Dodaj do ulubionych

W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez

• vanella Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 27.01.10, 22:16
      Błękit, ale może dlatego mi się podoba, bo to mój ulubiony kolor
    • marlene różowy . 27.01.10, 22:24
      Nic do dać, nic ująć. Do takich przesłodzonych, cukierkowych laleczek róż i
      tylko róż. W innych wygląda jak dziewczynka na siłę chcąca być kobietą.
      Zwłaszcza eksperymenty z czarnym. Selena przesadza z szykownością i elegancją.
      Wygląda jak dziecko, strasznie słodko i niewinnie. Tylko różowy nie czyni z niej
      starej - maleńkiej gwiazdeczki, która próbuje być ikoną mody. Chociaż w tej
      różowej sukience kojarzy mi się ze świnką piggy, uważam, że ten odcień będzie
      dla niej korzystny.
      • elliot Re: różowy . 27.01.10, 22:31
        marlene, a mi się podoba w źółtim!
        widzę, że twoja nienawiść do Seleny jest już umiarkowana, bo nie rzucasz
        wyzwiskami xdee
        ale zgadzam się to jej słitaśnego wyglądu pasują pastelowe kolory np.różowy,
        niebieski, żółty itd. do tego blond włoski i będzie cud, miód i orzeszki haha.
        jestem za żółtym i różowym
        • marlene Re: różowy . 27.01.10, 22:36
          elliot.... <3

Ja nigdy jej nienawidziłam, tylko po prostu jej brak talentu zasłaniany słodką,
          uśmiechniętą twarzyczką mnie odrzuca. Być może jest sympatyczną dziewczyną, ale
          paradując w małej czarnej i sprawi sobie głosu na miarę przynajmniej
          innych gwiazd Disneya...
          • marlene Re: różowy . * 27.01.10, 22:39
            * nie sprawi .

błąd klawiatury .
          • elliot Re: różowy . 27.01.10, 22:40
            jak widzisz dla niektórych liczy się tylko wygląd, bo to zapewne zapewniło jej
            star i trochę talentu aktorskiego nie zapominając o pewności siebie. aktorzyna uncertain
            grrr
            • marlene Re: różowy . 27.01.10, 22:44
              To się nazywa Hollywood, kochana. Kiecka, tapeta, uśmieszek, błyszczyk, kilka
              min w marnym serialiku i już jesteś sławna. Co ten Disney dzieciom robi w
              głowach, że takie beztalencia są tak rozpoznawalne i cenione ?
              • elliot Re: różowy . 27.01.10, 22:49
                racja, całkowita, ale nic nie poradzisz. prawdziwe talenty się marnują podczas
                gdy Gomezy myślą, że mają jakiś talent. a ta jej płyta to tylko dowód na to, że
                potrzebuje jeszcze lekcji śpiewu. wiem, że się zgadzasz ;d
                • marlene Re: różowy . 27.01.10, 22:54
                  Nie chodzi o lekcje śpiewu, bo Disney dwa lata temu już ją na takie wysyłał. To
                  się nazywa dostrzeżenie 'potencjału' u marnej, dziecięcej aktorki.
                  Nawalili jej, że z taką buzią może wszystko...
                  Ale te lekcje śpiewu nie pomogły. Choć śpiewa poprawie (w sensie naukowym!) to
                  sama w sobie nie ma tego drygu muzycznego i ani krzty mocnego głosu. Może
                  poprawność i perfekcję ma, ale nic nie zastąpi jej mocnego talentu. Ani lekcje
                  śpiewu, ani zmiksowany do bólu głos, ani tekściarze, ani Disney, ani jej
                  przesłodzony uśmiech.
                  • elliot Re: różowy . 27.01.10, 23:00
                    tak, nie pomogły.
                    są gwiazdy, które swoim głosem powalają na kolana, nawet w Disney'u zdarzają się
                    talenty np. Demi czy Miley bo mają mocne głosy, ale Selenka do takowych się nie
                    zalicza. Może jest CIUT wyżej niż przeciętnie, ale to nie jest TO. Sel chce z
                    siebie zrobić gwiazdę z czerwonego dywanu, ale dojrzała kreacja i ładny makijaż
                    jej w tym nie pomogą bo chyaba się zgodzisz, że to jej talent aktorski jak i
                    wokalny tu się liczą.
            • carlain Re: różowy . 27.01.10, 22:46
              w białym.
              ma super szminkę, czerwoną. ; b
    • pola16 Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 27.01.10, 22:46
      Różowy i niebieski
      • pink_rose Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 27.01.10, 22:55
        czarny, niebieski i żółty... big_grin

ale w żółtym jest jej ślicznie! big_grin może dlatego ze ma carne wlosy i żółty fajnie
        kontrastuje tongue_out
    • magnaw18 Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 27.01.10, 22:56
      czarny i może niebieski
    • mandy_jonas Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 27.01.10, 23:02
      Do Seleny to zdecydowanie Niebieski;D

Przynajmniej na tej focie^^
      • karolinek Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 27.01.10, 23:09
        niebieski . tongue_out
        .
    • karoleczka Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 27.01.10, 23:18
      Różowy i biały smile
      • julii Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:05
        czarny
        biały
    • tiktok Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:26
      czarny.
    • tiktok Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:27
      w sumie prawie każdemu pasuje czarny (ale nie np. Dodzie xD)
    • pudel Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:29
      żółty różowy i niebieski
    • klaudynaxx Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:34
      Czarny żólty i biały . ^^
    • nici Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:36
      zolty, niebieski i czarny
    • ed_ed_ed Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:36
      niebieski.
    • zakurzona Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:41
      Czerń..
    • lumpexy Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:43
      Nie przepadam za nią ale do twarzy jej w błękitnym, purpurowym no i trochę
      w żółtym. wink

lumpexy .
    • madziabe6 Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:43
      jej jest dobrze w każdym kolorze ale najładniej wygląda w żółtymsmile
    • madziorekmuah Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:44
      czrna i niebieska;0
    • demi2917 Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:44
      w różowym jej ładniesmile
    • rosaliee. sel ; ** 28.01.10, 17:09
      czarny , ; #
      • limka Re: sel ; ** 28.01.10, 18:08
        Niebieski, srebrny i różowy.
        • mileyanddemi Re: sel ; ** 28.01.10, 18:10
          niebieski srebrny
          • jess_or Re: sel ; ** 28.01.10, 18:18
            wszystko oprócz różu! tongue_outserce
    • xnamex Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 18:20
      chyba żółty
    • eve_koneve Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 18:53
      chyba czarny
      • selly38 Wyniki!!! 28.01.10, 19:46
        Nie chcę robić osobnego wątku tylko po to, by podać wyniki, więc podam tu.

Niebieski: 36 głosów
        Żółty: 28 głosów
        Czarny: 23 głosy
        Biały: 14 głosów
        Różowy: 11 głosów
        Srebrny: 5 głosów

Dzięki za głosy!!!
    • gwyneth Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 21:26
      niebieski
    • krystalicznaa Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 29.01.10, 11:05
      Żółty,Niebieski,Biały
    • alexis960 Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 29.01.10, 11:09
      Niebieski i czarny x dd
    • natusia445 Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 29.01.10, 11:50
      Moim zdaniem Selenie jest ładnie w granatowym i czarnym.Tylko, że granatu tutaj
      nie ma na tych twoich zdjęciach.sad
      • magda863 Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 29.01.10, 12:17
        Czarny ... niebieski smile
    • melka Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 29.01.10, 14:46
      czarny różowy żółty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka