bieberowaapanna Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 23.04.10, 14:27 najbardziej mnie wkurza Nohan Cyrus !!!!!!!!!!! zachowuje siem jak księżniczka na ziarnku grochu Odpowiedz Link Zgłoś
bieberland Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 23.04.10, 14:31 WEDŁUG MNIE nOAH cYRUS xD Odpowiedz Link Zgłoś
immortal_ Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 23.04.10, 14:38 Lady GaGa.... jest okropna ;// Odpowiedz Link Zgłoś
serena.v.d.w. Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 23.04.10, 14:39 z polskich - andrzejewicz. biedna dziewczyna a z zagranicznych - selenka, miley'usia. gwiazdeczki disney'a. porąbane w głowach Odpowiedz Link Zgłoś
zakreconaxd Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 23.04.10, 14:46 Selena Gomez i Tokio Cioty..!! Odpowiedz Link Zgłoś
wtf.owa Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 23.04.10, 15:32 Bill z Tokio Hotel, ale jestem tolerancyjna i nie poem dlaczemu. Odpowiedz Link Zgłoś
spongebob. Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 02.07.10, 12:51 disney (waneska, aszli, majli itd.) + justin bieber, of course + taylor momsen Odpowiedz Link Zgłoś
aivelen Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 23.04.10, 15:38 stewart. krysia stewart. a i jeszcze noah cytrus. Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 23.04.10, 15:39 Justin Bieber. nie lubię go, strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
silve Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 23.04.10, 15:41 rockville. napisał(a): > Justin Bieber. nie lubię go, strasznie. Zgadzam się ile można słuchać chłoptasia bez mutacji ??albo te jego fanki które nie długo nie będą o nim pamiętać Odpowiedz Link Zgłoś
bibi4 Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 23.04.10, 16:04 Miley Cyrus i Tokio Hotel Odpowiedz Link Zgłoś
ami. Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 23.04.10, 16:07 Dzidzia Bieber, Selena Gomez, Doda, Michał Piróg Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 23.04.10, 16:09 sterling knight Odpowiedz Link Zgłoś
paramore2788 Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 23.04.10, 16:18 Ja nie lubię wszystkich gwiazdek disney'a. Pamiętam taką akcje w szkole. Dziewczyna podchodzi do mnie i mówi: Ania lubisz Hannah Montane? Ja odpowiadam że nie. A ona: To co ty lubisz? Gwiazdki Disney'a zdobyły sławe tylko dzięki Disney Channel. Inne zespoły potrafią to zrobić same, a nie dzięki kanałowi z bajkami dla dzieci. Nie mówię tylko o Miley. Mówię też o Demi Lovato, Jonas Brothers, Selenie Gomez i wiele innych. Np. Kiedyś w tv nie było nic więc puściłam Disney Channel. Akurat leciał serial JONAS. W tym serialu oni mówią tylko o swojej sławie. Ale jestem super. Czy: Musimy być aż tak bardzo sławni? Strasznie mnie tez denerwuje jak te wszystkie małe dzieci mają dużo rzeczy z Hannah Montany I Camp Rocka. Plecak, piórnik, zeszyt, długopis, pościel, a nawet krem do rąk. Trzeba w allegro.pl wpisać Hannah Montana. Zobaczycie takie bzdury o których nawet nie pomyślałyście. Łał ale sie rozpisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 ; / 23.04.10, 16:20 miley cyrus , tokio hotel ,justin biber , selena gomez ,kristen stewart itd ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sonia07 Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 23.04.10, 16:22 Trudny wybór, ale chyba ten Bieber. Odpowiedz Link Zgłoś
cocochanel Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 23.04.10, 16:31 najbardziej? definitywnie wszystkie pseudogwiazdki, które wywodzą się z disney'a, dobra, ashley tisdale odpuszczę, nie jest taka najgorsza. ale reszta? porażka. najbardziej ze wszystkich: cytrus, srelcia, debilovato i jeszcze waneska. niby takie grzeczne i słodziuutkie taa, chyba jak śpią. o ile wogóle to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
magi18 Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 23.04.10, 16:46 Ja nie lubię Pink. Odpowiedz Link Zgłoś
nicely Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 26.04.10, 12:15 najbardziej denerwuje mnie Selena Gomez. Odpowiedz Link Zgłoś
beacinka11 Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 26.04.10, 12:20 Taylor Lautner, taki laluś z niego i w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
rapowamania Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 26.04.10, 12:39 Tokio Hotel Peja Odpowiedz Link Zgłoś
sirangel Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 26.04.10, 12:42 DebiLovato... Odpowiedz Link Zgłoś
bella997 Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 26.04.10, 12:53 Taylor Lautner,Taylor Swift, Justin Bieber, Selena Gomez ; / Odpowiedz Link Zgłoś
milya Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 26.04.10, 13:13 ee, miley cyrus, ke$ha, veronicas... selenę tylko w 'czarodziejach...' lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
colorova. Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 23.05.10, 19:03 a jest jeszcze parysia i demitria lovato... chociaz lubie jej serial... ale jest na maxa beznadziejna;// Odpowiedz Link Zgłoś
popgirl Re: najbardziej wkurzająca gwiazda wg was... 26.04.10, 13:22 Oo ... Miley Cyrus !!! No albo Doda Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: Paulla i Bimber -,- 26.04.10, 14:13 Bieber...on ma w sobie coś takiego, że no...nie sposób nie czuć do niego odrazy. Takie moja skromne zdanie, wytypowałabym Noach C. , ale no ludzie ONA NIE JEST GWIAZDĄ !!! a kieruje się tytułem. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka1 Wkurzające gwiazdki 26.04.10, 15:05 Noah Cyrus(jej zachowanie) Miley Cyrus(myśli że może wszystko bo zagrała hanne montane) Taylor Swift( udaje przyjaciółke żeby sie wypromować- najpierw miley, potem Selena Gomez teraz Carrie Underwood) Tokio Hotel(a zwłaszcza Bill który wygląda jak gej) Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Paulla i Bimber -,- 23.05.10, 18:12 Oo i tokio hotel tez nienawidze i teylor swift taka sliczniutka blondyneczka uwarzajcie na jej makijarz Odpowiedz Link Zgłoś
myszka77 Re: justin bimber, selena gomez. ; x 26.04.10, 15:16 Nie lubie tej co gra Ginny Weasley w Harrym Potterze Odpowiedz Link Zgłoś