xxxnikusxxx Re: Jakiego rapera najbardziej lubisz??? 20.04.10, 20:21 zdecydowanie eminem ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zlo Re: Jakiego rapera najbardziej lubisz??? 20.04.10, 20:21 Peja, PIH. SLU lubię. Zagranicznych nie lubię może oprócz Eminema. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Jakiego rapera najbardziej lubisz??? 20.04.10, 20:22 Nie słucham rapu, ale jak mam wybierać to już Florida Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Eminem 20.04.10, 20:23 Kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham Eminema. Dziękuje za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd . 20.04.10, 20:27 zw względu na Airplanes, powiem że B.o.B. Jeszcze Dizzee Rascal i ewentualnie Eminem i Kanye ;d Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Jakiego rapera najbardziej lubisz??? 20.04.10, 20:27 Nie słucham hip-hopu... Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Jakiego rapera najbardziej lubisz? 20.04.10, 20:40 żadnego. nie lubię rapu, hip - hopu i innych dziwnych rodzajów muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza żadnego. (: 21.04.10, 08:06 chociaż czasem podsłuchuję sobie jakiegoś Pharella, czy Teriyaki boyz x3 Odpowiedz Link Zgłoś
7_things . 21.04.10, 08:23 Podobają mi się niektóre piosenki Eminema i Kid Cudi. Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Jakiego rapera najbardziej lubisz??? 21.04.10, 09:16 kiedyś miałam sentyment do hemp gru, peji, ths klika. niestety rap szybko mi się znudził, teraz nic mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
marcela260 Re: Jakiego rapera najbardziej lubisz??? 21.04.10, 09:28 Najbardziej Eminema Ale poza nim lubię: Proof'a D12, 50 cent'a, Dr.Dre, G-Unit, DMX'a, Xzibit'a, Snoop Dogg'a, Mobb Deep, 2 pac'a, The Game, Obie'go Trice, Drake, Hemp Gru, O.S.T.R'a, Eldo, Paktofonike. Słucham głównie amerykańskiego rapu, ale polskiego też czasem mi się zdarzy posłuchac. Odpowiedz Link Zgłoś
jula__ Re: Jakiego rapera najbardziej lubisz??? 23.04.10, 21:11 Rap jest najlepszy ! Peja Hemp Gru Firma Onar ; ) Paktofonika . SLU rlz. To przynajmniej ma jakis przekaz. Odpowiedz Link Zgłoś
slomka98 Re: Jakiego rapera najbardziej lubisz??? 25.04.10, 08:15 Jay-Z! FloRida też jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
dzagusforever Re: Jakiego rapera najbardziej lubisz??? 11.06.10, 00:12 lubie wielu np. Magik, eminem, grobson, ale najbardziej faworyzuje peje ;p Odpowiedz Link Zgłoś