agusth Re: Do kogo was ciągnie? 27.06.10, 20:20 mnie to nie dotyczy nie ciagnie mnie do plci przeciwnej Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Do kogo was ciągnie? 27.06.10, 20:24 starsi, wysocy szatyni o niebieskich oczach. szczerzy, zabawni.. Odpowiedz Link Zgłoś
paaali Justin Bieber .<3 .' Nikt więcej . <3 . <3 . <3 . 27.06.10, 20:49 Tylkoo on . Ideał. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: Do kogo was ciągnie? 27.06.10, 20:54 hmmm. ;d Duzo by wymieniac Wazne by sie wyroznial z tlumu. ;DD mial swoj styl moze podam przyklady : Bill i Tom Kaulitz Shin, Kiro , Strify lub Yu z Cinema Bizarre Jared Leto Gerard Way i taki tam. ;dd haha ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Do kogo was ciągnie? 27.06.10, 20:55 ja lubię chłopaków z dłuższymi włosami dlatego tak lubię Biebera i Jonasów hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Do kogo was ciągnie? 27.06.10, 20:58 mam dwa typy xdd : 1. brązowe włosy i brązowe oczka ; * 2. blondyn z niebieskimi albo zielonymi oczkami ; > chociaż Bieber też jest ładny . : > musi być wrażliwy i delikatny . romantyk ; * Odpowiedz Link Zgłoś
beata__xd Re: Do kogo was ciągnie? 27.06.10, 21:00 do chłopaków z takimi włosami średniej długości blondyn lub brunet ;d no i musi mieć to coś ;d Odpowiedz Link Zgłoś
keisha12 Re: Do kogo was ciągnie? 27.06.10, 21:04 Mój ideał chłopaka. Usposobienie:czuły, wrażliwy, zabawny, szczery, odpowiedzialny, troskliwy, czasem namiętny... wygląd: wysoki, kolor włosów:ciemny blond, duże piękne zielone lub niebieskie oczy w których można się ,,zatopić". Chłopak musi być zadbany!!! A przede wszystkim musi mieć własne ciekawe zainteresowania, pasje, które rozwija(dąży do czegoś w życiu). ŻYJE AKTYWNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
lutaxd Re: skejci < 3 28.06.10, 14:45 oluusx napisał(a): > tacy z deską, bądź na bmxie ; D dokładnie , tacy naj : d Odpowiedz Link Zgłoś
mbieberowa Re: Do kogo was ciągnie? 27.06.10, 21:22 mnie najbardziej ciagnie do blondynow i brunetow(z brazowymi wlosami to chyba bruneci mi zawsze sie myli) zielonookich albo niebieskookich albo brozowookich albo jeszcze czarnookich ale najlepiej ciemnookich lekko umiesnionych i zeby byl slodki opiekunczy wrazliwy zeby byl romantyczny ale zarazem wiedzial czego chce i nie byl maminsynkiem Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cliqua Re: Do kogo was ciągnie? 27.06.10, 21:24 przepraszam, ale ja nie mam żadnego typu , nie jestem tak ograniczona. Sorry ale tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Re: Do kogo was ciągnie? 27.06.10, 21:25 Brunet, romantyk, kulturalny, dowcipny (trochę imprezowicz). Odpowiedz Link Zgłoś
slodkogorzka Re: Do kogo was ciągnie? 27.06.10, 21:32 Mnie do brunetów bądź szatynów. Najlepiej jakby miał dobre poczucie humoru, nie był obleśny. Wkurzają mnie dresiarze, którzy słuchają disco polo. Chciałabym żeby mój przyszły chłopak miał własny gust. Nawet ciągnie mnie do rockmanów. I do sportowców. Ale nie takich obleśnych. I do inteligentych, ale nie kujonów Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 Mmm... :) 27.06.10, 21:36 Z wyglądu??? Kolana mi miękną na widok Leonarda Dicaprio ale tego młodego- między 1996 a 2000 (ta słodka chłopięca twarz, niesamowite usta, zniewalające spojrzenie niebieskich oczu...). Potem przytył i się zestarzał... Albo Robert Pattinson ale ucharakteryzowany na SAGĘ TWILIGHT (wystające kości policzkowe, szatyn z potarganymi włosami i ten uśmiech...). Nie wiedzieć czemu lubię chłopaków chudych- napakowani jakoś mnie nie kręcą (choć nie pogardzę ) a latający tłuszczyk jest totalnie out (choć taki np: Sean Kingston jest słodki ). Z charakteru: chłopak musi mnie akceptować taką, jaka jestem czyli szaloną, rozgadaną romantyczkę. Powinien być romantyczny: kwiaty, świece, przytulanie. Ale nie może być rozmiękły. Ważne jest poczucie humoru i wrażliwość. MUSI BYĆ INTELIGENTNY: chciałabym móc z nim rozmawiać o wszytskim. Nie lubię dresów, luzaków, loserów, kujonów itp. Mój książę powinien być sobą, wrażliwym romantykiem, odważnym i zabawnym, z którym nie tylko zawsze będę się dobrze bawić ale z którym będę mogła spędzić kilka słodkich chwil: patrz: Edward Cullen- SAGA ZMIERZCH, Jack Dawson- TITANIC Tak wiem... Marzycielka... Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Do kogo was ciągnie? 28.06.10, 11:20 Brunetów, z trochę dłuższymi włosami, ale nie takimi jak u metalowców. I do jeżdżących na desce. Ale wiadomo, że tacy nigdy nie zwrócą na mnie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
niewiarygodna95 Re: Do kogo was ciągnie? 28.06.10, 11:24 Mnie jakoś ciągnie do skate'ów . Odpowiedz Link Zgłoś
orbit y. < 3 28.06.10, 11:36 mnie już do jednego przyciągło hahah . : P no wiec niebieskie oczy . < 3 i troche zwariowany. ; * Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemyself Re: Do kogo was ciągnie? 28.06.10, 12:17 Do chłopaków z niesamowitym charakterem, po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
zjem_cie Re: Do kogo was ciągnie? 28.06.10, 12:26 Do Bimbera żeby go zabić ... a nie sory to baba ... Odpowiedz Link Zgłoś
lutaxd Re: Do kogo was ciągnie? 28.06.10, 14:40 bruneci , wysocy , najlepiej o brązowych oczach .. i dłuższych włosach : d wyluzowanych ale też czułych i spontanicznych : > ahh .. Odpowiedz Link Zgłoś
avrilka_lavigne Re: Do kogo was ciągnie? 28.06.10, 14:48 Musi mieć krótkie włosy, Oczy najlepiej czarne lub brazowe, wysoki (najmniej 170), musi byc wysportowany i miec fajne poczucie humoru .. Mam nadzieje ze na swiecie sa tacy chlopcy Odpowiedz Link Zgłoś
natusia2004 Re: Do kogo was ciągnie? 28.06.10, 14:52 mnie do szatynow o zielonych lub brazowych oczach lub do blondyno o niebieskich lub brazowych oczkach no i musi byc czuly wrazliwy a takze postrzelony i zabawny musi umiec mnie ropzsmieszac Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: Do kogo was ciągnie? 28.06.10, 14:54 Mnie jarają niegrzeczni chłopcy ; D Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: Do kogo was ciągnie? 28.06.10, 14:57 ciemni blondynki o jasnych oczach, zabawni i romantyczny .. mm ;d Odpowiedz Link Zgłoś
lofjukitten A więc tak.. 28.06.10, 15:07 Mnie ciągnie do wysokich, ciemnookich brunetów z ciemniejszą karnacją i słodkim uśmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś