virginkaa Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 19:26 Another now melodia z Titanica , jak Rose spływa w tej łódce i tak patrzy na Jacka Fani Titanica wiedzą o czym mówię xd No i oczywiście - My heart will go on Odpowiedz Link Zgłoś
karrla19i94 Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 19:30 mi zdarza się płakać przy piosenkach verby... Odpowiedz Link Zgłoś
evilia Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 19:31 Ja poryczałam się tylko raz ! Przy piosence Bon Jovi - Always ... Piękne, ale popłakałam się jak słuchałam i czytałam tłumaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
techno14 Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 19:37 celine dion-my heartwill go on ( z titanika) Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 19:59 zazwyczaj płaczę tylko przy tych piosenkach, które w jakiś sposób mogłyby opowiadać o moim życiu, uczuciach. Było takich mnóstwo, ale napiszę te co teraz pamiętam: Eminem-When I'm gone Eminem- Love you more Eminem- Beautiful Demi Lovato- Don't forget Simple plan- Perfect Beyonce- Broken Hearted Girl Paramore- All I wanted Paramore- Another Day tyle mi utkwiło ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
wioll Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 19:45 Ja zawsze płacze przy ,,Sen o Wiktorii" Dżemu... wiąże się z koszmarnymi wspomnieniami Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 20:03 ` metallica - nothing else matter. 3 doors down - here without you. beyonce - halo. Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 22:10 Orange blue-She's got that light Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Płacz przy piosence 21.01.10, 15:42 płakać przy piosenkach zdarza mi się ostatnio dość często, może to z powodu mojego niezbyt fajnego humoru ;c wczoraj była Utopia przedwczoraj The last time tydzień temu jeszcze co innego. a jak mam ciężkiego doła to i przy Blender potrafię się poryczeć. wiem, pewnie myślicie o mnie : psychiczna jakaś o_O Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Płacz przy piosence 21.01.10, 15:55 nie płacze przy piosenkach. ogólnie rzadko się wzruszam. . . xp no, ale jest kilka piosenek przy, których robi się smutno. ^ evanescence - hello britney spears - everytime Iga Porada - Mały Książę i Róża jest jeszcze kilka, ale nie pamiętam teraz. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Płacz przy piosence 21.01.10, 16:16 Edyta Górniak - List . ( zawsze placze ) i Beyonce - Broken Harted Girl . Odpowiedz Link Zgłoś
rachelkaulitz Re: Płacz przy piosence 21.01.10, 16:46 No trochę tego jest... O.S.T.R. ft. Pezet "Echo Miasta" Niby jakiś taki zwykły rap, ale zawsze sobie coś pomyślę i pójdzie lawinowo... Avril Lavigne - I Will Be Linkin Park - Hands Held High Green Day - Boulevard of Broken Dreams ... Odpowiedz Link Zgłoś
taewunia8 Re: Płacz przy piosence 21.01.10, 16:54 przeważnie przy ; "when you look me in the eyes" jonas brothers . and; "stay on me side" jimmy eat world . pozdrawiam . : ) Odpowiedz Link Zgłoś
martynka13 Re: Płacz przy piosence 21.01.10, 16:57 ja przy wielu piosenkach a głównie przy samej muzyce fortepianowej a najbardzie przy''kiss the rain'' Odpowiedz Link Zgłoś
wildthing Re: Płacz przy piosence 21.01.10, 17:12 The Fray - Never Say Naver Goo Goo Dolls - Iris A ja mam doła to poryczę się nawet przy Helenie (MCR). Odpowiedz Link Zgłoś
happysad1 czesto 21.01.10, 17:01 czesto jak mam dola to placze przy smutnych piosenkach lub wolnych piosenkach ;p. A czasem nawet jak jestem szczesliwa i uslysze jakas piosenke ktora kojarzy mi sie z czym takim wzuszającym lub strasznym itd to rycze xd ;p . to sie dzieje baaardzo czesto ;p ale sie tego nie wstydzee xd Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Płacz przy piosence 21.01.10, 17:11 przy niektórych jakieś TH gdy mam 'fazy' na becZenie Within Temptation-pale MJ-You are not alone itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Płacz przy piosence 21.01.10, 17:19 Justin Bieber -First Dance . <33 Odpowiedz Link Zgłoś
polly__ Re: Płacz przy piosence 21.01.10, 17:20 Hmm.. Jakoś nie pamiiętam... ; d Ale wzruszyłam się przy piiosence Celine Dion - My Heart Will Go On . < 33 Cudnaa.. ; * Odpowiedz Link Zgłoś
fanrbd zdarza się, gdy wspominam coś przykrego ... 21.01.10, 22:11 ale, żebym tak bo piosenka smutna to nie . moje takie dołujące ; IRA - nie daj mi odejść Happysad - Wszystko jedno Britney Spear - Everything Łzy - Oczy szeroko zamknięte Myslovitz - My simple plan - perfect Odpowiedz Link Zgłoś
nirvana_laugh Re: Płacz przy piosence 21.01.10, 17:43 a ja płacze przy wielu piosenkach... Christina Aguilera - Hurt, Save me from myself, Fighter Alexz Johnson - Skin Beyonce - Broken-hearted girl Nirvana - Smells like teen spirit Oh Laura - Release me Avril Lavigne - Where you're gone i I'm with you Whitney Houston - I will always love you i I have nothing Celine Dion - My heart will go on Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka16 Re: Płacz przy piosence 21.01.10, 17:47 Tylko przy "A miało być tak pięknie" Happysad'a Odpowiedz Link Zgłoś
alice_cullen08 Re: Płacz przy piosence 25.01.10, 19:02 Może nie płaczę, ale wzruszam się przy piosenkach Whitney Houston Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Płacz przy piosence 25.01.10, 20:09 paramore - we are broken, green day - wake me up when september ends, jimmy eat world - dizzy & hear you me, the kills - black ballon, my chemical romance - disenchanted & cancer & the ghost of you, the all-american rejects - the wind blows & can't take it & its ends tonight. Odpowiedz Link Zgłoś
martyniak płacze 25.01.10, 20:15 ja płacze głównie przy: -monika brodka-znam cie na pamięć - Tokio Hotel-Vergessene Kinder -tatanic -tomasz karolak- zabiore cię Odpowiedz Link Zgłoś
trampolinka__ Re: Płacz przy piosence 25.01.10, 20:23 Może to dziwne, ale ja płakałam m.in przy: Where Are You Now - w wykonaniu Justina Biebera ;] You're Not Sorry - Taylor Swift Fifteen - Taylor Swift ft. Miley Cyrus Down To Earth - Justin Bieber Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Płacz przy piosence 25.01.10, 20:33 ja nie płaczę przy piosenkach. ja ryczę na filmach xd Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Płacz przy piosence 15.02.10, 17:06 everything(liehouse), storm(lifehouse), i'm lost without you(blink-182), my immortal (evanescence), pieces(red), on my own(the used). ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
zazdrosnakredka Re: Płacz przy piosence 27.02.10, 12:26 może nie płacz od razu, ale wzruszające jak dla mnie sa np.: Tokio Hotel - Monsoon [ ona mi zazwyczaj przynosi wiele refleksji. ] Tokio Hotel - Schwarz Tokio Hotel - Forever now Tokio Hotel feat. Kerli - Strange [ tu akurat jak ją słyszałam za pierwszym razem to miałam łzy w oczach ] Christina Aguilera - Beautiful Darin - What if 30 Second To Mars - The Story Odpowiedz Link Zgłoś
some_crazy Re: Płacz przy piosence 15.02.10, 17:12 hmm... ja czasami płacze przy Avril - Innocence ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Płacz przy piosence 15.02.10, 17:27 naturalnie. ostatnio przy utopia i are you the one Odpowiedz Link Zgłoś
dinkab966 Re: Płacz przy piosence 16.02.10, 14:03 Ja płacze przy Far Away - Nickelback Odpowiedz Link Zgłoś
fabienne Re: Płacz przy piosence 16.02.10, 12:50 Jak mnie weźmie na płacz, to najczęściej przy LIMP BIZKIT-Behind Blue Eyes. No przy Tokio Hotel-Zoom Into Me. Odpowiedz Link Zgłoś
squash Re: Płacz przy piosence 16.02.10, 13:51 Nigdy nie płaczę z powodu piosenki. Czasami, kiedy jest mi smutno włączam sobie jakieś wolne zawodzenie Avril, lub coś podobnego i jeszcze bardziej się tym dołuję. I żrę czekoladę, rozpaczając nad tym, że jest i smutno, utyję i cały świat jest bee. :c Odpowiedz Link Zgłoś