colaxdd 24.01.10, 14:54 Znacie? Jakie są wasze ulubione piosenki i jak poznaliście? Moimi ulubionymi są All These Things I Hate oraz Waking The Demon. Szukałam wątku o nich, ale nie znalazłam, a jeżeli był to już dawno i wszyscy o nim zapomnieli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chrupek Re: Bullet For My Valentine 24.01.10, 15:52 Słyszałam o tej grupie, aczkolwiek z piosenkami się nie zapoznałam. :d Ps. Nie denerwuj się, że nikt nie czyta. Potrzeba na to kilku godzin czasami dni. Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Bullet For My Valentine 24.01.10, 15:57 znam. kiedyś kiedyś, kiedy jeszcze nałogowo słuchałam takiej muzyki, słuchałam ich ciągle. ale nic o nich nie wiem ;dd from a buried heart ma świetny początek, moge go słuchać ciągle i ciągle. i całe też jest świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia07 Re: Bullet For My Valentine 24.01.10, 16:01 Znam niewiele ich piosenek, ale najbardziej z dotychczas poznanych lubię "Tears Don't Fall". Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: Bullet For My Valentine 24.01.10, 21:02 znam, czasem słucham. ulubiona piosenka - curses Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Bullet For My Valentine 24.01.10, 21:08 lubię, lubię c: o tak, więcej takich wątków, proszę <3 Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Bullet For My Valentine 24.01.10, 21:04 ładny zespół, ładne piosenki, znam, kiedyś słuchałam. c: Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: Bullet For My Valentine 25.01.10, 14:15 ojeeej. XD oni są przecudni. matt to chodzący sex, o .! . tears don't fall, waking a demon, no control, all the things i hate, disappear, 4 words, hand of blood, scream aim fall... xD większość ich piosenek jest naprawde godna uwagi. ahhh. come to polend, please. <wystawia lapy>. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Bullet For My Valentine 26.01.10, 16:17 4 Words, Curses, End Of Days Odpowiedz Link Zgłoś
edziocullen Bullet Vor My Valentine 26.01.10, 16:33 nareszcie ktoś napisał o tym zespole! są bardzo fajni! kiedyś znalazłam ich przez przypadek na you tube i od tamtej pory ich słucham. najbardziej lubię "all these things i hate" genialne! Odpowiedz Link Zgłoś