kiwi Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 02.02.10, 20:44 A Fine Frenzy - Almost Lover i Jonas Brothers - Hello Beautyful. Aż wstyd, że to Jonas Brothers Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 02.02.10, 20:49 kiwi napisał(a): > A Fine Frenzy - Almost Lover i Jonas Brothers - Hello Beautyful. > > Aż wstyd, że to Jonas Brothers I jeszcze Andrew Lloyd Webber - The Music of the Night, No one would listen Minnie Driver - Learn to be Lonely Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 02.02.10, 21:10 ` only hope - swiftfoot To piosenka z głębi mojej duszy. Jedyna, którą próbuję napisać wciąż i wciąż od nowa. Jestem przebudzony w bezgranicznym chłodzie Ale Ty śpiewasz dla mnie wciąż i wciąż od nowa. Więc opuszczam głowę, I podnoszę dłonie, I modlę się, by być tylko Twój. Modlę się, by być tylko Twój. Wiem teraz, jesteś moją jedyną nadzieją. Śpiewaj piosenkę z gwiazd Twojego kosmicznego tańca i śmiechu i śmiechu raz jeszcze. Kiedy czuję, że moje marzenia są zbyt odległe Śpiewaj mi o planach, jakie masz dla mnie wciąż. Więc opuszczam głowę, I podnoszę dłonie, I modlę się, by być tylko Twój Modlę się, by być tylko Twój. Wiem teraz, jesteś moją jedyna nadzieją. Ofiaruję Ci moje przeznaczenie. Ofiaruję Ci całego siebie. Chcę Twojej symfonii. Śpiewam całym sobą. Z całych sił, oddam to z powrotem. Więc opuszczam głowę, I podnoszę dłonie, I modlę się, by być tylko Twój Modlę się, by być tylko Twój. Modlę się, by być tylko Twój. Wiem teraz, jesteś moją jedyna nadzieją Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 02.02.10, 21:16 "Jeśli muszę i wybrać będę mógł, chciałbym umrzeć z miłości" jak dla mnie perełka Myslovitz Odpowiedz Link Zgłoś
inna.xd Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 02.02.10, 21:23 nie znam tłumaczenia taj piosenki ale ogólnie bardzo podoba mi się ten utwór teraz ,,Utopia" polecam wszystkim serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 02.02.10, 21:26 karolak - nie zostawiaj mnie . ;333 albo dżem - do kołyski . ; 333 Odpowiedz Link Zgłoś
ashley221 Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 02.02.10, 21:28 jonas brothers-please be mine prześliczna piosenka o miłości uwielbiam ją ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 ;33 02.02.10, 21:29 Flipsyde - Happy Birthday. Do dziś się zastanawiam, czy śpiewa o własnym doświadczeniu w sprawie aborcji, czy ot tak sobie, bo mu się tak podoba. Nie wiem tego, bo jakoś specjalnie do tego nie dociekałam. 'I paid for the murder before they determined the sex, choosing our life over your life meant your death. And you never got a chance to even open your eyes, sometimes I wonder as a fetus if you fought for your life. ' Phil Collins - Another day in paradise <3 'He walks on, doesn't look back He pretends he can't hear her Starts to whistle as he crosses the street She's embarrassed to be there' <33 Bryan Adams - Here I am 'Here I am - next to you And suddenly the world is all brand new Here I am - where I'm gonna stay Now there's nothin standin in our way Here I am - this is me' Scorpions - Wind of change <3 'Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow dream away in the wind of change' Jeszcze duużo innych. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaplyta Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 02.02.10, 21:42 Evanescence - My Immortal . Tak bardzo męczy mnie bycie tu Zduszona przez moje wszystkie dziecięce lęki I jeśli musisz odejść Chciałabym byś po prostu odszedł Ponieważ twoja obecność tu się przeciąga I nie zostawi mnie w spokoju Te rany nie będą zdawały się goić Ten ból jest zbyt rzeczywisty Za wiele by czas mógł to wymazać Gdybyś płakał otarłabym wszystkie twoje łzy Gdybyś krzyczał pokonałabym wszystkie twe lęki Trzymałam cię za rękę przez wszystkie te lata Ale ty nadal posiadasz mnie całą Zniewalałeś mnie Swym niesamowitym światłem Ale teraz związana jestem z życiem, które zostawiłeś za sobą Twoja twarz, ona nęka moje jedyne przyjemne sny Twój głos, on wygania ze mnie zdrowe zmysły Te rany nie będą zdawały się goić Ten ból jest zbyt rzeczywisty Za wiele by czas mógł to wymazać Gdybyś płakał obtarłabym wszystkie twoje łzy Gdybyś krzyczał pokonałabym wszystkie twe lęki Trzymałam cię za rękę przez wszystkie te lata Ale ty nadal posiadasz mnie całą Staram się bardzo powiedzieć sobie, że ciebie już nie ma I chociaż wciąż jesteś ze mną od samego początku byłam samotna. Linkin Park - Leave Out All the Rest . Śniłem, że mnie zabrakło, a ty byłaś taka przerażona Lecz nikt by cię nie wysłuchał, bo ich to nie obchodziło Gdy sen się skończył, obudziłem się z obawą Co po mnie zostanie, gdy mój czas dobiegnie końca? Więc jeśli mnie o to pytasz, chcę byś wiedziała Gdy nadejdzie mój czas, zapomnij o złych rzeczach jakie zrobiłem Pomóż mi pozostawić powody do tęsknoty za mną Nie chowaj urazy do mnie, i gdy poczujesz pustkę w środku Zachowaj mnie w swej pamięci, nie przejmuj się niczym więcej Nie przejmuj się niczym więcej, nie bój się Poniosłem karę, rozpłakałem się, ale to wciąż ten sam ja Na pierwszy rzut oka jestem silny, ale to tylko pozory Nigdy nie byłem doskonały, lecz ty też nie byłaś Więc jeśli mnie o to pytasz, chcę byś wiedziała Gdy nadejdzie mój czas, zapomnij o złych rzeczach jakie zrobiłem Pomóż mi pozostawić powody do tęsknoty za mną Nie chowaj urazy do mnie, i gdy poczujesz pustkę w środku Zachowaj mnie w swej pamięci, nie przejmuj się niczym więcej Nie przejmuj się niczym więcej Zapominasz o bólu, który nauczyłaś się tak doskonale ukrywać Udaję, że nadejdzie ktoś inny i ocali mnie przed samym sobą Nie mogę być taki jak ty Gdy nadejdzie mój czas, zapomnij o złych rzeczach jakie zrobiłem Pomóż mi pozostawić powody do tęsknoty za mną Nie chowaj urazy do mnie, i gdy poczujesz pustkę w środku Zachowaj mnie w swej pamięci, nie przejmuj się niczym więcej Nie przejmuj się niczym więcej Zapominasz o bólu, który nauczyłaś się tak doskonale ukrywać Udaję, że nadejdzie ktoś inny i ocali mnie przed samym sobą Nie mogę być taki jak ty Nie mogę być taki jak ty. tłumaczenia pochodzą z tekstowo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 20.02.10, 18:57 hemp gru, szczególnie '63 dni chwały'. czemu? bo mówi o życiu, a nie o przesłodzonych historyjkach. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiczek Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 21.02.10, 21:53 może nie najpiękniejszy, ale mi się podoba RDJ - Smile Smile, though your heart is aching Smile even though its breaking When there are clouds in the sky, You'll get by If you smile, Through your fear and sorrow Smile, and maybe tomorrow You'll see the sun come shining through For you Light up your face with gladness Hide every trace of sadness Although a tear May be ever so near That's the time you must keep on trying Smile, what's the use of crying You'll find that life is still worthwhile If you just smile i tłumaczenie: Smile, though your heart is aching Smile even though its breaking When there are clouds in the sky, You'll get by If you smile, Through your fear and sorrow Smile, and maybe tomorrow You'll see the sun come shining through For you Light up your face with gladness Hide every trace of sadness Although a tear May be ever so near That's the time you must keep on trying Smile, what's the use of crying You'll find that life is still worthwhile If you just smile. Uśmiech, choć serce boli, Uśmiech, mimo jego łamania Kiedy są chmury na niebie, Możesz być, jeśli się uśmiechasz, Ponad swój strach i smutek. Uśmiech, i może jutro Zobaczysz słońce święcące na horyzoncie dla Ciebie. Rozświetlaj swoją twarz radością, Ukrywaj wszelkie ślady smutku, Choć łza Może być bardzo blisko To czas trzeba próbować zatrzymać Uśmiech, powinien być zamiast łez. Przekonasz się, że życie nadal się opłaca, jeśli się uśmiechniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
aguniajkcb8 Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 22.02.10, 20:31 tym tekstem w życiu sie nie kieruje, ale po prostu mi sie podoba ;D emily osment- average girl Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 22.02.10, 20:34 Justin Bieber- First dance Kocham ten kawałek gdy go tylko słysze płakać mi się chce Odpowiedz Link Zgłoś
aneciaa_15 Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 22.02.10, 20:36 Aerosmith - Armageddon - I Don't Want To Miss A Thing Sasha Strunin - Zaczaruj mnie ostatni raz IRA - Nie daj mi odejśc Markowski - Każdej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
alive_ michael jackson - man in the mirror. 22.02.10, 20:41 ma piękne, mądre przesłanie. c: <3. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia11 Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 22.02.10, 20:42 ashley-dwa serca,krótka historia bajm,szklanka wody-bajm POLECAM ;]] z ciszą pośród 4 ścian ania wyszkoni,gosia andrzejewicz otwórz oczy i lalka ewa farna ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 22.02.10, 20:42 Może nie najpiękniejszy, ale po ciągle ryczę na tej piosence. Przypomina mi się jedno z najlepszych anime jakie oglądałam ; ) Sid - Monochrome no kiss Nasze spotkanie nie ma żadnych kolorów: wyziera z niego monochrom Powierzę ci każde z moich cierpień Nadchodzi bezlitosna jesień, która forsownie znaczy me blizny W czasie gdy ty wciąż dajesz mi znaki swymi chłodnymi palcami Po tym jak się rozpuściłem delikatnie mnie uratowałeś; Uciążliwego i zimnego, bawisz się mną swymi ustami* Mimo to szukam jakiejś oznaki miłości Twoje wysuszone oczy przywiązały je do teraźniejszości przyciągając z dalekich minionych chwil Jeśli mogę to chciałbym skończyć właśnie tak, otulony; Razem, kryjąc bladych nas - księżyc też się chowa... Ile nocy pokochałem od tamtego momentu? W morzu zależności zapominam nawet o oddychaniu Bez względu na twoje urzeczenie pozostawiasz za sobą tylko letnie ciepło Posługując się sztuką wiedzy kiedy przestać, dochodzę do nielubienia twych kłamliwych pocałunków Nie zostawiaj mnie samego, zauważ i nadaj wreszcie kolor; Jakie słowa wyślizgną się z twojego pokoju? Gubisz się, idziesz spać - czy powiesz mi wreszcie coś innego niż to? Tylko księżyc spogląda na westchnienia zatracone w pytających uśmiechach Gdy kolejna wskazówka wymierzy w sufit Ciebie już nie będzie; nie będę cię już potrzebował Mimo to niezaprzeczalnie szukałem jakiejś oznaki miłości Twoje zapłakane oczy przywiązały je do teraźniejszości przyciągając z dalekich minionych chwil Jeśli mogę to chciałbym skończyć właśnie tak, otulony; Twoje życzenie i noc razem przynoszą poranek na próżno Pomaluj go delikatnym, namiętnym jednocześnie tchórzliwym pocałunkiem Księżyc oświetla naszą ostatnią noc Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmadzik Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 22.02.10, 20:54 dla mnie najpiękniejsze są 2 teksty piosenek ::: Celin Dion (piosenka z tytanika ) i Miley Cyrus The Climb Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia270696 R O M A N TI C !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <33 22.02.10, 21:04 yyyy.... no więc xD Celine Dion - My heart will go on <tytanic> Jula- Nadal kocham Jula & Magda - Sracilam i jedna kojarzy mi sie z moim chłopakiem Afrometal - Radio Song aaaaa... <ta piosenka ma coś w sobie > Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 22.02.10, 21:06 piękna piosenka , z sensem - Beyonce - Broken Hearted Girl . Odpowiedz Link Zgłoś
pannaporanna Vesper's Goodbye <3 23.02.10, 14:58 Vesper's Goodbye. Piosenka Nicka Jonasa. Ma cudowny i wzruszający tekst, polubiłam ją od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
