sylwik95 16.01.10, 23:37 Tak jak w temacie I nie podajcie tylko miasta z Polski, ale i z innych krajów Ja np. chciałabym mieszkać w Los Angeles Sorry, jeśli był już wątek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niebieskaa Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 11:45 na księżycu -.- aa miasto sie nazywa - Refjerjgfekj . i co i co ? ; P nie podskoczysz . pff.. x D Wesołych świąt <lol2> buahahah . Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 ;-) 17.01.10, 13:27 chciałabym mieszkać ( z całą rodziną ) w Chicago . bo koło tego miasta mieszka moja ciocia , której nie widziałam już od 6 lat :c Odpowiedz Link Zgłoś
daruskaax3 Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 19:14 ja chciałabym mieszkać w Los Angeles. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 11:49 w warszawie w sumie mogłabym mieszkać, albo w poznaniu, byłoby na pewno łatwiej, ale prowincje nie są złe. albo są, są złe, ale to lepiej. ;3 nieważne. tak, tak, łudź się, że wyjedziesz do stanów na zawsze, zamieszkasz tam i zauważy Cię hannamontana i zaproponuje rolę w musicalu. do nowego jorku chciałabym pojechać tylko na wakacje, na jakieś dwa tygodnie, cholernie mnie ciekawi, jak tam jest. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Do Violet_ 17.01.10, 11:51 w Nowym Jorku jest normalnie ;p . ludzie , samochody , sklepy , parki no wiesz ; DD. A jeśli chcesz spotkac jakąś gwiazde polecam bardziej Los Angeles lub Hollywood ; ) Wesołych świąt <lol2> buahahah . Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Do Violet_ 17.01.10, 12:09 skarbku, byłaś, zobaczyłaś? no właśnie. ;* btw, tak, marzę o spotkaniu z całą stajną disneja i justinem bieberem, to moja główna ambicja życiowa. <3 ironia pozdrawia. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
techno14 Ech......... w Hollywood 17.01.10, 12:27 jwt duza szansa ze kogos slawnego spotkam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
dupa.jasia Re: Do Violet_ 26.01.10, 19:40 a skąd wiesz że nasza niebieska dziewczynka nie była ? ; ) no ale co do Bieberka i innych dupków to masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
ami. Re: Do Violet_ 17.01.10, 18:03 Hollywood jest dzielnicą miasta Los Angeles, więc się nie kompromituj dziewczynko. Ps.: A mówią, że w Polsce taka elita. Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 11:53 Marzy mi się Miami, ale tylko na jakiś tydzień, żeby się wyszaleć. A tak, to wystarczy mi Dartmouth, (UK). c: Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 11:56 Nowy Jork , Forks , Odpowiedz Link Zgłoś
Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 15:45 Mi wystarczy mój cudowny Poznań ; * Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 12:03 Londyn Wenecja Nowy York Los Angeles Ottawa Moskwa Oxford Odpowiedz Link Zgłoś
koaal Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 12:08 ja chciałabym mieszkać w paryżu! ; * tam jest tak pięknieee. <3 chociaż i tak w prawie każdy weekend jeżdżę tam. (( ; jest świetnie. najlepsze jest capuccino z cynamonową nutą w Cafe de la Paix. , ; - * Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 12:17 A ja chce mieszkać w Polsce ale nie w tym mieście co teraz. W jakimś większym, ale nie w Warszawie. Nie będę pisać że chce mieszkać np. w Nowym Yorku, bo to nie realne. Po za tym, i tak chce mieszkać w Polsce. xDe Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 12:17 Chciałabym mieszkać w New York'u, czy w Hollywood, Chicago : x . Jeżeli chodzi o Europe,to wybrałabym ciepłe miasta, typu Lizbona czy Madryt. Nie pogardziłabym również Paryżem . : ) Ahh, nie można zapomnieć też o jakichś egzotycznym wyspach, typu Seszele (nie mam pojecia jak to sie pisze, sorry : X ) . No, cóż. Narazie musi mi wystarczyć TRŃ. : D Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 12:13 mieszkam w warszawie i się z tego cieszę, tu jest moje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
koaal Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 12:18 blender ja byłam ostatnio w warszawie i nie wiem co ci się w niej podoba... to stolica polski, wiem, ale wcale nie jest taka piękna. : / wszędzie budynki, sklepy etc.... nic poza tym.. no, ale cóż... to nie ja (na szczęście) tam mieszkam i to moje zdanie. v. Odpowiedz Link Zgłoś
evilia Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 26.01.10, 20:08 Mi się marzy Los Angeles, ale to za parę lat Teraz wystarczy mi cudny Poznań I tak a propos ludzie Hollywood to dzielnica w Los Angeles, a nie miasto !! Uhm... Odpowiedz Link Zgłoś
other_ Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 12:17 mieszkam na wsi , i jest mi dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 12:20 Barcelona bądź Madryt ;* Londyn. Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
koaal aaaa! :D 17.01.10, 12:22 eeeej , wchodźcie . www.kotek.pl/forum/02,3003,105817409,105817409,lubicie_kotlety_.html wybacz sylwik95, że piszę to na twoim forum. xd ale tak jakoś wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.america Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 12:38 Londyn, Nowy Jork, Phoenix, Paryż, Barcelona, Anchorage(Alaska <3) Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 12:57 LONDYN ! ewentualnie Nowy Jork, Mediolan, Rzym, Meksyk. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 12:56 New York < 333 wielbie to miasto ! Odpowiedz Link Zgłoś
honest_ Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 13:09 nowa kaledonia <3 ah, będę sobie siedziała na fotelu, spoglądające na kitesurferów, a w tle nirvana- mexican seafood. c: ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 18:51 honest, it's only her tonight! kocham tą piosenkę. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_th Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 13:12 ja chciałabym mieszkać w Hamburgu ewentualnie też w Los Angeles Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 13:18 W Polsce to ja na pewno nie zostanę. A więc chciałabym mieszkać w: - Nowym Jorku, - Los Angeles, - Londynie, - Sydney Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 13:22 tam gdzie moja rodzina i większość przyjaciół (: czyli w dwóch miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 13:23 New York albo Londyn. Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 13:23 Nie będę wypisywać nierealnych marzeń.. chciałabym mieszkać w Londynie.. lub tak na jego obrzeżach. Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss. Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 13:27 , po gimnazjum lub liceum , jade do cioci Los Angeles albo Chicago [ nie pamiętam gdzie mieszka. XD ] , ale to jeszcze sporo czasu. XD Odpowiedz Link Zgłoś
norris13 Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 22:09 Mi tam jest dobrze tuu gdzie mieszkam ;p Czasami mam dość tej dziury ale zazwyczaj jest spokooo ;d a jak juz bym miala mieszkać w jakimś dużym miescie too Paryż ;dd albo Londyn albo Madryt ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
aandziulaa Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 13:25 także w Los Angeles ... jest najlepsze!!! a największy PLUS ma za to ze 320 dni w roku jest gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 13:27 Los Angeles albo New York... fajnie by było po drodze ze szkoły lub sklepu spotykać gwiazdy ;D (no ale żeby tam mieszkać trzeba być nadzianym...a jak już się jest nadzianym to jest się sławnym i odwrotnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 13:44 A ja bym chciała mieszkać w Wa-Wie lub Wrocku <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
niktusia_ Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 15:00 New York, Los Angeles, Las Vegas, Miami, California, Paryż, Londyn . Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 15:20 Paryż, Nowy Jork. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 15:22 jeśli chodzi o polske to poznań . ciągnei mnie tam , kocham go < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
rossalonde Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 15:22 Ja teeeż zdecydowanie Los Angeles ... : p Odpowiedz Link Zgłoś
xblack_dollx Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 15:25 ahhh....Japonia...Tokio^^ i najlepiej od razu dom miyaviego ^. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 15:26 Ja w Oslo w Norwegii, albo w Seattle, albo jeszcze w Nashville lub Nowym Jorku. Odpowiedz Link Zgłoś
aivelen Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 15:29 W tym miescie co mieszkam jest mi bardzo dobrze. ale najpewniej nie zostane tu na całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka1 Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 15:31 Ja bym chciała mieszkać w Los Angeles Odpowiedz Link Zgłoś
elliot :/ 17.01.10, 15:42 mieszkam w nim. a poza tym nie mam zamiaru mieszkać w LA czy NY na stałe bo Stany to dziura gdzie ludzie nawet nie znają się na geografii i całymi dniami obżerają się żarciem z KFS. jak już to mogłabym tam zobaczyć sklepy i w ogóle, ale nie na całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
dulce17 Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 15:43 Są 4 możliwości : A) Montbéliard (miasto we Francji) B) Amsterdam (Holandia) C) Madryt (Hiszpania) D) Tuchola (miasto koło Bydgoszczy) Odpowiedz Link Zgłoś
zmayslona13 Paryż, ech... 17.01.10, 15:37 Chciałabym mieszkać w jakeiś Eurpejskiej stolicy... Paryż, Rzym, Londyn. Albo gdzieś w górach, w kraju. Ale najlepiej poyosta tu gdzie mieszkam teraz... Ktoś jeszcze z Rybnika? Odpowiedz Link Zgłoś
elliot do zmayslona13 17.01.10, 15:46 masz rację, stolice europejskie sa piękne o wiele lepsze niż LA Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka Re: do zmayslona13 17.01.10, 15:56 Byle jaki miasto byle by w Nowej Zelandii lub w Indonezji, ale mój Wrocław tez mnie zadowala; d Odpowiedz Link Zgłoś
weron Do elliot 26.01.10, 19:46 masz racje, jednak nie jak ameryka to oczywiście NEW YORK jak Polska to OCZYWIŚCIE ZIELONA GÓRA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majullo londyn 18.01.10, 19:10 ja w londynie .znam to miasto bardzo dobrze bo jezdze tam bardzo czesto do cioci]:- > Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: W jakim mieście chciałybyście mieszkać 17.01.10, 15:54 ja bym chciala w l.a., n.y., san francisso,san diego,chicago albo miami Odpowiedz Link Zgłoś