19.01.10, 17:48 Więc ja mam takie pytanie czy płaczecie przy muzyce a jeśli tak to jaka to piosenka?? Ja rycze przy I have nothing Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Re: Płacz przy piosence 19.01.10, 17:54 no nie ma nikogo I have nothing oczywiście ..... Whitney Houston Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Płacz przy piosence 19.01.10, 17:55 nigdy nie poryczałam sie przy piosence. x d. Odpowiedz Link Zgłoś
melenka Re: Płacz przy piosence 21.01.10, 16:13 Ja nigdy nie poryczałam sie przy piosence Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Płacz przy piosence 27.02.10, 11:46 Beyonce - Broken Harted Girl( jest cudowna , zawsze rycze ) Mandy Moore - Cry -( pewnie dlatego że przy ogladając " Szkołe Uczuć " zawsze rycze przy niej na zakonczeniu jak głupia ) hm .. co jeszcze ? oo wiem . Stok - Wszytko kim jesteś dla mnie . ( moze nie jest jakas tam bardzo wzruszajaca sie ale słuchałam jej w trunym okresie mkge życia więc jest dla mnie wazna . i ostatnio wzruszyła mnie jeszcze Missing - N-dubz Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Płacz przy piosence 19.01.10, 17:57 In another life - The Veronicas może nie rycze ale ta piosenka wywułuje we mnie wielkie emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_ Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 07:25 Nie ryczę przy piosence, bo po co? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka97 Re: Płacz przy piosence 21.01.10, 16:04 mariah carey i want to know what love is Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_love Re: Płacz przy piosence 22.01.10, 12:19 tylko raz przy jednej starej piosence,niestety nie znam tytułu... Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Płacz przy piosence 27.02.10, 22:51 Ścieżki dźwiękowe do Władcy Piescieni mogę płakać godzinami.... Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: Płacz przy piosence 19.01.10, 18:01 Ja płacze przy piosenkach z titanicaa [Taki wątek już byył ] Odpowiedz Link Zgłoś
aluminiowa Re: Płacz przy piosence 19.01.10, 18:01 przy something in the way- Nirvany Odpowiedz Link Zgłoś
tunia.18 Re: Płacz przy piosence 19.01.10, 18:02 jak jest bardzo wzruszająca to płacze,ale nie pamiętam tytułów Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Płacz przy piosence 19.01.10, 18:03 często, bo swoje wspomnienia i przeżycia wkładam w jakąś piosenkę i one tam zostają. james blunt - goodbye my lover, same mistakes automatic loveletter - can't move on sia - breathe me lamb - my angel gabriel three days grace - last to know the cab - vegas skies the script - the man who can't be moved, the end where i begin lostprophets - rooftops staram się ich w dzień unikać jak ognia. Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Płacz przy piosence 19.01.10, 18:06 Michael Jackson "Human nature" Leona Lewis "I see you" Chyba to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
boy_love_you Re: Płacz przy piosence 19.01.10, 18:13 JA płaczę przy wielu np. Cry me a river ale jak śpiewa to Justin Bieber Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 Wstysd się przyznać ale ... 21.01.10, 16:02 ... Gdy byłam na This Is It (o Jacksonie jakby ktos nie wiedział xD) Pobeczałam się na napisach końcowych jak leciało "This Is It". Ogólnie przy piosenkach nie ryczę ale wzruszam sie i czasem popłynie mi łza przy ''You Are Not Alone", "Human Nature" , ''Heal The World" , "This Is It" <- wszystkie MJ wiem ale to nie moja wina że aż tak na mnie działają * aż wstyd się przyznać Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 {poprawione błędy} Wstysd się przyznać ale ... 21.01.10, 16:06 * "Wstyd się przyznać ale ... " PS Płaczę jeszcze przy "Man In The Mirror" <MJ Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Płacz przy piosence 19.01.10, 18:11 ja sie poryczałam jak moja koleżanka śpiewała I will always love you Whitney Huston ale ona tak pięknie śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
szejkii Re: Płacz przy piosence 19.01.10, 18:16 ja się poryczałam przy piosence Michaela Jacksona - you are not alone . kocham tą piosenkę . Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyn Re: Płacz przy piosence 19.01.10, 18:21 Może to głupie, ale ja płaczę przy "The Climb". Nie dlatego, że to hit, ale dlatego, że mówi o pokonywaniu trudności, o spełnianiu marzeń, o wspinaniu się na szczyt... Wywołuje u mnie tak wielkie emocje, że ciężko mi nad sobą zapanować. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Płacz przy piosence 19.01.10, 18:54 ja przy Utopia Within Temptation. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Płacz przy piosence 19.01.10, 18:57 nie płaczę przy piosenkach. Ale niektóre wprowadzają mnie w dziwny nastrój Odpowiedz Link Zgłoś
xxriczkaxx Re: Płacz przy piosence 19.01.10, 18:58 Przy polskiej : www.youtube.com/watch?v=eBiVHQ09SRE Zagraniczna : Don't forget - Demi Lovato Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Płacz przy piosence 19.01.10, 19:08 nirvana - jesus doesn't want me for a sunbean. :c btw, czemu nie widzę Twojego nicku? :c Odpowiedz Link Zgłoś
aluminiowa Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 18:42 boże vilolet_ ! zainrygowałaś mnie ! ale pamiętaj : nie ma lata , bo jest zima i nie można usiąść na burtniku ! Odpowiedz Link Zgłoś
aluminiowa Re: Płacz przy piosence 22.01.10, 10:54 niewidocznym nickiem . za tym napewno kryje się jakaś mroczna tajemnica . Odpowiedz Link Zgłoś
aluminiowa Re: Płacz przy piosence 23.01.10, 09:59 ten niewidoczny człowiek to got w ciemnościach ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
aluminiowa Re: Płacz przy piosence 23.01.10, 12:34 ten niewidoczny . kojażysz to zdjęcie na Nonsensopedii ' got w ciemnościach ' ? tego gota tez nie było widac . Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa # 27.02.10, 22:59 Płacze, ale nie pamiętam już wszystkich tytułów. c: Virginkaa # Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Płacz przy piosence 19.01.10, 22:02 ` Przy niektórych TH . najczęściej przy LaFee - Tell my why . Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx Re: Płacz przy piosence 19.01.10, 22:11 przy piosence rbd-adios . bo zawsze mi się przypominają czasy kiedy rbd jeszcze istniało . Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Płacz przy piosence 19.01.10, 23:45 osatnio płakałam przy within temptation forgiven xd ogolnie mam sklonnosci do placzu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 01:10 Dziwny jest ten świat - Cz. Niemen . w dniu śmierci Jana Pawła II [*] . Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 07:58 ja raczej przy zadnej moze przy man in the mirror Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: jakoś nie ; x 20.01.10, 09:38 Outkast - dyin to live Może nie płaczę ale tkie fajne emocje przy niej dostaję :d Odpowiedz Link Zgłoś
kinia0002 Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 09:31 Ja płaczę przy When Your Gone - Avril Lavigne Piękna piosenka ... taka spokojna pokazuje że gdy kogoś już nie ma na świecie ... to może byc w twoim sercu .... Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 10:11 ja po tym jak dowiedziałam się że osoba w której jestem zakochana jest zakochana w mojej przyjaciółce płakałam przy takich piosenkach jak : patrycja markowska - świat się pomylił rubik - most dwoja serc rubik - nie wstydź się mówić że kochasz miley cyrus - goodbye taylor switf - wszystkie nie rozklejam się często ale wtedy musiałam . Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 10:16 przy piosence ; A Fine Frenzy - "Almost Lover" i przy; Lykke Li - "Possibility"... fanki zmierzchu pewnie wiedzą dlaczego przy tej pozdrawiam ;*;*;*;* Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 10:56 przy żadnej .jakoś nie wzruszają mnie żadne piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
sue1998 Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 11:30 ja raczej nie płaczę przy muzyce,prędzej zasypiam Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 12:23 Ja nie płakałam jeszcze przy żadnej piosence. Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 12:35 Było . -.-' Mi się nigdy nie zdarzył płacz przy piosence . Przy filmie to już bardziej . ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 18:17 płakałam ale nie pamiętam tytułu Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 18:48 Nie wiem jaka to by musiała być piosenka, żebym się popłakała. Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 18:55 Within Temptation-Utopia Avril Lavigne- When you're gone Santana- Just feel better Celine Dion- My heart will go on Kings Of Leon-Closer ale jak jestem smutna czy coś to potrafię płakac przy każdej piosence Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Płacz przy piosence 27.02.10, 23:41 Within Temptation-Utopia Tytanic . mogla bym wymieniac caly dzien , ale ide spac xd . lubie płakac przy piosenkach .. jakos mi lepiejj Odpowiedz Link Zgłoś
koteq54 Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 19:11 justin bieber - where are you now pih - śmirć nas nie rozłączy Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 18:53 Czasem placze na piosenkach- jak mam dola Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 18:57 Ja ryczę na piosence Guns N' Roses - Don't Cry . < 33 3 Ironia... xd Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 19:05 nie płaczę już przy żadnej, kiedyś płakałam przy Almost Lover (A Fine Frenzy), Spadam (Pezet) i Nigdy już nie wróci (PIH). Odpowiedz Link Zgłoś
cathylinton Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 19:11 Ojeeejuuu . ;dd Ja płaczę przy każdej co ma wolne tempoo . ;/// Lubię płakać przy P!nk-I don't believe u, kiedyś przy Młode Wilki 7 szczególnie ta ostatnia zwrotkaa. ; xx eee.. przy never think . Ale jak moja mama widze że płaczę przy piosence oczywiście mnie pociesza, ale też mówi "Hej! Nie smuć się. To dobrze o człowieku świadczy, że płacze, bo wtedy okazauje się, że ma uczucia i potrafi płakać z piosenki o dogłębnym znaczeniu". U mnie płacz jest od niedawna przychodzi sam z siebie. Nie potrzebuję piosenki żeby płakać . ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zlo JA becze. 20.01.10, 19:18 Przy każdej wolnej i gdy pomyślę w trakcie o Dżekim [ umajły piesek ; ///////////] Odpowiedz Link Zgłoś
truski_95 Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 19:26 Miley to Nick -Your not sorry za pierwszym razem si pobeczałam nie wiem dla czego Someones watching over me i jeszcze przy tym jak fil oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx Re: Płacz przy piosence 20.01.10, 19:19 Jak ktoś jest wrażliwy to płacze. Ja na przykład płaczę przy piosenkach takich jak: Ewa Farna - Zamek ze szkła, Miley Cyrus - When i look at you, Miley Cyrus - The Climb, Taylor Swift - Love Story, Taylor Swift - Crazier, Miley Cyrus - I miss you, Miley Cyrus - Goodbye. Ogólnie te chyba najbardziej mnie wzruszają, szczególnie The Climb, bo mówi o trudnościach... Odpowiedz Link Zgłoś