muchbetter Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 23.02.10, 15:58 JB- A little bit longer. I Alexander Rybak- 13 horses. Taka właściwie opowieść, ale mi się chce płakać jak tego słucham... 13 horses, swimming in the sea. waiting for someone to find them. Their ship is gone, and now they're all alone with water everywhere around them The men were saved, from the sinking ship, right before it started to burn. And while they're safe, their loyal friends need help Patiently waiting for their turn. 13 horses, swimming in the sea, they don't even know it's pointless. The pride remains, but this time it won't help They used to be so tall, and suddenly they're small There's a couple, way too far behind, soon they will be out of sight. But then, who cares? They're dying anyway all of them are doomed this night. 11 horses, swimming in the sea the sea they thought was just a river. They're used to this It's probably just a race That helps to ease their minds, but where's the finish line? The night grows dark, the body wants to rest, it hurts to breathe, and still they do their best. They want to live, no matter for how long Their thoughts have disappeared, 'cause now they're pretty scared. 7 horses, struggling in the sea, waiting for someone to find them. They don't look back, 'cause what's the point of that, there is only death behind them. They cry for help, but help will never come they don't know where to swim, or what they're swimming from. They try to swim some more, when panic starts to spread, their swimming into [shore?] But only in their heads. 3 last horses, dying in the sea, shouting out their cries for no one. They're born to win, they're screaming in their hearts, the stength of 1000 men, they're fighting 'til the end. The sun is up, birds are everywhere, they're flying high, surfing in the air. It's nice to live, when life is such a blast. One horse still swims, it seems to be the last The 13th horse, has always been the best. His owner will be proud, but now he wants to rest. He's longing for his home, the girl will give him food, "good boy" she'll say, together they will play. 13 horses, swimming in the sea, soon they will be gone forever, and while they swim, one thing still remains, and that's the hope that never dies. It never dies. It never dies. i tlumaczenie - z tekstowo.pl : 13 koni pływa w morzu Czekając na kogoś, kto znajdzie ich Ich statek minął i teraz są sami Woda wszędzi, dookoła ich Ludzie zostali uratowani z tonącego statku zanim on zaczął płonąć I kiedy oni są bezpieczni ich lojalni przyjaciele potrzebują pomocy Cierpliwie czekając na ich powrót 13 koni pływa w morzu Oni nawet nie wiedzą, że to jest bez sensu Pozostaje im duma ale tym razem to nie pomoże Oni byli tak wielcy a teraz są mali Jest para czekająca daleko z tyłu Pozostająca poza zasięgiem wzroku Ale kto się o nich martwi – oni umierają tak czy owak Wszyscy oni są skazani tej nocy 11 koni pływających w morzu Morze, z którym walczyli było tylko rzeką Oni są przyzwyczajeni do tego to jest prawdopodobnie tylko wyścig To pomaga złagodzić ich umysły ale, gdzie jest linia końca Noc rośnie ciemna ciało chce odpocząć To boli ... i nadal oni robią co się da Oni chcą żyć obojętnie jak długo Ich myśli wszystkie zniknęły ‘ Teraz oni naprawdę są przestraszeni 7 koni zmagających się z morzem Czekając na kogoś kto ich znajdzie Oni nie spoglądają do tyłu ... Jest tylko śmierć za nimi Oni płaczą o pomoc ale pomoc nigdy nie przyjdzie Oni nie wiedzą gdzie płynąć albo do czego płynąć Oni próbują przepłynąć jak najwięcej kiedy panika zaczyna rosnąć Oni pływają w .... ale tylko w ich głowach 3 ostatnich koni Umierając w morzu wykrzykując ostatnie okrzyki Oni są urodzeni, by wygrywać ich serca krzyczą siłą tysięcy ludzi walczą do końca Słońce jest Ptaki są wszędzie Oni lecą wysoko serfują w powietrzu Zycie jest miłe kiedy jest takim wybuchem Jeden koń który pływa to wydaje się być ostatnim Trzynasty koń zawsze był najlepszy Jego honor będzie dumny Ale teraz on chce odpocząć On jest stęskniony za domem Dziewczyna da mu jedzenie "Dobry chłopiec ” - ona powie i razem zagrają 13 koni pływających w morzu Wkrótce oni będą minięci na zawsze I kiedy pływają, Jedna rzecz nadal pozostaje I to jest nadzieja ta nigdy umiera To nigdy nie umiera To nigdy nie umiera. <333. Odpowiedz Link Zgłoś
metalowa Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 23.02.10, 16:11 tłumaczenie z tekstowo jak coś więc mogą być błędy : Metallica - Fade to black: Life it seems, will fade away Drifting further every day Getting lost within myself Nothing matters no one else I have lost the will to live Simply nothing more to give There is nothing more for me Need the end to set me free Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gone No one but me can save myself, but it to late Now I can't think, think why I should even try Yesterday seems as though it never existed Death Greets me warm, now I will just say good-bye Life it seems, will fade away Drifting further every day Getting lost within myself Nothing matters no one else I have lost the will to live Simply nothing more to give There is nothing more for me Need the end to set me free Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gone No one but me can save myself, but it to late Now I can't think, think why I should even try Yesterday seems as though it never existed Death Greets me warm, now I will just say good-bye Rozpłynąć sie w mroku Życie chyba kiedyś zaniknie Odpływając coraz dalej z każdym dniem Gubię się wewnątrz samego siebie Nic sie nie liczy- nikt więcej Straciłem wolę by żyć Po prostu nic już wiecej nie mogę dać Nie ma już dla mnie nic więcej Wyczekuję końca, który mnie uwolni Rzeczy nie są już takie jak dawniej Czegoś brakuje wewnątrz mnie Na smierć zatracony- to nie moze dziać się naprawde Nie mogę wytrzymać tego piekła, które czuję Wypełnia mnie pustka Agonia jest coraz bliżej Coraz większy mrok wypełnia każdy świt Kiedyś byłem sobą, ale ten ktoś już odszedł Nikt inny tylko ja mogę siebie uratować- ale jest już za późno Teraz nie mogę już myśleć- zresztą po co w ogóle próbować? Wczorajszy dzień wydaje sie nigdy nie istnieć Smierć wita mnie czule- teraz mogę tylko się pożegnać Odpowiedz Link Zgłoś
metalowa Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 23.02.10, 16:12 sorry ale dodał mi się 2 razy tekst po angielsku . Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 23.02.10, 16:16 Coldplay - The Scientist Come up to meet ya, tell you I'm sorry You don't know how lovely you are I had to find you, tell you I need ya And tell you I set you apart Tell me your secrets, and nurse me your questions Oh lets go back to the start Running in circles, coming in tails Heads on a science apart Nobody said it was easy It's such a shame for us to part Nobody said it was easy No one ever said it would be this hard Oh take me back to the start I was just guessing at numbers and figures Pulling the puzzles apart Questions of science, science and progress Do not speak as loud as my heart And tell me you love me, come back and haunt me Oh and I rush to the start Running in circles, chasing tails Coming back as we are Nobody said it was easy Oh it's such a shame for us to part Nobody said it was easy No one ever said it would be so hard I'm going back to the start 2Pac - Changes Nie widzę zmian, budzę się rano i pytam sam siebie Czy życie jest życia, czy powinienem się zastrzelić Jestem zmęczony byciem biednym, nawet gorzej, jestem czarny Boli mnie brzuch, więc szukam torebki którą by możnaby ukraść Gliny nie przejmują się czarnuchami nacisnął spust, zabił czarnucha, jest bohaterem Oddawać to, dzieciom, kto się nimi przejmuje Jedną mniej głodna buzię, żyjąca z opieki Po pierwsze zapodajcie im dragi, pozwólcie im ubić interes z braćmi dajcie im broń, stańcie z boku i patrzcie