zouza_ 17.01.10, 15:00 widzieliście na youtube filmik ze szwedzkiego mam talent ? niesamowita dziewczynka śpiewała . Zara Larsson ma 10 lat i tak pięknie śpiewa ( moim zdaniem ) co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zouza_ Re: x** Zara Larsson . 17.01.10, 15:03 i jeśli ktoś wie jaką ona piosenke śpiewa to mógłby powiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
malinowoo Re: x** Zara Larsson . 17.01.10, 15:10 Śpiewa ona piosenke "One moment in time" a śpiewa niesamowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: x** Zara Larsson . 17.01.10, 15:03 Myślę, że dzieci w tym wieku nie powinny występować w takim programie. c; Nie wiem czy jest w Szwecji coś na miarę "Od przedszkola do Opola". Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: x** Zara Larsson . 17.01.10, 15:06 zgadzam sie z tobą pięknie śpiewa i umie sie pokazać na scenie nie boi się kamery śliczna i utalentowana Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: x** Zara Larsson . 17.01.10, 15:08 dziewczyna ma talent, ładnie śpiewa . ale tez uważam, zę dzieci w tym wieku nie powinny iść od mam talent . są za małe, po prostu.x d. poczekałaby parę lat . (: Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: x** Zara Larsson . 17.01.10, 15:16 Niektore dzieci na prawdę pięknie śpiewają. Ona też. Odpowiedz Link Zgłoś