nensi_ 08.01.10, 16:13 kiedys ją lubiłam , a teraz kiedy stała sie pseudo '' piosenkarka '' odbiło jej , nie wiem jak to ująć . zmieniła się , taka wielka modela . i wgl czy też tak uważacie ? bez głupich -,- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmmchm Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 16:31 ja tak nieuważam jest taka jaka była a nawet lepsza kocham ją Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 16:38 nigdy jej nie lubiłam , nie lubię ani nie będę. ; < Odpowiedz Link Zgłoś
brook Moje zdanie... (KLIK) Ważne! 09.01.10, 12:06 Ja też kiedyś lubiłam Selenę. Zarąbiście grała w "Czarodziejach..." Jednak znienawidziłam ją gdy zaczęła pseudo-śpiewać. Bez urazy, ale ona wogóle nie ma głosu. Po za tym, zaczęła być lekko kapryśna. Czytałam niedawno na jakiejś stronie internetowej, że gwiazdorzy. Niewiem czy to prawda, ale ja poprostu Nie lubię Seleny. Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 22:06 Ja też uważam jak niektóre, że jest cudna i lepsza właśnie się stala! Fajniejszą muzę ma teraz! Uwielbiam SELENE I MILEY! i inne teeż oczywiście!! Sel styl mi sie pooooodoba! Odpowiedz Link Zgłoś
dulab. Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 22:27 No właśnie: nigdy nie lubiłam . Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: selena - co sie z nia stało . ? 09.01.10, 12:03 No i co z tego że zaczęła śpiewać? To chyba dobrze bo tworzy muzykę której potem my-fani możemy słuchać. Z nią się nic nie stało, Selena taka jaka była. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia15 Re: selena - co sie z nia stało . ? 09.01.10, 14:37 Wcale się nie zmieniła Dalej jest taka jaka była a ty jej po prostu zazdrościsz i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 16:36 ` ja jej nigdy nie lubiłam . Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar taylor_ 08.01.10, 17:33 jak to nigdy jej nie lubiłaś . ? widziałam, wiele wątków gdzie ją broniłaś i mówiłaś, że ją lubisz .. chyba .. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: mylipslikesugar . 09.01.10, 12:46 ` chyba coś Ci się pomyliło . ja i Selena ? błagam . zresztą jeśli uważasz że kiedykolwiek ją broniłam , lubiłam etc . to możesz przejrzeć moje komentarze lub posty . : | Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 16:38 ja tak nie uważam .piosenki ma fajne tylko teraz jakoś nie ma jej w żadnym filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 selena - co sie z nia stało? 08.01.10, 16:42 Ehm... nie wiem ale na pewno jest lepsza niż Demi L. Odpowiedz Link Zgłoś
cumeel. Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 16:40 selenka po prostu zazdrości koleżankom kariery muzycznej ^^ /nensi, masz konto fikcyjne na nk? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 16:45 Nie jestem jej wielką fanką ale kilka piosenek ma fajnych. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 16:46 ona nie umie śpiewać i tyle, ale wiadomo że każda gwiazdka disneja musi to umieć, więc co pozostało? śpiewać. c: Odpowiedz Link Zgłoś
tunia.18 Re:selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 16:48 Ja nigdy jej nie lubiłam no i nigdy nie będę lubić,po prostu nienawidze disnejowskich gwiazdeczek,sorki jeżeli kogoś uraziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re:selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 16:53 Nie zauważyłam żadnej różnicy w jej zachowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek727 Sell 08.01.10, 16:54 Przyznaje ci racje... Moim zdaniem zmieniła się przez to że chodzi z Justinem Bieberem !!! No i to co ty pisałaś.... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 17:23 Jeśli chodzi o mnie to uważam, że Selena jest spoko, nie jest tak zmanierowana i sztuczna jak inne gwiazdki. Ma całkiem ładny głosik(uważam, że ładniejszy niż Miley czy Demi), jej piosenki wpadają w ucho i w moich odczuciach jest bardzo ładna i naturalna. Jednak, każdemu podoba się co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
smiles_ Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 17:25 mi się baaaardzo podoba jej nowy image, jej płyta i włosy. ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 17:30 uadna jest, fajnie gra Alex. ale odbiło ją z muzyką. wystarczy posłuchać Magic, lub tego nowego Selena i scena. żal dupe ściska. Odpowiedz Link Zgłoś
bieberowax3 kasiek 727 - ona nie chodzi z Justinem ! xd 08.01.10, 17:30 oni nie są razem xd coś ci sie pomyliło Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 17:30 Ja ją lubiłam i dalej lubię . Też uważam, że się zmieniła ale może nie aż w takim stopniu. może po prostu troche wydoroślała? Odpowiedz Link Zgłoś
agusth Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 17:31 ja ja lubialam i nadal ja lubie Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 17:35 nie znam nie oceniam . wydaje się jednak sympatyczna . Odpowiedz Link Zgłoś
nikajbfan Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 17:40 też tak myślę, teraz jest taaaka słodka i dziwna;/ Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 17:42 `.Kiedyś sądziłam, że sSelena jest ok., ale teraz to się starsznie zmieniła. Ona ma 17 lat o.0, a ubiera się na co najmniej 25 ;/. Do stardości ma jeszcze dużo czasu, a po jej 'kreacjach' wyglada to tak jak by chciała z siebie zrobić dororsła kobiete ;/.Tylko w jej przypadku wyglądo to mało oryginalnie, bo kiecjka wygląda jak by okradła ją mamie, a buźka nie do rozwiniętej dziewczynki...;p. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 18:12 raczej w niej nic się nie zmieniło. wiesz, każdy się zmienia, jak zos- tanie zauważony przez media, czy coś. ona w najmniejszym stopniu też. ale nie widać tego za bardzo. tylko nie podobają mi się jej teksty w "Czarodzieje z Waverly Place". gra tam taką "oh, ah!" i to mnie wkurza. nigdy nie przepadałam za Seleną, ale nie wydaje mi się, żeby odbiła jej sodówka. pozdro, nensi_. Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: selena - co sie z nia stało . ? 09.01.10, 11:59 nie lubie jej bo kreci z bieberkiem haha ;D Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 18:35 A ja właśnie na odwrót . Kiedyś jej nienawidziłam , a teraz polubiłam . . . Nie wiem co mi się stało . Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 22:03 Nigdy jej nie lubilam ale juz wole od Demi... Odpowiedz Link Zgłoś
m33 Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 22:08 selena jest mi obojęta .. Odpowiedz Link Zgłoś
m33 Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 22:08 WOLE DANKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 22:15 ja ją lubię, chociaż powalającego głosu nie ma... ale nie jest źle ; ) a jak popatrzeć na keszę czy jak jej tam, to aż ma się ochotę pochwalić głos Seleny ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
twilightowa16 Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 22:15 mogła zostać przy aktorstwie ..lepeij jej to wychodzi .. www.glitterz.de/empfehlen,KokOsOwa Odpowiedz Link Zgłoś
mruffkaxd Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 22:19 Kiedyś lubiłam gwiazdy Disney'a, ale już mi przeszło. Po prostu nie lubię tych ich sztucznych uśmiechów i wgl. Bez urazy dla fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 22:19 Ymm...rzeczywiście zmieniła się..moim zdaniem na lepsze..ale..hmm...każdy ma swoje poglądy na każdy temat! ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja Hmm.... 08.01.10, 22:19 Hmmm... Myślę, że nie. Nie zmieniła się jakoś zbytnio od początków swojej kariery - była normalna jest normalna a nie jak ta rozpuszczona Cycuska. xdd (sorry dla fanów nie lubię jej) Myślę, że zmieniła się na lepsze! - pomaga dzieciom, fundacjom idt. i wgl. jest miłą, normalną nastolatką zachowuje się jak człowiek a nie jak Hiltonówna czy Cyrusówna! I to w jej lubię! A to, że zachowuje się jak modelka - ma klasę poprostu i pozuje do zdjęć a inne sławy tego nie robią? Dziwna jesteś....(sorry) Ten wątek chyba powinien się odnosić do Cyrus a nie Gomez! Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
claudiabieber Re: selena - co sie z nia stało . ? 08.01.10, 22:26 Ja zawsze lubiłam Selenę i zawsze będę ją lubić, a jak ktoś jej nie lubi to już chyba jego problem!!! ; ddd Odpowiedz Link Zgłoś
m33 Re: selena - co sie z nia stało . ? 09.01.10, 00:57 ja tez ja lubie. lepsza od miley cyrus jak dla mnie - to napewno!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
wercia. Re: selena - co sie z nia stało . ? 09.01.10, 01:06 ` lubie ja ale bez przedady , uwaza sie za wielka gwiazdee i wgl . ^^ Demi teez ostatnioo przesadza , z makijazem i wgl . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: selena - co sie z nia stało . ? 09.01.10, 11:09 a co się niby zmieniło w jej zachowaniu? x_o poprostu śpiewa bo to kocha i tyle. Znasz ją osobiście, że wiesz o tym, że udaje teraz wielką gwiazdę.? chyba raczej nie . ja lubię jej piosenki, filmy w których gra i nie uważam, żeby się mieniła, może, ale przecież nie znam jej osobiście żeby sądzić o jej zmianie zachowania. żal i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: selena - co sie z nia stało . ? 09.01.10, 11:54 nigdy jej nie lubiłam . Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: selena - co sie z nia stało . ? 09.01.10, 11:57 nigdy nie byłam jej fanką . Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuunia_11 Re: selena - co sie z nia stało . ? 09.01.10, 11:57 Nie lubiłam jej nigdy i jej piosenki mi się wgl nie podobają. Bez obrazy dla jej fanów. Każdy ma prawo do własnego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: selena - co sie z nia stało . ? 09.01.10, 12:02 Nie lubiłam jej nigdy. ! Co ja gadam. ? Przecież ja ją jeszcze bardziej znienawidziłam. ;P Haha xdd Mocne...Pseudo piosenkarka. ! Buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
charvelka97 Re: selena - co sie z nia stało . ? 09.01.10, 13:09 dokładnie - uwielbiam ją jako aktorkę, i powinna się tego trzymać. nie wiem dlaczego wszystkie gwiadzki disneya uważają że potrafią spiewać, a tak nie jest. ona nie umie spiewać (na żywo wszystko słychać), a płyta jest przerobiona, bo żeby nie tzw. "audio editing" to by wcale nie dało się tego słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś