outcast 06.01.10, 18:00 Mam brązowe włosy i ostatnio zrobiłam sobie czarne pasemka chciałam sprawdzić czy moim włosą to nie zaszkodzi bo mam zamiar całe włosy przefabować na czarno ( ale jeszcze nie wiem bo szkoła i wgl. ) i mam pytanie farbowałyście włosy? Na jaki kolor? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jussyxd Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 18:09 ja nie farbowałam bo mam jasny blond : P ale koleżanki farbowały z brązowego na czarny a nawet czerwony i fajnie to wygląda ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 18:13 Farbuję się na rudo od trzech lat. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 18:14 moja siostra malowała jak szła do 2 gimnazjum u mnie w szkole dziewczyny malują wlosy juz w gimnazjum ty się nie czaj tylko maluj napewno nikt ci nic nie zrobi a czarny kolor dodaje harakterku Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia Re: Farbowałyście włosy? 03.05.10, 14:45 ja nie malowalam bo mam blond Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Farbowałyście włosy? 08.01.10, 18:16 farbowałam kilka razy. raz na jasny blond (bo mam dość ciemny), później na brąz, znów na blond.... teraz mam balejaż brąz+blond Odpowiedz Link Zgłoś
panna_muminkowa Re : niestety tak. ; / 09.02.10, 21:25 ja farbowałam. miałam brąz , a teraz blond. . nie radzę , po 1 zniszczone włosy a w szkole ... ja muszę codziennei spinać włosy , żeby nie było bardzo widać , że są farbowane. Odpowiedz Link Zgłoś
rock_i_rock Re: Farbowałyście włosy? 18.04.10, 14:32 Nie farbowałam, ale u mnie w gim nie mozna farbowac. Moja koleżanka ma pofarbowane na blond i miała przez to zachowanie naganne chociarz zachowuje sie dobrze, a ma teraz sporo kłopotów Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 18:12 nie i nie zamierzam. no, może kiedyś. na razie nie będę sobie niszczyć włosów Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 18:15 Farbowałam na rudo. Na moich ciemnych włosach wyszedł jasny brąz z połyskiem rudego, ale to szczegół. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie15 Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 18:14 Ja farbowałam na blond ^^ Ale tylko coś na rodzaj pasemek ;p Iii już więcej z pewnością sobie nie będę farbowała :d Włosy miałam po tym strasznieee zniszone ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie15 Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 18:15 Ja farbowałam na blond ^^ Ale tylko coś na rodzaj pasemek ;p Iii już więcej z pewnością sobie nie będę farbowała :d Włosy miałam po tym strasznieee zniszczone ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Farbowałyście włosy? 07.01.10, 17:15 Robie sobie blond pasemka ... Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 18:14 ja bym chciała, ale jeszcze nie teraz, może w gimnazjum, może mi mamusia pozwoli. XD Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 18:15 ja mam ciemne włosy i myślałam czy nie zafarbować na blond (dużo dziewczyn w mojej szkole ma blond) ale doszłam do wniosku że narazie nie będę farbować - nie chcę niszczyć włosów - ale jeśli ty chcesz to spoko - ciekawe czy w czarnych włosach będziesz się sobie (i innym) podobała Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: Farbowałyście włosy? 09.02.10, 20:23 Nie, nigdy nie farbowałam włosów, nawet szamponetką, co prawda miałam ochotę, ale mama mi mówi że zniszczę sobie włosy, ale może za parę lat Odpowiedz Link Zgłoś
czekoczeko Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 18:15 nie farbowałam włosów, ale chciałam na rudo Nie na taki 'marchewkowy' tylko prawdziwy rudy kolor... ale oczywiście zanim kolor by zeszedł musiała bym iść do szkoły, a w mojej szkole dyra jest cięta na farbowanie włosów Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 18:16 mialam braz taki..hmm inny xd nie ciemny ale tez nie jasny , zafarbowalam na orzechowy braz , ladny ;d no i jeszcze robilam fioletowe koncowki ;d Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 18:15 Jak dla mnie farba w wieku dwunastu lat to przesada ;x Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 18:18 chcę bardzo na rudo ale dopiero jak bd miała włosy za cycki Odpowiedz Link Zgłoś
colorful Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 18:23 nie farbuję... mam brązowe i mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 18:28 farbuje, 2 miesiące temu byłam ruda teraz brązowa a niedługo czarna a w szkole się juz przyzwyczaili że mój kolor włosów jest zmienny Odpowiedz Link Zgłoś
ashley179 Re: Farbowałyście włosy? 14.04.10, 20:13 Ja nie farbowałam ale chcę na początek pasemka a potem chciałaby mna rudo ale mi podobno brzydko.... Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 18:26 Widze że kilka z was farbowało, mówią też niektóre że zniszczyły wam się włosy, właśnie słyszałam że od rozjaśniania strasznie się niszczą! Hmm ktoś napisał że dla niego w wieku 12 lat farba to przesada... yyy sory ale to moje włosy i mam pozwoleni xdd I mówiłyście też o szkole u mnie kumpela się przefarbowała i nikt oprócz wuefistki się nie mieszał i dziewczyna nadal ma nowy kolor i jest gite'sss po zatym nie farbuje się na czerwono czy coś ;DD No mówicie że chciałybyście na rudo no ja też było by fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 18:37 Ja tylko powiedziałam, że dwunastolatki z farbą wyglądają śmiesznie, bo nawet niewulgarnie. Dobra, już się nie odzywam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ Re: Farbowałyście włosy? 