olacja12 28.01.10, 19:15 Czy często myślicie : Jaki by tu wątek założyć żeby mnie nie krytykowali ??? I mam prośbę napiszcie o czym chciałybyście aby były wątki ! Ten wątek jest po to by pomóc osobąktórym zależy na tym by ich wątek byłinteresowny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rathbone Re: Wątki ;) 28.01.10, 19:20 hym wiesz ja myśle ze jak ktoś chce załozyć nowy wątek to dlatego bo jets czegos ciekawy ma jakis problem a nie zeby go nikt nie krytykowal i zeby byl cool.. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Wątki ;) 28.01.10, 19:25 omg, sorry ale normalnie żal dla tego wątka x dd chcesz żeby cię nie krytykowali to zakładaj normalne wątki! co ty myślisz, że będziemy ci pisać jakie wątki powinnaś zakładać i na jakich chcemy pisać -,- samaa sobie wymyśl Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone olacja12 28.01.10, 19:33 no widzisz nawet w tym wątku jesteś krytykowana ;p i jak dla mnie słusznie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Wątki 28.01.10, 19:45 nie zakładam wątków by tylko coś było, zakładam kiedy coś mnie poruszy i chcę znać opinię innych ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Wątki ;) 28.01.10, 20:02 w całej historii swojego kotowego życia założyłam tylko dwa wątki. i nie nie zastanawiam się, czy mnie skrytykują czy nie, ale ty powinnaś ! wiem jestem głupia i tępa, ale mimo wszystko zawsze rozumiałam o czym jest dany wątek, ale teraz nic a nic. jednak dla własnego rozgrzeszenia spróbuję I mam prośbę napiszcie o czym chciałybyście aby były wątki Ten wątek jest po to by pomóc osobąktórym zależy na tym by ich wątek byłinteresowny mniemam że chodzi ci o to o czym dziewczyny chciałby dyskutować, myślałaś że podpowiedzą laskom szukającym popularności jakie mają zakładać wątki. nie pomyślałaś, że same założyły by wątek, gdyby miały jakiś słit pomysł ? ? a, nieważne oj ale się rozpisałam sama nie wiem dlaczego nie napisałam od razu kasacja i nie skończyłam Odpowiedz Link Zgłoś
dealthyhallows. Re: Wątki ;) 28.01.10, 20:11 jestem na kotku od ok.2 godz. przez ten czas tworzyłam mój profil, a teraz zastanawiam się właśnie jaki napisać wątek, i nic nie mogę wymyślić...a więc liczę na odrobinkę pomocy ; ))))) Odpowiedz Link Zgłoś