jak zabijają się nawzajem Czas na odwet, tak powiedział Huey 2 strzały w ciemnościach i teraz Huey nie żyje Mam miłość dla moich braci ale nie możemy iść nigdzie chyba, że podzielimy się ze sobą musimy porobić zmiany Naucz się patrzeć na mnie jak na brata, zamiast jak na obcego i tak powinno być Jak mógłbym zabrać (zabić) brata jest blisko mnie Najchętniej wróciłbym do czasów kiedy byliśmy dziećmi jednak wszystko się zmienia, i tak to już jest [ refren ] x2 tak właśnie jest nic nigdy nie będzie takie samo tak właśnie jest ahh, tak Nie widzę zmian jedyne co widzę to rasistowskie twarze niewłaściwa nienawiść, przynosi hańbę rasistom zastanawiamy się, ja zastanawiam się dlaczego tak jest jedno lepsze miejsce, wymarzmy stratę zabierzmy zło z ludzi, wtedy będą zachowywać się dobrze ponieważ oboje, biały i czarny palą dziś trawę tylko wtedy odpuszczamy sobie kiedy się zabijamy to umiejętność być prawdziwym, czas na pomoc sobie i ja wiem że wygląda to tak jakby niebo było blisko nie jesteśmy gotowi zobaczyć czarnego prezydenta to nie tajemnica, nie zapieczętowuj faktu więzienne cele są zapełniane czarnymi jednak niektóre rzeczy się nigdy nie zmieniają spróbuj wejść na inną drogę, zostając w tej narkotykowej grze teraz powiedz mi co matka ma do robienia bądź prawdziwy nie odwołuj się do brata w sobie yeah musisz zachować spokój zrobiłem dziś kasę ale to ty zrobiłeś to w nieuczciwy sposób sprzedając narkotyki dzieciakom muszę zapłacić hey, tak to już jest [ refren ] x2 Tupac mówi..... musimy zrobić zmiany teraz musimy zmienić sposób jedzenia sposób życia sposób w jaki traktujemy siebie nawzajem widzimy że stary sposób szkoła postępowania nie skutkowała więc powinniśmy robić to co do nas należy żeby przeżyć Mimo wszystko nie widzę zmian, czy nie mogę zawrzeć najmniejszego pokoju z bratem jest wojna na ulicach i wojna na środkowym wschodzie zamiast z wojny na biedę mają wojnę na narkotyki wiec policja mi przeszkadza a ja nigdy nie popełniłem przestępstwa, którego nie musiałbym popełnić ale teraz wróciłem na drogę i oddam Ci wszystko nie pozwól im się pokonać nie pękaj i nie daj się spoliczkować musisz się nauczyć powstrzymywać siebie robią się zazdrośni kiedy widzą cię z komórką Mówię glinom że nie mogą cię ruszyć nie ufam temu kiedy starają się śpieszyć, ja to walę to jest dźwięk moich narzędzi mówisz że to nie jest w porządku ale mama nie wychowała głupka dopóki ja jestem czarny Muszę żądać, nigdy sobie nie odpuszczać ponieważ zawsze musiałem się martwić żeby oddać kasę jakiegoś kolesia skopałem wracając wracając po tylu latach rat-tat-tat-tat-tat, tak to już jest Odpowiedz Link Zgłoś
emily. "When You're Gone" 01.07.10, 06:32 Avril Lavigne. Uwielbiam ten tekst i całą piosenkę. Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa_th Najpiękniejszy tekst . 01.07.10, 07:32 Cinema Bizarre - Escape to the Stars ; * Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Najpiękniejszy tekst . 01.07.10, 10:55 Placebo - Withuot You I'm Nothing <3 Kocham to, kocham, kocham, kocham <3 Odpowiedz Link Zgłoś
twilight98 Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 01.07.10, 11:00 stairway to heaven Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliście? 01.07.10, 11:14 Nie mam pamięci do tekstów, znam dużo takich, które mnie oczarowały, ale Połączenia od Kombajnu do zbierania kur po wioskach jest mi chyba najbliższe. Ogólnie, oni mają cudowne teksty. Mam czasem wrażenie, że to piosenka mojego życia. D: straszę żeby zapomnieć jak bardzo się was boję omijam was sztucznie obojętny i smaruje wasze mięso balsamem przed spojrzeniem okrutnym i kask zakładam na głowę mam ręce na wierzchu i kości na wierzchu więc wychodzę na ulicę i nie wiem co jest dla mnie dobre mam przyjazną materię i jem węglowodany duże ilości bakterii powodują że jestem spokojny moje serce bije równomiernie regulowane manualnie 180/200 połączenia wewnętrzne są bezpłatne i zaraz przyjdzie milicja ona chce kogoś kochać więc włącza przycisk zapachów wplątując w swe włosy powietrze zsuwa się w dół po łańcuchu marzeń i bardzo chciałby zjeść z mej głowy gumową piłkę jej ręce mnie parzą i oczy mnie parzą więc zaczekam chwilkę uśmiechnij się i zabij mnie kolejka z dzieckiem w poprzedniej kabinie zgniata kobietę kierowca wpatrzony w zdjęcie żony o niczym nie wie sto metrów zostało do przepaści nie jestem taki wyluzowany choć wszyscy wokół uśmiechają się tak jak bym chciał ...i tak jak ty... ♥ ♥ ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
olaaaaa4 Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 01.07.10, 11:18 Verba - Młode wilki 3 , Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 03.07.10, 15:41 Ech.. Michael Jackson - Someone In The Dark ; You Are Not Alone Guns N' Roses - Don't Cry ; Sorry Celine Dion - ta z tytanica.xd (chociażnie przepadam za filmem, piosenkarką i piosenka ogólnie, to jednak tekst ma wspaniały.) Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 03.07.10, 15:51 2 jamesa blunta-goodbye my lover,you`re beatiful(czy jak to się tam pisze;D) i phill collins-you'll be in my heart oraz prawie wszystkie piosenki nickelbacka! wielbię ich<3 Odpowiedz Link Zgłoś
anty.fanka Re: najpiękniejszy tekst piosenki jaki słyszeliśc 03.07.10, 16:27 Jest bardzo dużo pięknych piosenek z wspaniałymi tekstami ostatnio spodobała mi się piosenka, którą śpiewałam moja znajoma na pożegnaniu 3 klas gimnazjum. Tą piosenką jest "Powrócisz tu" Ireny Santor. Piosenka została zaśpiewana podobnie do wersji śpiewanej przez Joannę Berdyn. To jedna z wielu piosenek o pięknych słowach. Wiele osób jej zapewne nie słyszało, dlatego to właśnie ją podaję. "Powrócisz tu" Gdy los cię rzuci gdzieś w daleki świat, Gdy zgubisz szczęście swe i poznasz życia smak, Zatęsknisz do rodzinnych stron I wrócisz tu, wrócisz, gdzie twój dom. Powrócisz tu, gdzie nadwiślański brzeg, Powrócisz tu zza siedmiu gór i rzek, Powrócisz tu, gdzie płonie słońcem wrzos i głóg, Gdzie cienie brzóz, piach mazowieckich dróg. Powrócisz tu, gdzie wierzby pośród pól, Powrócisz tu, gdzie klucze białych chmur, Powrócisz tu, by szukać swoich dróg i gwiazd, By słuchać znów, jak wiosną śpiewa las, powrócisz tu! Pod niebem wielkich miast swój zgubisz ślad, Osiągniesz to, co chcesz, za rok, za parę lat. Lecz gdy zdobędziesz wszystko już, Z dalekich stron kiedyś wrócisz tu. Powrócisz tu, gdzie nadwiślański brzeg, Powrócisz tu zza siedmiu gór i rzek, Powrócisz tu, gdzie płonie słońcem wrzos i głóg, Gdzie cienie brzóz, piach mazowieckich dróg. Powrócisz tu, gdzie wierzby pośród pól, Powrócisz tu, gdzie klucze białych chmur, Powrócisz tu, by szukać swoich dróg i gwiazd, By słuchać znów, jak wiosną śpiewa las. Powrócisz tu, powró - ó - cisz! Wersja Ireny Santor Tekst linka Wersja Joanny Berdyn Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
izuniaw NaJpIęKnIeJsZe ;D 03.07.10, 18:53 hmm...wiele jest takich utworów,ale mnie urzekają teksty Eminema ;D np."When I'm gone" , "Going through changes" , "Mokingbird" itp. No i może...Trzeci wymiar-"teraz śpij" ~~ Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Cancer - My Chemical Romance :( 03.07.10, 20:51 ^smutna, ale piękna, jak sam tytuł wskazuje jest o chorym na raka piosenka : www.youtube.com/watch?v=byVA-YfNxds&translated=1 ze słowami tłumaczenie : www.tekstowo.pl/piosenka,my_chemical_romance,cancer.html piękny tekst ma również piosenka Panic! At The Disco : www.tekstowo.pl/piosenka,panic__at_the_disco,she_had_the_world.html Odpowiedz Link Zgłoś
cranberri ehh 03.07.10, 21:05 The Cranberries - Zombie Zombie I Miss You - Miley Cyrus I Miss You Butterfly Fly Away - Miley Cyrus Butterfly Fly away I Will Always Love You - Dolly Parton I Will Always Love You Chociaż wiem, że to są takie puste słowa w tej piosence ale zawsze się wzruszam Odpowiedz Link Zgłoś