screm 21.01.10, 18:19 Doujinshi są związane z Mangą i Anime, jakby ktoś nie wiedział. Doujinshi. Czytacie? Oparte na jakich anime? Macie swoje ulubione? Wszystko tu ; ) I proszę nie pisać chamskich odpowiedzi - zachowajcie je dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reigai Re: Doujinshi 23.01.10, 13:06 ja mam kilka dojinshi Death Note, ale zdecydowanie preferuje czytanie fan ficków, bo jednak nie muszę za to płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
jablecznik Re: Doujinshi 23.01.10, 17:22 Czytam i uwielbiam. Szkoda, że tych które mnie tak bardzo interesują jest najmniej. Najbardziej lubię z harry'ego potter'a ze snape'em. () i z naruto z kakashim ale ogólnie to miło poczytać zawsze jakiegos doujina z serii i bohaterami, których się lubi. Byle kreska była ładna... Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Doujinshi 31.01.10, 21:40 O tak, dla mnie kreska stoi na pierwszym miejscu, potem jest język (raz czytałam takiego po arabsku xD) no oczywiście paring... Co dziwne - z potterowskich nie znam za dobrych doujinów. Polecacie jakieś? I oczywiście, kocham SasuNaru... ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
recenzentka Re: Doujinshi 31.01.10, 21:48 interesuje sie mangami i anime ale o tym nawet nie słyszałam...a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś