vanella Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 27.01.10, 22:16 Błękit, ale może dlatego mi się podoba, bo to mój ulubiony kolor Odpowiedz Link Zgłoś
marlene różowy . 27.01.10, 22:24 Nic do dać, nic ująć. Do takich przesłodzonych, cukierkowych laleczek róż i tylko róż. W innych wygląda jak dziewczynka na siłę chcąca być kobietą. Zwłaszcza eksperymenty z czarnym. Selena przesadza z szykownością i elegancją. Wygląda jak dziecko, strasznie słodko i niewinnie. Tylko różowy nie czyni z niej starej - maleńkiej gwiazdeczki, która próbuje być ikoną mody. Chociaż w tej różowej sukience kojarzy mi się ze świnką piggy, uważam, że ten odcień będzie dla niej korzystny. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: różowy . 27.01.10, 22:31 marlene, a mi się podoba w źółtim! widzę, że twoja nienawiść do Seleny jest już umiarkowana, bo nie rzucasz wyzwiskami xdee ale zgadzam się to jej słitaśnego wyglądu pasują pastelowe kolory np.różowy, niebieski, żółty itd. do tego blond włoski i będzie cud, miód i orzeszki haha. jestem za żółtym i różowym Odpowiedz Link Zgłoś
marlene Re: różowy . 27.01.10, 22:36 elliot.... <3 Ja nigdy jej nienawidziłam, tylko po prostu jej brak talentu zasłaniany słodką, uśmiechniętą twarzyczką mnie odrzuca. Być może jest sympatyczną dziewczyną, ale paradując w małej czarnej i sprawi sobie głosu na miarę przynajmniej innych gwiazd Disneya... Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: różowy . 27.01.10, 22:40 jak widzisz dla niektórych liczy się tylko wygląd, bo to zapewne zapewniło jej star i trochę talentu aktorskiego nie zapominając o pewności siebie. aktorzyna grrr Odpowiedz Link Zgłoś
marlene Re: różowy . 27.01.10, 22:44 To się nazywa Hollywood, kochana. Kiecka, tapeta, uśmieszek, błyszczyk, kilka min w marnym serialiku i już jesteś sławna. Co ten Disney dzieciom robi w głowach, że takie beztalencia są tak rozpoznawalne i cenione ? Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: różowy . 27.01.10, 22:49 racja, całkowita, ale nic nie poradzisz. prawdziwe talenty się marnują podczas gdy Gomezy myślą, że mają jakiś talent. a ta jej płyta to tylko dowód na to, że potrzebuje jeszcze lekcji śpiewu. wiem, że się zgadzasz ;d Odpowiedz Link Zgłoś
marlene Re: różowy . 27.01.10, 22:54 Nie chodzi o lekcje śpiewu, bo Disney dwa lata temu już ją na takie wysyłał. To się nazywa dostrzeżenie 'potencjału' u marnej, dziecięcej aktorki. Nawalili jej, że z taką buzią może wszystko... Ale te lekcje śpiewu nie pomogły. Choć śpiewa poprawie (w sensie naukowym!) to sama w sobie nie ma tego drygu muzycznego i ani krzty mocnego głosu. Może poprawność i perfekcję ma, ale nic nie zastąpi jej mocnego talentu. Ani lekcje śpiewu, ani zmiksowany do bólu głos, ani tekściarze, ani Disney, ani jej przesłodzony uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: różowy . 27.01.10, 23:00 tak, nie pomogły. są gwiazdy, które swoim głosem powalają na kolana, nawet w Disney'u zdarzają się talenty np. Demi czy Miley bo mają mocne głosy, ale Selenka do takowych się nie zalicza. Może jest CIUT wyżej niż przeciętnie, ale to nie jest TO. Sel chce z siebie zrobić gwiazdę z czerwonego dywanu, ale dojrzała kreacja i ładny makijaż jej w tym nie pomogą bo chyaba się zgodzisz, że to jej talent aktorski jak i wokalny tu się liczą. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 27.01.10, 22:46 Różowy i niebieski Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rose Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 27.01.10, 22:55 czarny, niebieski i żółty... ale w żółtym jest jej ślicznie! może dlatego ze ma carne wlosy i żółty fajnie kontrastuje Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 27.01.10, 22:56 czarny i może niebieski Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 27.01.10, 23:02 Do Seleny to zdecydowanie Niebieski;D Przynajmniej na tej focie^^ Odpowiedz Link Zgłoś
karolinek Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 27.01.10, 23:09 niebieski . . Odpowiedz Link Zgłoś
karoleczka Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 27.01.10, 23:18 Różowy i biały Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:05 czarny biały Odpowiedz Link Zgłoś
tiktok Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:26 czarny. Odpowiedz Link Zgłoś
tiktok Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:27 w sumie prawie każdemu pasuje czarny (ale nie np. Dodzie xD) Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:29 żółty różowy i niebieski Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynaxx Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:34 Czarny żólty i biały . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:36 zolty, niebieski i czarny Odpowiedz Link Zgłoś
ed_ed_ed Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:36 niebieski. Odpowiedz Link Zgłoś
zakurzona Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:41 Czerń.. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpexy Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:43 Nie przepadam za nią ale do twarzy jej w błękitnym, purpurowym no i trochę w żółtym. lumpexy . Odpowiedz Link Zgłoś
madziabe6 Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:43 jej jest dobrze w każdym kolorze ale najładniej wygląda w żółtym Odpowiedz Link Zgłoś
madziorekmuah Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:44 czrna i niebieska;0 Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 13:44 w różowym jej ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 18:20 chyba żółty Odpowiedz Link Zgłoś
eve_koneve Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 18:53 chyba czarny Odpowiedz Link Zgłoś
selly38 Wyniki!!! 28.01.10, 19:46 Nie chcę robić osobnego wątku tylko po to, by podać wyniki, więc podam tu. Niebieski: 36 głosów Żółty: 28 głosów Czarny: 23 głosy Biały: 14 głosów Różowy: 11 głosów Srebrny: 5 głosów Dzięki za głosy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gwyneth Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 28.01.10, 21:26 niebieski Odpowiedz Link Zgłoś
krystalicznaa Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 29.01.10, 11:05 Żółty,Niebieski,Biały Odpowiedz Link Zgłoś
alexis960 Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 29.01.10, 11:09 Niebieski i czarny x dd Odpowiedz Link Zgłoś
natusia445 Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 29.01.10, 11:50 Moim zdaniem Selenie jest ładnie w granatowym i czarnym.Tylko, że granatu tutaj nie ma na tych twoich zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
magda863 Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 29.01.10, 12:17 Czarny ... niebieski Odpowiedz Link Zgłoś
melka Re: W jakim kolorze jej najlepiej? - Selena Gomez 29.01.10, 14:46 czarny różowy żółty Odpowiedz Link Zgłoś