Dodaj do ulubionych

Charcerstwo.

18.01.10, 15:39
Cześć , nalezycie do ZHP, ZHR, czy Zawiszy ? Jeśli tak napiszcie co wam sie przydarzyło na
jakimś z biwaków, obozów. Ja należe dopiero od półtora roku i żałuje że wcześniej nie
wstąpiłam. Byłam w to lato na obozie miesiącznym , to coś więcej niż jakieś kolonie. Na
koloniach zazwyczaj robi sie to samo, jakieś gry zabawy i koniec. Na obozie mieliśmy
codziennie jakąś rozrywke. Nie starciliśmy czasu na same zabawy oczywiście, pomagaliśmy
powodzianą, nie było tak że nam sie nie chciało poprostu miło nam było razem pomagać.
Sama sie sobie zdziwiłam że wytrzymałam ten obóz, że robiłam coś pożytecznego w
wakacje. Poszłam tam wtedy kiedy nie miałam żadnych przyjaciół a dziś mam mnóstwo
osób które ze mnie by mogły ponieść kare ( oczywiście ja za nich też ) prawdziwi
ludzie . ! big_grinkiss
Obserwuj wątek
    • blackout Re: Charcerstwo. 18.01.10, 16:15
      chodzisz a nie wiesz że się pisze przez ' h' a nie 'ch ' sciana
      • future Harcerstwo o ile już . 23.01.10, 11:26
    • louise_ Re: Charcerstwo. 18.01.10, 16:59
      Niestety nie należę...
      • lisa Re: Charcerstwo. 18.01.10, 17:13
        Charcerze są super ! ...
    • vamtherina Re: Charcerstwo. 18.01.10, 17:05
      Nie należę .

Taki 'c'harcerz z Ciebie jak ze mnie fanka Srajli .
      sciana
      • zabax3 Re: Charcerstwo. 18.01.10, 17:13
        fajnie że wiesz jak się to słowo pisze smile
        Harcerstwo jak coś *

i niestety nie jestem harcerką .
        • hepsio Re: Charcerstwo. 18.01.10, 17:29
          ` pisze się ` harcerstwo ` . nie należę bo to obciach.
          • guelina Re: harcerstwo. 23.01.10, 11:22
            hepsio napisał(a):

> ` pisze się ` harcerstwo ` . nie należę bo to obciach.

żaden obciach , jestem harcerką . Przeżyłam z moją drużyną bardzo wiele i znalazłam
            przyjaciół . smile wcześniej nie umiałam sobie poradzić miesąc w lesie bez technologi i łazienki
            a teraz ? moge jechać na miesiąc do lasu i sobie poradze :d wątpie hepsio że mogłabyś
            zbudować sobie szałas bez zupełnie niczego w środku lasu czy zrobić kuchnie polową , a
            potem spać w szałasie i jeść to co ugotowałaś ? dla ciebie była by to najprawdopodobniej
            szkoła przetrwania , a dla harcerzy wakacje .
      • pepusia Re: Charcerstwo. 18.01.10, 17:23
        tak właśnie pisze sie przez " H "smirk ja nalerze do harcerzy i bardzo sie z tego ciesze ,
        jestem juz półtora roku i dwa tygodnie temu zostałam zastepową a to troche roboty
        najbardziej mnie przerarza ksiazka pracy . Byłam juz na zimowiskach i obozie , jak ty tez
        tak myśle że obozy są lepszen niz kolonie smile ale ta dyscyplina na poczatku mnie troche
        przeraziła uncertain ale później było ok, podoba ni sie to ze w harcerstwie jest tak że jak
        potrzebujesz pomocy to wszyscy ci pomągą . a na obozie super były warty i mój
        chrzest , nawt przerzyłam wakacyjna miłość znasz piosenke Harcerska miłość no to
        właśnie tak było tyle że on już był charcerzem tongue_out jak sie chcesz cos poradzić to pisz nr.
        gg 10538448 naserio polecam wszyskim Harcerstwo jest super big_grin Ps. jak sie nazywa
        toja Druzyna i jakiego koloru macie Barwy ?
    • kicia3 Re: Charcerstwo. 18.01.10, 19:21
      Ja jestem harcerką. Byłam na biwaku i obozie. Jest super.big_grin
    • q. Re: Charcerstwo. 23.01.10, 11:33
      Kochana, harcerstwo się pisze przez "h", nie "ch".
      Poza tym nie należę, wolę być wolontariuszką, ja już tam wiem czym się ci harcerze w mojej okolicy zajmują >.<.
    • pomarancza Re: Charcerstwo. 23.01.10, 11:33
      w kurfffaa! ( nie chciałam zeby mi to zakropkowali )

czy Ty umiesz pisać ?!

Harcerstwo
      Harcerstwo
      Harcerstwo
      Harcerstwo
      Harcerstwo
      Harcerstwo
      Harcerstwo
      Harcerstwo
      Harcerstwo
      Harcerstwo

• baby... Re: Charcerstwo. 23.01.10, 11:42
      ja od nie dawna chodze , ale przyznam że mi się podoba . nie długo mam bieg
      harcerski
      czuwaj ! ;*
      • lully Harcerstwo 28.01.10, 00:29
        Mi się bardzo podoba, szczególnie wyjazdy. Jestem przyboczną w drużynie ZHR-u, i
        szczerze trochę na obozach brakuje mi łazienki.
        • heyyeah Re: Harcerstwo 28.01.10, 00:36
          Byłam… xD
          Ale się zmyłam, bo mnie koleżanka kopnęła klanem w plecy… Świnia.!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka