 mi mozesz zrobic z anahi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Fajne nagłówki ! ; ) 04.01.10, 17:43 Cześć , robisz bardzo fajne nagłówki , ale widać , że jesteś dopiero początkującą od robienia nagłówków . Mam nadzieję , że z czasem się poprawisz ; d Ja mam do Ciebie małą prośbę ... Czy mogłabym dostać od Ciebie nagłówek z The Veronicas a drugi z Amy Winehouse ? Ale tylko takie ładne , postaraj się . ; x kwiatkwiat kiss Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat dream_ 04.01.10, 17:55 nagłówek tło i ustaw sobie miw. tak jak : www.Q-gossip.blog.onet.pl sorry, jess_or. po prostu lubię dream_ i zrobiłam. dobra, żałosny to jest. aa. nie bierzcie tego pod uwagę. sorry, że się wtrącam . Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: dream_ 04.01.10, 17:57 i pismo błękitne . dobra. sorry za wtrącanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dream Re: dream_ 04.01.10, 19:12 Thx. Aczkolwiek nie jestem dream_ tylko dream. Wiem z kim mnie mylisz, ale i tak dziękuję za nagłówek. xP Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Yhy. : D Potrzebny mi pilnie nagłówek z... 04.01.10, 19:32 Gwiazdami Disneya. Tj. Miley, Selena, Może byc JB, Fineasz i Ferb, Brenda i Pan Whiskers, Kuzco (wieesz, ten od Kronka i Yzmy... xdd), Wymiennicy... Dałoby się to zrobic w takich jakby `Okienkach`? : ] A jeśli by ci się jeszcze nudziło, to możesz zrobic jakiś ze zwierzakami, chociaż bardziej zależy mi na tym pierwszym, więc jakby co- z gwiazdkami Disneya rób w pierwszej kolejności. xdd Z góry dzięki : ) Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Hmm ..?? 04.01.10, 18:20 Była bym wdzięczna za nagłówek z 30 seconds to mars ; )) z napisem thirtysecondstomars-history. Daj znać jeśli zrobisz ; )) Tylko nie chce żadnych cukierkowych kolorów, nie róż, nie fiolet. Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
natalia2097 Re: Hmm ..?? 04.01.10, 18:58 ja potrzebuje na blog o anoreksji www.anoreksja2097.blog.onet.pl coś podobnego do tego co mam teraz była bym bardzo wdzięczna jak zrobisz to prześlij na gg 5890345 Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: nagłówki. chcecie?? ;P 04.01.10, 19:34 ja z Zmierzchem i Księżycem w Nowiu jak byś mogła takie powiązanie .! była bym wdzięczna .!: * jak coś chcesz w zamian to pisz ,! a jak skończysz to jakoś przez gg czy przez maila wyślesz .;pp podaam .xd Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: nagłówki. chcecie?? ;P 04.01.10, 19:39 bardzo fajne . ; ) jeżeli możesz, zrób mi z Justinem Bieberem . i żeby był jakiś napis, najlepiej mały, w stylu : " i love you " , " i love you Justin! " coś takiego , xDDD wielkie dzięki . Odpowiedz Link Zgłoś
jess_or Re: nagłówki. chcecie?? ;P 04.01.10, 19:58 srry ale kasuje konto na kotku ( bye bye . ;* /.nie chcę ale muszę.. ( Odpowiedz Link Zgłoś
forest_girl Re: nagłówki. chcecie?? ;P 04.01.10, 20:05 ja chce ze zmierzchu ( Edward i Bella) błagam Odpowiedz Link Zgłoś
jess_or Re: nagłówki. chcecie?? ;P 04.01.10, 20:09 hah ) opuszczam to konto ) przykro mi ) jest bardzo dużo straon na których zrobią ci en nagłówek P ) pa ;* aczkolwiek bd na kotku pod inna nazwa ;* Odpowiedz Link Zgłoś
olcia2296 Re: nagłówki. chcecie?? ;P 04.01.10, 20:11 Możesz mi zrobić z Robertem Pattinsonem i Danielem Radcliffem?? Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: nagłówki. chcecie?? ;P 04.01.10, 20:19 poproszę z maite perroni fotki obojetne ale jak koniecznie cchesz zebym ja cos wynalazla to spoks , moge Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: nagłówki. chcecie?? ;P 04.01.10, 21:21 I napisz tak : Softy_Maitee__x33 - Bo w życiu ważne jest być sobą , tylko wtedy osiągnie się sukces . >33 Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas No więc... 04.01.10, 21:53 Hmm... Nie chcę cię urazić, czy coś, ale te nagłówki to są takie najprostsze amatorskie wersje:// Żadnych cieni, brushów fajnych efektów... Ja tam się nie czepiam, czy coś, bo sama lepszych nie zrobię, ale powinnaś się trochę podszkolić a potem robić takie rzeczy na zamówienie;PP Odpowiedz Link Zgłoś