urszulka2691 Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 22:18 selena gomez to jedna wielka kopia!!!Kopiuje tęz (oprócz Miley) Vanesse Hudgens i Demi Lovato... Odpowiedz Link Zgłoś
hipiska.xd Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 22:27 Chyba Ty głupia jesteś ( za przeproszeniem ) . xD Jeżeli Selena nagrywa filmik bodajże z Demi i go wrzuca, do sieci to Miley go parodiuje. Nawet Smam "Majli" się do tego przyznała.. A co do wątku.. to uważam że Selena wcale nie kopiuję Miley - bo nie ma kogo. Selena ma własny niepowtarzalny styl i wyjątkową barwę głosu. A Miley co - sława jej odbiła do łba. Rozpieszczona Cyruska.. jej siostra idzie w jej ślady (zdecydowanie) . ;/ Podsumowując Selena nie kopiuję Miley. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 22:28 Bo KUR*A SELENA TO DZIW*A I ONA umie tylko KOPIOWAĆ inne GWIAZDY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nopopatrz. Re: Selena kopiuje Miley? 28.04.10, 22:52 Tak! To szczera prawda! Selena kopiuje Miley od samego początku. Chce się po prostu do niej upodobnić. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiaa_xx Re: Selena kopiuje Miley? 29.04.10, 10:50 Jki zgon ! I co z tego ?! A może Miley kopiuje Selene ? Skąd ty to możesz wiedzieć ! www.youtube.com/watch?v=X8OYwkOQVpw&feature=related Patrz na ten filmik ... I co może teraz Ashley kopiuje Miley , Demi Selene , Miranda Selene , Demi Miley ???!!! NIE PO PROSTU DISNEY MA TĄ SAMĄ "GARDEROBĘ" ! Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Selena kopiuje Miley? 29.04.10, 11:02 No łał. Od kiedy zaczęła karierę wszystko od niej papugowała. Odpowiedz Link Zgłoś
pollyanna. Re: Selena kopiuje Miley? 29.04.10, 10:58 A może to Miley kopiuje Selenę.? Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.77 Re: Selena kopiuje Miley? 29.04.10, 11:04 Wiele gwiazd kopiuje... Ja nie lobie za bardzo Seleny już dawno zauważyłam ze ona kopiuje i to nie tylko od Miley :] Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 noo. 29.04.10, 11:16 tjak. a miley kopiuje demi . i teraz wszystkie ubierają się tak samo . c'nie .? wątpie. Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaaaa Re: Selena kopiuje Miley? 29.04.10, 11:13 nie wydaje mi sie znak pokoju tylko mayley może pokazać , włosy ....Ja tez mam takie falowane jak one ..I co ja też kopiuje Mayley ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kiskowa nie lubie ich, 29.04.10, 11:14 ale bez przesady -.- Jak mogli się nie pokazać w tym samym miejscu? Poza tym wiele gwiazd pokazuje pisa... i wiele gwiazd ubiera się podobnie! Może zaraz powiesz że kopiuję od nich włosy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkowa Re: Selena kopiuje Miley? 29.04.10, 11:15 Widać Disney oszczędza na strojach... Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 a co mnie to! 29.04.10, 11:17 skąd wiesz może jest na odwrót i miley kopiuje sel?! a zresztą i tak mam to w d. Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 sory ale... 29.04.10, 11:20 sory ale... obie to gwiazdki disney'a a w takiej pozycji stanąć może chyba każda z nas i watpię w to by ktoś wyzwał je wtedy od kopiar... a moze to miley kopiuje seleną? hę? Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: . 29.04.10, 11:29 Mówcie, że jestem dzieckiem Disney'a alee i tak wolę Miles . Kc <# Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 hmmm...a może "Miley kopiuje Selenę?" 29.04.10, 11:30 drogie dziecko nie ma czegoś takiego jak rezerwuję sobie ten ciuch ty już nie możesz takiego mieć. skąd np. mogła wiedzieć że ta druga ma taką samą?! to jak na przykład moja koleżanka Ewa (przykład) kupiła sobie bluzkę a potem ja sobie taką kupiłam bo nie wiedziałam że taką ma. i co jest wtedy tysiące notek Aśka kopiuje Ewę?! żal mi cię! a to Ze Miley wiecznie nie ma jakiej innej pozy zrobić (chodzi mi o pozę "pokój"), to nie znaczy że inni nie mogą takiej zrobić. W TRZECH SŁOWACH: ŻAL MI CIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
dulce15 Re: Miley kopiuje Selenę? 05.05.10, 19:54 Masz racje chyba Selena Miley kopiuje. Miley pierwsza była w show biznesie I to Selena ją kopiuje. Odpowiedz Link Zgłoś
silvergirl selena kopiuje miley 29.04.10, 11:48 To nie musi znaczyc, że Selena kopiuje Miley.W serialach to styliści je ubierają. Znak pokoju to nie tylko one pokazują. wiele gwiazd tak robi. a w tych fryzurach im do twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka_10 Re: Selena kopiuje Miley? 29.04.10, 12:07 Ja tam nie lubię Selenki dla mnie jest za słodka ... a Miley jest nawet czasami spoko jak nie wyszczerza tak mocno zębów . Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Selena kopiuje Miley? 29.04.10, 13:17 takk . a ile jest takich filmików w sieci ?! a możę to odwrotnie ? a wogóle co to kogo obchodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
gamedor Re: Selena kopiuje Miley? 10.05.10, 12:25 Hey, chciałem was zaprosić na fajną stronkę, jest tam dużo Seleny Gomez i wiele, wiele innych Gwiazd Disneya! W naszej Galerii znajdziecie Samej Seleny ponad 1000 zdjęć jak nie więcej, Są tam Blogi codziennie prowadzone, Nowości 24h, oraz liczne ogłoszenia, liczy się aktywność ponieważ strona ta ma informacje z ponad 8 oficjalnych stron naszych Gwiazd. A więc zapraszam wszystkich na www.fanclubdisney.socjum.pl I życzę miłej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
popgirl Re: Selena kopiuje Miley? 29.04.10, 13:34 Oo nie !!!! Już prędzej Cyrus Selenę !!! Jakby nie wiem co się stało np . ( Sel. wyszła na idiotkę ) ja zawsze będę po stronie Seleny !!! A Cyrus .... no szkoda gadać !!! ... Wciska do netu gołe foty jak jest w wannie a dotego namawia tego samego swoje kumpele !! ... A ja tą Cyrus kiedyś lubiłam ... jaka ja byłam głupia Cyrus - Dołem Selcia - Wiadomo zawsze górą !! P.S. Kto tak uważa niech na początku pierwszego zdania da taki : Kc SG znaczek !! Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdemuskaxxx Re: Selena kopiuje Miley? 29.04.10, 17:56 popgirl napisał(a): > Oo nie !!!! Już prędzej Cyrus Selenę !!! Jakby nie wiem co się stało np . ( > Sel. wyszła na idiotkę ) ja zawsze będę po stronie Seleny !!! > A Cyrus .... no szkoda gadać !!! ... Wciska do netu gołe foty jak jest w wannie > a dotego namawia tego samego swoje kumpele !! ... A ja tą Cyrus kiedyś lubiłam > ... jaka ja byłam głupia Cyrus - Dołem Selcia - Wiadomo zawsze gór > ą !! > P.S. Kto tak uważa niech na początku pierwszego zdania da taki : Kc SG znaczek > !! Miley miała to wszystko pierwsza śledziłam je od samego początku bo miałam disney'a od kiedy jest w polsce i to na pewno nie Mil ściąga od Seli nie mówię to dlatego że jestem wielką fanką Mil ponieważ akurat ostatnio polubiłam rzeczywiście Selene tylko stwierdzam fakty btw te zdjęcia nie wrzuciła ona tylko haker Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Selena kopiuje Miley? 29.04.10, 13:34 ten filmik jest tak żałosny, że o ja pierdole Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Selena kopiuje Miley? 29.04.10, 14:29 pff to jest mocno naciągane. mają po prostu te same ciuchy, przecież na sesje i do filmów nie wybierają sobie same tylko styliści je ubierają! po za tym nie kopiuje stylu, bo miley nie ma żadnego, obie sa po prostu takie same wykreowane przez disney. a te pozy to totalna bzdura, wcale nie są podobne. tak, bo jak oczywiście wszyscy wiemy tylko miley ma prawo pokazywac peace, tak? i znajdźcie mi kogoś kto na czerwonym dywanie nie pozuje z ręką na biodrze. durni antyfani... nie macie co robić tylko zajętym ludziom banie zawracać? Odpowiedz Link Zgłoś
hello_music Re: Selena kopiuje Miley? 29.04.10, 17:40 a skąd wiesz, że selena kopiuje miley a nie miley selene.? xd Odpowiedz Link Zgłoś