cukiereczek123 25.01.10, 19:00 czy macie jakieś pomysły na własnoręczne ozdoby do pokoju typu stare zdjęcia , pocztówki piszcie wszystko co wam przyjdzie do głowy ja już był taki wątek to soryy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grafka Grafka ma rupieciarnię to Ci powie ;D. 25.01.10, 19:12 No więc. Ja to zrobiła sobie tak. Kupiłam kule (taką jak na rybki) tyle, że była w sklepie 'wszystko po 4 zł ' ;d. i teraz tak: -Kreda z portierni ze szkoły (kolorowa) -sól -piasek -ładne kamyczki ( te co to akwarium kolorowe sprzedają) -roslinki sztuczne ;d -i jakiś zameczek z gliny itp. Scierasz kredę na pyłek i mieszasz z solą tak aby się zabarwiła na dany kolor. Wysypujesz 1 warstwę na spód. Powtarzasz czynność tyle razy, ile masz kolorów kredy Później 'wkopujesz' roslinki do najwyzszej warstwy soli (tej na wierzchu) i zasypujesz to kolorowymi kamyczkami aby nie było sladu na kamyczkach stawiasz ten domek itp. z gliny czy czegos tam..i wlasciwie gotowe. jesli masz duża (płaską) muszlę, to odwracasz ją dnem i wsypujesz piasek. Kamyczki tez mozna obsypac piaskiem. 2. hm..ja to mam całą szafę w moich szkicach..ale chyba juz je czas zerwac. 3. nie wieszaj nic na scianach tasma klejaca-zostaja slady -.- 4..postaw kota na krzesle- on zawsze ladnie dekoruje ;D 5. wyjmij grube ksiazki na stolik- wyglada madrze . 6. Duuużo roślinek <3 Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: własnoręczne ozdoby 25.01.10, 19:28 Swego czasu wieszałam w domu swoje prace plastyczne i zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś