wikusia15 09.01.10, 17:05 hej mam do was pytanko gdzie mozna kupic burunduki takie wiewiorki?? podobno sie je oswaja i sprzedaje ja taka chce i nie wiem gdzie kupic plis piszcie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annie__ Re: wejdzcie.............. 09.01.10, 17:10 nie wiem allegro x DD allegratka x DD Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.fan.jb.xd Re: wejdzcie.............. 09.01.10, 17:12 em .... ja nie wiem ale wiem gdzie możesz poszukac jest takie coś jak www.google.pl ! tam jest wszystko a tak wogóle to co to jest te burunduki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: wejdzcie.............. 09.01.10, 17:13 Może o takiej poczytaj, dowiedz się trochę i sobie kup po jakimś miesiącu-dwóch. Bo ja myślę, że zaraz ci się znudzi. Poza tym mało kogo obchodzi, że ty chcesz. A pomyśl o takim małym burunduku. Nie ukrywajmy- jego utrzymanie kosztuje, musi miec duużą klatkę. Podobno się oswaja... No łał. Weź ty dziewczyno się o nich trochę dowiedz. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: wejdzcie.............. 09.01.10, 17:15 eeemm w sklepie zoologicznym . Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Re: wejdzcie.............. 09.01.10, 17:16 Jak można oswajać wiewiórkę? Niedługo nawet dziki zamiast psów będziemy na smyczy prowadzać. xd Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: wejdzcie.............. 09.01.10, 17:42 chomika sobie kup. bycie oryginalnym poprzez kupowanie i męczenie zwierząt, które nie są przystosowane do życia w klatce nie jest fajne. burunduki.jatsu.pl/ tu masz opisane wszystko krok po kroku: hodowlę, żywienie, oswajanie, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Nie radzę . ; / 09.01.10, 17:48 Nie radzę . ; / W zoologicznym widziałam taką wiewiórkę . Gdy na nią patrzyłam chciało mi się płakać . Biedactwo skakało z jednego końca klatki na drugie . Nie miała gdzie wyładować energii . A to nie jest jak z królikiem że wypuścisz, niech sobie pobiega . Jej by się nie wypuszczało, skubana jest za szybka . Więc mi się płakać chciało gdy na to patrzyłam . jesli też chcesz tak katować zwierzę - życzę szczęścia . Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 ; oo 09.01.10, 18:01 a po co ci niby taka wiewiórka. ? nie możesz sobie kupić królika, chomika czy coś . ? x_o wiewiórki nie są przystosowane do życia w klatkach. Nie można ich wypuszczać, bo zwieją . Kup sobie jakieś domowe zwierzątko, a nie dzikie ; d zgadzam się z szatynka Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: wejdzcie.............. 09.01.10, 18:02 A tak w ogóle ludzie, kupować zwierze na allegro ? . To nie jest jak cicuh, do pudła tego nie włożysz . Odpowiedz Link Zgłoś
wikusia15 . 09.01.10, 19:38 jak cos wam nie pasi to nie piszcie!!! patrzylam w zologicznym ale niema...wiem dowiem sie o nich ale chcialam sie dowiedziec gdzie mozna je kupic....o allegro tez nie myslam,racja zwierze to nie ciuch. Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: . 09.01.10, 19:43 Rozumiem że nie pasi ci to że się tu udzielamy bo piszemy że lepiej nie . Jednak ja kocham zwierzęta więc biernie na to patrzeć nie będę . Sory ale według mnie zachowujesz się strasznie dziecinnie . Nie obchodzi cię to co to zwierzę czuje, jedyne co cię obchodzi to to że ty chcesz ! . Przepraszam za te słowa ale taka prawda . Nie ważne że zwierzątko będzie cierpieć, będzie smutne i pozbawione życia . Ważne że ty chcesz . Musiałam ci to powiedzieć . Mam nadzieję że zmądrzejesz . Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: . 09.01.10, 19:44 Rozumiem że nie pasi ci to że się tu udzielamy bo piszemy że lepiej nie kupować . * i już współczuję biednej wiewiórce . Odpowiedz Link Zgłoś
wikusia15 Re: . 27.01.10, 14:03 ty idiotko szatynko , mam książkę tam pisze że musi miec duzy wybieg i ja wiem... mam duży pokój kupię jej taką średnią klatkę żeby tam spała i jadła i sie kręciła w karuzeli dalej jakoś jej odgrodzę kawałek pokoju i tam będzie biegała i poprobię jej z tektury(ale raczej przegruzie) takie labirynty.....jeszcze o nich poczytam kupię za jakiś pół roku bo teraz mam chomiczka.... Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: wejdzcie.............. 27.01.10, 14:10 popatrz w necie . ;P napewno znajdziesz ;d Odpowiedz Link Zgłoś
aveglitchi Re: wejdzcie.............. 27.01.10, 16:32 Jeszcze tylko wiewórka Ci w dupie nie kołatała . - , - Odpowiedz Link Zgłoś