xblack_dollx 16.01.10, 21:00 mam takie pytanko.... czy chcialyscie sie kiedys pociąc?? żyletką ?? wątek beznadziejny ale ciekawi mnie czy tylko ja chcialam...i jak mozecie napiszcie przez kogo... ja przez kolege ;// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kardolina Re: ; x 18.01.10, 23:19 nie jestem masochistką. mam koleżankę, która się tnie. mam też drugą, która się tnie, bo jej się nudzi. serduszka ma wszędzie na ręce wyryte. głupota Odpowiedz Link Zgłoś
trashy_russet. Re: chcialas ?^. 17.01.10, 07:56 tnę się od 4 klasy podstawówki , czyli już od 5 lat przez rodzinę -,- a tak ogólnie to przez ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
martynka13 Re: chcialas ?^. 17.01.10, 09:06 nieee...ale ty tego tez nie rob nikt nie jest tego warty;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: NOOM 16.01.10, 21:19 eee.... niee xD Po co mam się ciąć ? Bo koleżanka nazwała mnie np. su*ą ? Chyba, że jest się chorym umysłowo, no to inna sprawa . Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: NOOM 16.01.10, 21:19 Chciałam i zrobiłam to ; o . Tylko nie żyletką , a szkłem. ; f Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna > < 16.01.10, 21:20 BIedne dzieci, ciąć się chcą -, - albo udają, aby być " fajnym " > , < bez różnicy i tak mi takich ludzi ŻAL Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: chcialas ?^. 16.01.10, 21:21 to jest żałosne tylko emosy i psychole się tną jakoś nigdy nie chciałam się ciąć chociaż mam problemy Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: chcialas ?^. 16.01.10, 21:22 chcecie tym zwrócić na siebie uwagę czy co? ci którzy się tną lub chcą tnąc powinni się leczyć na głowę Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: chcialas ?^. 16.01.10, 21:22 nie, w żyyciu . bez obrazy, ale nie jestem taka, by sie ciąc . do emo mi daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
grafka Mhm. ;D 16.01.10, 21:24 Nie chciałam, zrobiłam. Całą stopę mam w ranach. Przez kogo.? Moja sprawa -.- Żałować.? Nigdy.! To nie był błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamer483 Re: chcialas ?^. 16.01.10, 21:24 Tak, ale stwierdziłam, że to głupie i bez sensu, bo co mi po tym? A chciałam przez wszystkich, począwszy od "kolegów"/"koleżanek" w szkole, po rodziców. [żal] Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: chcialas ?^. 16.01.10, 21:24 zostawię to dla siebie , bo zaraz będzie wielka kłótnia . Odpowiedz Link Zgłoś
elliot NIE!!! 16.01.10, 21:26 nigdy się nie cięłam, nie chciałam i oby nigdy nie wpadł mi do głowy tak idiotyczny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
weron Re: NIE!!! 22.01.10, 20:41 O nIe !!! znałam kilka osób które to robiły ale soryy to jest idiotyczny pomysł!!! nie będę się cięła bo facet miał przedemnom jeszcze 15 dziewczyn!! albo tym podobne Odpowiedz Link Zgłoś
euforia Re: chcialas ?^. 16.01.10, 21:27 moim zdaniem to chore o,O a ty jeszcze przez kolege? juz predzej rozumiem ze przez chlopaka,ale przez kolege? pomimo wszystko i tak tego nie popieram Odpowiedz Link Zgłoś
aivelen Re: chcialas ?^. 16.01.10, 21:29 nie nie chcaiłam zyletką, tylko rozową linijką... Odpowiedz Link Zgłoś
twilightowa16 Re: chcialas ?^. 16.01.10, 21:31 nie ! www.glitery.pl/polecam,ImOuGirl Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: chcialas ?^. 16.01.10, 21:32 `no i to nie raz ;[ raz ciełam się cyrklem i do teraz mam blizny ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: chcialas ?^. 16.01.10, 21:36 never -,- nie rozumiem tych, którzy się tną.. chcą się zabić, no okey, ale co z tego jak zrobią sobie trzy kreski? i najczęściej nie jest to blisko żył. jakby chcieli naprawdę się zabić to by to zrobili, ale cyrki odstawiali. Odpowiedz Link Zgłoś
ms14 Re: chcialas ?^. 16.01.10, 21:34 ja gdy miałam kiedyś doła przez chłopaka, który nigdy nie będzie mój, to sobie cyrklem na ręcę napisałam jego imię to nie było nic groźnego no ale jest... I NIC WIĘCEJ bym sobie nie zrobiła! Nie warto! A najśmieszniejsze jest to, że jak tak napisałam trzy razy to imię na ręce to nagle przestał mi się podobać xD Odpowiedz Link Zgłoś
kimiko3 Re: chcialas ?^. 16.01.10, 21:34 Heh ja mam przerombane życie....od 4 klasy podst (a obecnie jestem w 1 gimn) chodze do szkoły i szkoły muzycznej..namówiła mnie moja NIBY KOLEŻANKA która ciągle wystawiała mnie do wiatru...jestem młodsza od niej o rok....mam owieeeele lepsze wyniki w nauce....w sportach itp...ona jest po porstu DZIW*Ą!!;/;/....chciałąm się pociąć...bo namówiła mnie na szkołe muzyczną....i ciągle musze do niech chodzić bo żeby sie wypisać (a chciałąm już w pierwszym roku uczęszczania) trzeba mieć zgodę rodzica/opiekuna.....a ja tej zgody nigdy nie dostałam bo mama mówiła NIE JA CIE ZAPISAŁAM!!IDZ TO TEJ OSOBY KTÓRA CIE ZAPISAŁA....moim marzeniem w 4 klasie była siatkówka!!zawsze chciałąm być w telewizji..grać w polskich złotkach :]:]..teraz wiem że nie mam szans..jestem w siatkówce naaaprawde dobra.. nadal trenuję choć nie mam czasu na nauke albo czas wolny ..... tato który także uwielbia siatkę...twierdzi że jestem już na zawodówke za stara wtedy złamał mi serce tyle trenowałąm..i nadal to robię bo wierzę że mam szanse i marze o poznaniu takich super siatkarzy jak np MARIUSZ WLAZŁY....BARTOSZ KUREK....albo z zagranicznych ..GIBA'ę...albo ANTIGĘ ..wiem naaaaprawde dużo o siatkarzach..o moim ulubionym klubie siatkarskim SKRA BEŁCHATÓW itp :]:}........... ale nie przez niego chcialam to zrobić.tylko przez te głupią DZI*KE!!która chodzla ze mna do muzycznej przez 2 lata i sie jak zwykle wypisała z tego mówiąc że to nie dla niej ;/;/;/;/ nienawidze jej za to!!!!!!ma masakryczne oceny w szkole a przechodzi ze wzgl na fakt że jej tato jest znany w wieeeeelu miastach jako muzyk dyrektor itp;/;/;/;/ DEBILKA!!!!!! zawsze rodzice mówili mi że wytrzymam ...dam rade ...a ja przez 4 lata płakałam w samotności ze zmeczenia..wstając o 6:30 i będąc poza domem od 7:30 do 18..lub 19 zależy jaki dzień tygodnia przemeczona...wyczerpana..nie wysypiam sie nadal ..ale wiem że nie bede nią ;/...zakończe to i pochwale sie jej...wyśmieje ją przy wszytskich że ZAWSZE ona zcaela nigdy nie skończyła!! i nigdy takiego sukcesu nie osiągnie co ja!!!!!MAM JĄ GŁĘBOKO W DUPIE I CIESZE SIE ŻE TO W KOŃCU POWIEDZIAŁAM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
extra_laska Re: chcialas ?^. 16.01.10, 21:35 Bez obrazy ale to jest chore.Przecież nawet jeśli nie wiem co by mi zrobił ten kolega to bym nigdy się nie chciała pociąć to nie jest jakiś powód do cięcia się.Ja bym powiedziała rodzicom od razu że ktoś mnie zaczepia albo coś. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: chcialas ?^. 16.01.10, 21:36 chyba każdy chce wiedzieć jak to jest. no więc, ja jakoś nie mam wielkiej ochoty, ale zawsze tam na 1o% chce się czegoś więcej, nie? no właśnie. ale jak na razie mam czyste rączki. c: Odpowiedz Link Zgłoś
zapamietaj_mnie Re: chcialas ?^. 16.01.10, 21:44 niee! _______________________________________ lubisz avril lavigne? chcesz wiedzieć co u niej nowego?P wejdź na : x-avril-lavigne-x.blog.onet.pl codziennie nowe wiadomości! zapraszam ! p.s. jeśli ktoś. chciałby dowiedzieć się. czegoś o avril. lub o niej pogadać. proszę pisać! na pewno odpiszę. gg : 15544787 Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: chcialas ?^. 16.01.10, 21:47 miałam 10? 11? lat, i przezywałam pierwsze zachwycenie się internetem, odkrywałam mcr i inne emoski, wyimaginowałam sobie problemy i pamiętam jak mówiłam koleżance, że pójdę po żyletkę, co opisałam na moim słit blogu, po czym przeczytał to tata i wybił mi to z główki. <3. Odpowiedz Link Zgłoś
xblack_dollx Re: chcialas ?^. 16.01.10, 22:14 no niestety...przez kolege... ale co ten kolega zrobil to juz moja sprawa....sorki ;] wiem ze to jest troche chore ale slyszalam od kolezanki ze jak sie potniesz to od razu ci lżej jest... no coz ja raczej nigdy sie nie potne bo na widok krwi slabo mi sie robi...;] ale jak cos mnie zlego spotka to napewno wezme zyletke...i nic mnie nie bedze obchodzilo czy krew czy nie.... ^. Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: chcialas ?^. 16.01.10, 22:22 Jeszcze w takiej sytuacji nie byłam. Ale nie wiem, dlaczego to sprawia taką ulgę... Widzisz krew i jest Ci lepiej? To bezsensu... Odpowiedz Link Zgłoś
aitii Re: chcialas ?^. 16.01.10, 22:33 A wiecie, że człowiek sam z własnej woli nie może sobie zrobić krzywdy? Tak działają jego mechanizmy obronne. Więc jeżeli ktoś robi sobie specjalnie krzywdę to ma bardzo duże problemy psychiczne. Nie cięłam się nigdy. Nie mam aż takich problemów, żeby od razu robić sobie krzywdę. Wiadomo, że czasem jestem smutna i przygnębiona, ale bez przesady. W ogóle dojrzewanie to głupi okres. Wszystkie najmniejsze i w ogóle nie znaczące problemy robią się wielkie i nieprawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: chcialas ?^. 16.01.10, 22:47 chciałam ale czysto praktycznie i doświadczalnie bez żadnych podtekstów bez depresji itp. dupereli chciałam sprawdzić czemu sprawia to innym tak wielką przyjemność no i pomimo, że spróbowałam, żadnego oświecenia nie dostałam, przyjemności nie doznałam nic z tego nie zrozumiałam więcej nie próbowałam w spokoju zostawiłam debilstwo, głupota, czasami lans Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: chcialas ?^. 16.01.10, 22:53 nie i nigdy nie chciałam spróbować bo jak sobie pomyślę że przecinam sobie skórę to mnie mdli Odpowiedz Link Zgłoś