creyzola 04.01.10, 18:28 Mam ćwiczenia z matmy Matematyka z plusem 6 klasa Mam teraz niebieskie ćwiczenia : GEOMETRIA Potrzebne mi zad.1 ze strony 27 napiszcie mi proszę . ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
creyzola Re: Zadanie z matmy 04.01.10, 18:31 PS. Oczywiście zadanie z ćwiczeń i pomóżcie . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Zadanie z matmy 04.01.10, 18:34 Ja chyba takie miałam ale nei wiem gdzie ćw. leży . przykro mi , chetnie bym ci pomogła ale chyba ćw. się spaliły. x dd Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Zadanie z matmy 04.01.10, 18:34 mogłabyś napisać zadanie, a nie rządać od dzieci kupna zeszytu ćwiczeń, wiesz? :c Odpowiedz Link Zgłoś
magdaaaa Re: Zadanie z matmy 04.01.10, 18:35 violet_ napisał(a): > mogłabyś napisać zadanie, a nie rządać od dzieci kupna zeszytu ćwiczeń, wiesz? > :c Zgadzam się ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanaaa Re: Zadanie z matmy 04.01.10, 18:38 nie mam takiej książki ale jak bym miała treść to bym chętnie pomogła Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Zadanie z matmy 04.01.10, 18:47 Ja jestem w 1 kl gim i znalazłam ćwiczenie specjalnie dla ciebie ale nie wiem czy mam dobre ćwiczenie napiszę ci polecenie tego zadania a ty mi napiszesz czy o te zadanie ci chodzi ok? 1.Obok przedstawiono sześcian i prostopadłościan .Uzupełnij tabelkę . o to zadanie ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Zadanie z matmy 04.01.10, 18:51 nie wiem czy to co napisałam się wyświetliło muszę spadać bo matka mordę kurw... drze Odpowiedz Link Zgłoś
mercy_ Re: Zadanie z matmy 04.01.10, 18:58 Dałabym ci to ale jesteśmy dwa tematy w tył ; // Odpowiedz Link Zgłoś
mercy_ Re: Zadanie z matmy 04.01.10, 19:00 mercy_ napisał(a): > Dałabym ci to ale jesteśmy dwa tematy w tył ; // Źle to określiłam , wygrzebałam z szafy te ćwiczenia dla ciebie , ale nie mam tego ćwiczenia bo byliśmy cały czas dwa tematy w tył i mało co robiliśmy w ćwiczeniach . Odpowiedz Link Zgłoś