alice_cullen08 06.01.10, 16:24 Hej dziewczyny Jestem ciekawa, czy naprawde ciągnie was do tego żeby mieć już chłopaka. Ja np mam 14 lat i nie chce mieć jeszcze chłopaka. W mojej klasie dużo osób ma kogoś. Co wy o tym myślicie? Chciałybyście kogoś już mieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evangelina Re: Chłopak 06.01.10, 16:28 Nie mam chłopaka i jakoś mnie do nikogo nie ciągnie. Nie lubię być od kogoś zależna. Myślę, że powinnaś się kierować własnym rozumem a wszystko będzie tak jak trzeba. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Chłopak 06.01.10, 21:51 ja czasami chcę nawet często. Ale bywają momenty jak wole być sama xD Odpowiedz Link Zgłoś
miss_chloe Re: Chłopak 06.01.10, 16:36 Ja tez boya nie mam, ale moja koleżanka za to ma ich pełno... Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Chłopak 06.01.10, 16:45 obojętnie mi jak będzie to będzie a jak nie to nie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Chłopak 06.01.10, 16:52 ym... powiem tak: jeszcze nie spotkałam takiego, którego baaardzo bym ''lubiła'' i on nie byłby zajęty ;p Odpowiedz Link Zgłoś
twilightowa16 Re: Chłopak 06.01.10, 21:52 może chciałabym ...ale ... nie ... www.glitterz.de/empfehlen,KokOsOwa Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Chłopak 09.01.10, 12:51 Mnie też nie ciągnie, ale jak jakiś chłopak mi się podoba to chciałabym się z nim zapoznać i zobaczyć jaki jest na prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
kakaao Re: Chłopak 09.01.10, 13:35 Mnie ciągnie i to bardzo... xd W końcu za 3 miechy 16 lat. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt_ Re: Chłopak 09.01.10, 13:41 Miałam raz , i więcej nie potrzebuje . chłopacy to tylko pełno problemów + mniej czasu dla siebie i przyjaciół którzy zostaną z toba na dłuzej niż ci f r a j e r z y. Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: 09.01.10, 13:41 czasami bardzo rzadko bym chciała ale jak patrzę na tych moich miejscowych chłopaków to mi się od razu odechciewa. ; c Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: Chłopak 09.01.10, 13:41 Nigdy nie miałam chłopaka i nie żałuję. Chłopak rozwala tylko przyjaźnie. Jak na razie wolę skupić sie na nauce. Ale, jak pójde do liceum, to już chciałabym kogoś mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
jannethe Re: Chłopak 09.01.10, 13:41 ja mam i zrywam w walentynki . x d bo nie wyobrazam sobie ja mnie caluje itp . bo on sie lubi calować a ja nie to ohydne ale chyba zalezy z kim . i wogole go nie kogcham chyba .. zrozumialam dopiero teraz ze nie warto miec chlopaka w mlodym wieku , ale podkociwanie jest git . ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
pati323 Re: Chłopak 09.01.10, 13:47 ja osobiście chciałabym mieć już chłopaka, ale nie jakiegoś tam zgreda tylko takiego naprawdę fajnego, który by mnie rozumiał i w ogóle no ale niestety...u mnie w szkole takich nie ma może kiedyś znajdę xD Odpowiedz Link Zgłoś