09.02.10, 20:19 outcast napisał(a): > Widze że kilka z was farbowało, mówią też niektóre że zniszczyły wam się włosy, > właśnie > słyszałam że od rozjaśniania strasznie się niszczą! Hmm ktoś napisał że dla nie > go w wieku > 12 lat farba to przesada... yyy sory ale to moje włosy i mam pozwoleni xdd I mó > wiłyście > też o szkole u mnie kumpela się przefarbowała i nikt oprócz wuefistki się nie m > ieszał i > dziewczyna nadal ma nowy kolor i jest gite'sss po zatym nie farbuje się na czer > wono czy > coś ;DD No mówicie że chciałybyście na rudo no ja też było by fajnie! To oczywiście Twoje włosy i zdanie, ale czarny kolor u dwunastolatki.. ludzie mogą sobie rózne rzeczy pomyśleć. Moim zdaniem zafarbować włosy na fajny czasrny kolor jest trudno, bo większość czarnych farb daje efekt strasznie sztuczny.. Maz dwanaście lat, ciesz się dzieciństwem, jeszcze masz czas na farbowanie włosów.. Naprawdę nie pojmuję rozumowania niektórych dziewczyn. Jak to będzie wyglądać? Dziecko z farbą na głowie? Ja jestem starsza tylko o rok, nie wywyższam się ani nic. Bo ja nie farbuję włosów. Jak raz to zrobisz, to będziesz tak musiała dalej, i dalej.. Bo przecież nie będziesz chodziła do szkoły z odrostem na pół głowy? ;D Decyzja nalezy do Ciebie, ale ja ci odradzam.. Odpowiedz Link Zgłoś
majka1886 Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 18:58 karmelowy brąz. wcześniej miałam brązowe, teraz pod spodem wyszły czarne a na wierzchu ciemno czerwone Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 19:04 Zawsze możesz użyc szamponetki. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 19:03 ja farbowalam z jasnego bladu na ciemny i wyszly mi chyba rude. Ale mi sie tam podoba ;d Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 19:05 miałam ochotę na wiśnię ,ale nie chcę niszczyć włosów Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 19:09 ja nie farbowałam Ale chciałabym sobie ufarbować na brązowo Odpowiedz Link Zgłoś
beauty12 Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 19:14 Ja nie mam zamiaru farbować sobie włosów Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 19:17 Szamponetką na rudo. Ale to w wakacje, bo w mojej szkole zabronione Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_ Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 19:18 ` ja nie . może jak trochę podrosnę to pofarbuje . bo nie chcę stracić mojego koloru włosów . Odpowiedz Link Zgłoś
szejkii Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 19:28 znaczysie. ja tylko dwa pasemka na wakacjach :d . ale jest okej, nie są zniszczone . Odpowiedz Link Zgłoś
folleragaza Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 19:19 A ja farbowałam na czarno. Miałam też pasemka czerwone. Zapomniałabym miałam jeszcze czarny wpadający w niebieski xD Odpowiedz Link Zgłoś
i_loff_nick Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 19:22 ja nie mam naturalny brązik xd a jak już to na czarny z odcieniem fioletu bym chciała Ale szamponem, żeby nie niszczyć włosów Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia :) 06.01.10, 19:31 Miałam kiedyś jasne blond pasemka, ale już nie mam. Narazie farbować nie zamierzam. W ogóle ja mam bardzo ciekawy kolor włosów Pod spodem ciemne, brązowe, a na górze kilka odcieni blondu Naturalnie... I mi się to podoba . W przyszłości może rudy kolorek wybiorę, taki mocny rudy. Nie podobają mi się zabardzo takie odcienie "nienaturalne" jak czerwień fiolet itp. Wolę brąz, czarne, blond, albo rude ) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 19:35 trochę farbowałam , no miałam mocno brązowe teraz mam jasne brązowe ; - Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 19:36 tak w wakacje .! 2 razy .! xd haa . 1 raz na blond .! < piańsko było jak malowałam . xd ( nie sama ) i na czerwony ale wstydzilam sie w nim chodzić wiec pozbyłam sie go po 3 tyg .xd ale mówiono mi że ładnie w tym kolorku wyglądaałam .; dd może i ładnie ale się wyróżniałam bo każdy się na mnie lampił .! i z chaty nie mogłam wyjść bez makijażu . ; pp haa .! teraz na mnie mówią Czerwona . ; p p Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 19:47 Mam zamiar;P Może we ferie, ale tylko szamponetką i tylko na czarny kolor;] Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 20:14 Ja się farbnęłam na rudo, 2 lata temu, ale mi się znudziło i mam czarne z rudawymi pasemkami Teraz już mi "wyłażą" moje brązowe i chyba je zostawię na razie xD Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Farbowałyście włosy? 06.01.10, 20:38 planuję we wakacje zrobić blond refleksy.jeszcze nigdy nie farbowałam na stałe tylko tzw. szamponetką, wyszedł wtedy fajny kolor Odpowiedz Link Zgłoś
miss_chloe Re: Farbowałyście włosy? 07.01.10, 15:32 ja mam ciemno brązowe włosy i zrobiłam sobie na stale blond pasemko XD Odpowiedz Link Zgłoś
ciusska__pyk Re: Farbowałyście włosy? 07.01.10, 15:37 Od trzech lat farbuję na czarno ; D I mi się to podoba ..; D Kolor ładnyyy..; D Odpowiedz Link Zgłoś
waniliowakawa Re: Farbowałyście włosy? 07.01.10, 15:41 Ja nie malowałam, tylko troche rozjaśniałam Odpowiedz Link Zgłoś
jannethe Re: Farbowałyście włosy? 07.01.10, 15:46 we wakacje pasemko zielone . xd fajnie to wygladalo ... Odpowiedz Link Zgłoś
xxmuffinekxx Re: Farbowałyście włosy? 07.01.10, 15:52 Nie zaszkodzi ; ) Ja już moje farbowałam spoooro razy i nic im nie jest ; ] Odpowiedz Link Zgłoś