patrycja04053 Re: Selena kopiuje Miley? 23.02.10, 15:03 Yyy.. A skąd wiesz, że Miley nie kopiuje Seleny? Odpowiedz Link Zgłoś
bravien Re: Selena kopiuje Miley? 23.02.10, 15:17 omg. każdy sobie pokauje ,, peace '' ! vanessa hugdens, ashley tisdale, megan fox... to nie znaczy, że kopiują od miley. te pozy mnie rozwaliły. były zupełnie inne. i ta fryzura na jednym slajdzie. żal mi tej osoby, która ,, widzi '' to kopiowanie. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
bi.eb.er Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 20:42 no jasne bo ona każdą gwiazdę kopiuje jest jeszcze vanessa przecież np. www.youtube.com/watch?v=_YeuteCgKxA Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 20:48 Mówiąc szczerze, obie dziewczyny mało mnie obchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 20:50 co ma być to będzie, niebo znajdę wszędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
nevermind_ Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 21:02 Nie lubię jednej, ani drugiej. Ale nikt nie wkurza mnie tak jak panna Gomez. To przechodzi ludzkie pojęcie. Wrrr. Skąd w ogóle ona się urwała? Udaje że gra, udaje że śpiewa. Ehkem no tak, ona "śpiewa". Niech ona się już schowa, błagam, takie moje małe marzenie. ZEEEEJDŹ. Ostatnio słyszałam że wydała jakąś płytę. O: Matko. Nie wiem, chce zabłysnąć, dowartościować się jakoś? Niedługo dowiemy się, że książkę pisze. Ja wam mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
suprise_ Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 20:52 a obok; - czy Miley kopiuje Selenę ? - czy Demi kopiuje Miley ? to raczej nie one wybierają stroje do seriali na DC a pozy- to co tej jedna ma stawać na rękach, żeby drugiej nie podrabiać , bo stoją tak samo ? Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 20:53 A nawet jeśli to co? Miley raczej na tym nie ucierpi -,- Odpowiedz Link Zgłoś
ironic_ Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 20:54 absurd. ten film nie był warty mojego jakże cennego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Selena rządzi ! 28.04.10, 20:55 Weście zjedźcie z Seleny ! A może Miley kopiuje od Seleny ! u wielu gwiazd zdarza się ,że mają taki sam ciuch lub podobny A nie już obwijaną Selene ! Selena jest zajebistą laską! Selena jest śliczna u utalentowana kocham ją Odpowiedz Link Zgłoś
rooshgirl Hmmm 28.04.10, 21:00 Czy ja wiem... w sumie te pozy to niewiele znaczą a ciuchy...mogły im się przypadkowo powtórzyć..taka moja opinia Odpowiedz Link Zgłoś
lovemebaby_ Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 21:00 a to moze Miley kopiuje Selenę ? Odpowiedz Link Zgłoś
deedee jejku .. 28.04.10, 21:02 wielkie halo .. chcę kopiować to kopiuje jej sprawa ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 21:05 o boziu, tragedia. totalnie :< Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 21:08 Stare jak świat Ale z tym kopiowaniem to prawda (no poza filmami Disneya - wtedy to wina producentów, że ubrali je tak samo) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoooladowaaa Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 21:09 Wiesz one były "przyjaciółkami", które się zaraz obgadują, więc może po prostu sobie ciuszki pożyczały, a do filmu to chyba ekipa wybiera ciuchy.. Odpowiedz Link Zgłoś
lovely5 Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 21:14 czyli że jak ja mam 5 ubrań takich jak moja koleżanka to ją kopiuję ?? xDD Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Tsaaa... 28.04.10, 21:13 Tylko wiesz, Miley też od wielu gwiazd ściąga. A poza tym co ja będę się w to mieszała. Są w disneju, a w idsneju nikt nie może być oryginalny. Odpowiedz Link Zgłoś
selenka89 Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 21:15 Wiesz co ty piszesz?? Selena ma własny styl! Może Miley kopiuje Selene ? Odpowiedz Link Zgłoś
selenka89 Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 21:20 Selena ma własny styl a Miley też ma ale co wy piszecie że Selena kopiuje Miley ?? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaa_ Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 21:26 Tak samo można powiedzieć że Miley kopiuje Selene .. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaka_123 em 28.04.10, 21:34 porownywanie ich na filmach nie ma sensu. obie graja w serialach DISNEY wiec maja podobne zestawy odziezy przygotowane prze wytwornie disneya Odpowiedz Link Zgłoś
xoxopaulina Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 21:40 no kopiuje bo nie ma stylu i w ogóle Selena to Bitch Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 21:45 Po pierwsze kogo to interesuje Po drugie czy Gomez zawsze musi kopiować wszystko od Cyrus Po trzecie wątek jest bezsensowny Odpowiedz Link Zgłoś
selenka89 Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 21:55 Czemu wy tak jeździcie po Selenie ?? Selena to spox dziewczyna Nie rozumiem tego, nie bronie Miley jakby coś jestem fanka Seleny i Miley Rodzynek weś lepiej skasuj to bo jak będziecie jeździć po Selenie,to będe się tak odzywała że mnie kotek zablokuje na 1 rok bo będe tak kimś pomiatała Szanuje każdego ale do jakiegoś stopnia Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 22:11 tak jak już ktoś powiedział : Disney ma wielką garderobę i wykorzystują to do WSZYSTKICH seriali. a że pokazuje "peace" to ma być kopia?! oh proszę was. to prawie wszystkie gwiazdy są kopiarami, bo Majli Srajli pokazała "peace" i wszyscy poszli za nią. x| Odpowiedz Link Zgłoś